Aarstiderne

Med en måltidskasse fra Aarstiderne, kan du sikre dig selv råvare af den bedste kvalitet. Deres fokus ligger på 100% økologi, så du og familien kan få en kulinarisk smagsoplevelse med gode råvarer, sundhed og nærvær.

Med værdier som omtanke, kvalitet, kreativitet, udvikling, vækst, gennemsigtighed og økologi, kan du med god samvittighed sætte dig ved middagsbordet og spise dig mæt i nye smagsoplevelser.

Med landkøkkenet i fokus, vil du modtage råvare og opskrifter som mange kan ligge genkendelse til, dog med et tvist af nye smage som vil åbne nye muligheder for dig.
Alle råvarer er håndplukket og udvalgt efter dine behov, således at du altid modtager dine råvare i en god kvalitet.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Aarstiderne

Siden 1999 har Aarstiderne udviklet sig på det danske marked. I løbet af det første år fik Aarstiderne etableret over 100 kunder over én sæson, som hentede frugt og grønt ugentligt. Hvis deres kunder ikke havde tid til at hente deres frugt, fik de muligheden om at få det udleveret i stedet.

I mange år har danskere forbundet Aarstiderne med måltidskasser, da de har siddet solidt og stabilt på markedet. De er i dag, stadig en af de mest foretrukne måltidskasseleverandører. Eftersom sundhed og økologi er kommet i manges søgelys, har Aarstiderne udviklet sig utrolig meget som virksomhed og dertil deres kundebase.

Som en af de få på markedet der har været aktiv i så mange år, har Aarstiderne haft mulighed for at udvikle deres produkter i takt med udvikling af forbrugernes behov steg. Dette er også grunden til at de har så mange måltidkasser, muligheden for at alle kan lide deres måltidskasser er højnet markant.

Økologi i fokus

veganer kasse fyldt med gode råvareLige fra første spadestik i firmaet, har Aarstiderne haft fokus på sundhed og økologi igennem alle år. Igennem årene har Aarstiderne fokuseret på produkter der er fri for kemiske sprøjtemidler og kunstgødning. Temaet der er gået igennem alle disse år, handler om naturen og hvordan vi bedst muligt passer på den.

Ligeledes er de bagvedliggende tanker, at alle Aarstidernes måltidskasser er frie for de pesticider, der belaster naturen og miljøet.

Du har selv mulighed for at se det store udvalg af økologisk frugt og grønt, ved at besøge Krogerup Avlsgård.

Bliv klogere på økologi hos fødevarestyrelsen.

Fremtiden

Aarstidernes grundprincipper handler om økologisk frugt og grønt er blevet udvidet med tiden, og deres sortiment og udvalg ligeså.

Som en del af udviklingen af måltidskasserne hos Aarstiderne, er der blevet tilføjet kød, fisk, brød, øl og diverse vare. For at kunne være med leverandør til måltidskassen hos Aarstiderne, er der en række krav for råvarerne. Råvarerne skal nemlig være økologiske, miljøbevidste, bæredygtige og højnet fokus på dyrevelfærd, før de bliver taget i betragtning til måltidskassen.

For at kunne få det bedste resultat har Aarstiderne indgået et samarbejde med en række bønder rundt omkring i Europa. Samarbejdet er indgået fordi, de enkelte bønder har mulighed for at avle 100% på de afgrøder der vokser bedst i det klima de befinder sig i.

Måltidskasser

For mange familier, om den er på 2, 4 eller flere personer, kan hverdagen hurtigt blive presset. De praktiske hverdags opgaver bliver ved med at hobe sig op, og behovet for en ekstra hånd i tide og utide kan flere nikke genkendende til. Det kan være svært at prioriterer rigtigt.

Som en af de mange tidsrøvere i hverdagen, søger Danskere om hjælp til indkøb af madvarer og aftensmads løsninger. I stedet for at finde løsninger som junkfood og andet nemt, er svaret faktisk tæt på dig. Med en måltidskasse fra Aarstiderne, vil du finde den tid og overskud i hverdagen du længe har søgt.

Det er aldrig for sent at få hjælp til en allerede stresset hverdag. Du har mulighed for at bestille mad fra en dag, og op til en hel uge med stor forskelligheden blandt smagskasserne. Det eneste du skal tænke på, er tilberedningstiden og afslapning.

Med madplan, transport og indkøb ude af hverdagen, har du meget mere tid til dig selv og familien. På samme tid får du en sund og varieret kost.
Måltidskasser hos Aarstiderne har alle til fælles, at de indeholder menu vejledninger, som hjælper dig til at finde den røde tråd igennem din viden om madkultur og dine evner i et køkken.

Forskelligt indhold

Hvis du vælger en måltidskasse fra Aarstiderne, har du mulighed for at vælge imellem 13 forskellige kasser, hvor en af dem med garanti passer til dine behov. Vi har nedenfor beskrevet hvilke måltidskasser der er mulige at bestille hos Aarstiderne samt. givet et udkast til hvordan de forskellige måltidskasser vil se ud.

Kvik Kassen

Når du kigger efter en måltidskasse er kvikkassen, et godt bud på en god løsning. Den er en af de mest efterspurgte måltidskasser. Grundet dens nemme tilberedning og tiden herom, kan vi klart anbefale kvik kassen til dig. Kassen kan bestilles fra 2 kuverter til 5 kuverter.

Opskrifterne er beregnet til 2 personer, hvilket betyder at nogle opskrifter kan tage længere tid en normalt da der skal snittes og hakkes mere. Primært retter som skal i ovnen og passe sig selv, er ekstra nemme for du skal næsten ikke gøre noget her. Du har derfor dine hænder fri i længere tid.

 1. Quinoa bowl med krydret kalv, avocado og sprød kål
 2. Medister med agurkesalat, nye kartofler og stegte gulerødder
 3. Couscoussalat med blomme, peberfrugt og saftig kylling

I denne måltidskasse har du mulighed for at tilvælge 50% mere kød for hver person i hvert måltid for et ekstra beløb. Tilberedningstiden for denne kasse er typisk 30 minutter.

Børnefamilie Kassen

Lav mad med hele familienHvis du vælger børnefamiliekassen, får du nemme og velkendte retter som falder i hele familiens smag. Retterne inkluderer grøntsager, fars, lækkert kød og fisk. Måltiderne i denne kasse er sunde og varierer fra uge til uge.

Tilberedningstiden er på 30-40 minutter, dog er alle opskrifter beregnet til 2 personer, derfor kan nogle retter have en længere tilberednings tid når der skal laves til flere.

I denne måltidsboks har du også mulighed for at tilvælge mere kød eller fisk for et ekstra gebyr.

 1. Hakkebøf med ovnbagte kartofler, tzatziki og melonsalat med agurk
 2. Svinekød i tomatsauce med grøntsager, maccheroni og peberfrugt-topping
 3. Ovnstegt kylling med søde majs i flødesauce, nye kartofler og snackgrønt

Vegetar Kassen

Det har aldrig været nemmere at være vegetar i dag. Du kan med vegetarkassen finde lækre og mættende retter til hele familien. Måltidskassen er fuld af inspiration og spændene retter, også selvom du er erfaren inden for vegetariske retter. Tilberedningstiden er beregnet til 30 min. Per ret for 2 personer.

Den vegetariske måltidskasse appellerer til sundhed, velsmag og en grøn fremtid. Med grøntsager i fokus er den sekundære hovedrolle lækre oste, frisk pasta, æg og meget mere. Vegetarkassen bestræber sig på at finde lækre oste der er lavet vegetabilsk osteløbe, da der kan forekomme animalsk osteløbe i nogle produkter.

 1. Falafler i pita med forårsløg, kål og tomater
 2. Okonomiyaki med hoisindressing og quinoasalat
 3. Hvid bønnespread med mandler, blå bønner og karse
 4. Flammkuchen med creme fraiche, løg og tomatsalat

Livretter

Som måltidskassens navn antyder, er det vores alle sammen livretter med et tvist hen mod det grønne. Måltidskassens tema bærer præg af børnevenlige retter som hele familien kan nyde, samt. er smag og kraft en af de store spillere.

Du og familien vil nemt kunne genkende alle retter og blive positivt overrasket over den nye og forbedrede smag i vil opdage. Tilbehøret til retterne er spændene og alle sæsonens grøntsager er sat i fokus. Tilberedningstiden for denne måltidskasse er krimært på 30 minutter for 2 personer.

 1. Stegt torskefisk med tomat-smørsauce, grønt og kartofler
 2. Hakkebøf med ovnbagte kartofler og råkost med agurk, blomme og feta
 3. Stegt svinekød med ris, gulerødder, majs og mild chili

500KalorierKassen

Denne måltidskasse er med til at bane vejen frem til en sundere livsstil, hvor vægttab er nøgleordet. 500KalorierKassen hjælper dig til sunde retter som mætter og har varierede aftensmåltider. Alle måltider bærer præg af kaloriefattige råvare som alle følger sundhedsstyrelses råd.

Med denne måltidskasse kan du hver uge følge hvilke retter du vil kunne spise samt. se en beregning af næringsindholdet for hvad du spiser. Der er derudover implementeret gode råd til hvordan du taber dig bedst og nemmest muligt.

500KalorierKassen hjælper dig godt på vej mod dit mål om et vægttab, men du skal også selv gøre en indsats. Husk derfor også at motioner, spise masser af grøntsager og tænk over de øvrige måltider du spiser hver dag.

OBS. Nogle produkter kan indeholde spor af gluten.

 1. Bagt torskefisk med slaw og søde kartoffelfritter
 2. Kødboller i chunky tomatsauce og blød polenta
 3. Rispilau og kylling i karry med spidskål

Sensekassen

Hvis du elsker at udforske dine smagssanser, så er denne måltidskasse noget for dig. Sensekassen er en måltidskasse der har stor smag igennem alle retter. Råvarerne i måltidskassen kender hele familien til, både børn og vokse vil elske den variation måltidskassen måtte indeholde.

Sensekassen indeholder enkle opskrifter som både du og familie kan lave i fællesskab. Derudover indeholder måltidskassen gode råd og tips til hvordan du får mest muligt smag ud af dine egne retter i hjemmet. Tilberedningstiden for denne måltidskasse er primært på 40-50 minutter.

Hvis du længe har overvejet sense som et værktøj til at få en mere struktureret hverdag, så er det nu du har muligheden. Sense hjælper dig til at blive bevidst om hvad du spiser og hvordan spiser mere varieret.

 1. Fiskefrikadeller med sprød spidskål, æggevinaigrette, kartofler og karse
 2. Stegt flæsk med æbletopping, ovnbagte gulerødder og persillekartofler
 3. Roastbeef og pasta med stegte grøntsager og hvidløgssmør
 4. Kylling i karry med salat, hvide bønner og lun pasta med chili

Flexitar Kassen

Hvis du kan nikke genkendelse til at du mangler mere grønt i din hverdag, men stadig gerne vil have kød eller fisk til maden, så er denne måltidskasse helt perfekt til dig. Flexitarkassen er en måltidskasse med fuld fokus på grøntsager. Du får som udgangspunkt altid en ret med fisk, en ret med fjerkræ og resten er vegetariske.

Måltidskassen har fantastiske råvare, så du har de bedste muligheder for at lave velsmagende og sunde retter. Råvarerne du som udgangspunkt finder i måltidskassen, er grøntsager, fjerkræ, citrusfrugter, fisk og krydderurter. Kassens indhold varierer så du ikke har to uger hvor det er ens.

 1. Lun salat af rødbede og blommer med stegt torskefisk og mandler
 2. Penne i aromatisk tomatsauce med kyllingekødboller og stegt grønt
 3. Pocheret æg og tabbouleh med letsaltet agurk og persille

Verdenskassen

Hvis du som så mange andre altid har drømt om at rejse jorden rundt, er denne måltidskasse en god start. Med denne måltidskasse får du retter som er inspireret fra diverse lande og giver dig helt nye smagsoplevelser.

I denne måltidskasse er der lagt vægt på måltider der bærer præg af eksplosive smagsoplevelser, som sender dig til det land retten kommer fra. Varierede og tilpas krydrede retter gør at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du vil hver uge modtage tre nemme menu vejledninger, som hjælper dig til en nemmere hverdag. Tilberedningstiden varierer mellem 30-45 minutter afhængig af om retten skal tilberedes i ovnen.

 1. Okonomiyaki med store rejer, hoisin og grøn bønnesalat
 2. Luksus tomatsalat med varme fladbrød, basilikum og mozzarella
 3. Confiteret and i rispapir med grønkål, chili og lime

Low Carb Kassen

Har du altid drømt om at smide de sidste kilo, uden at sulte dig selv, eller spise noget du ikke gider – Bare rolig, low carb kassen hjælper dig til en sjovere livsstil. Måltidskassen indeholder sunde og gode råvare. Alle retter og dets krydderier er blevet inspireret af alle verdens lande, hvor kød og grøntsager er i fokus.

Alle retter i denne måltidskasse er som udgangspunkt glutenfri, og den indeholder ikke pasta, ris, alm. kartofler, majs, ærter og linser. Måltidskassen kan dog indeholde søde kartofter eller rodfrugter, fordi begge giver en god variation og komplimenterer mange retter.

Ydermere vil denne måltidskasse indeholde dressinger og marinader som indeholder lidt sukker. Tilberedningstiden for denne måltidskasse er 30-40 minutter for 2 personer.

 1. Grov kompot af søde kartofler med gremolata, syltede løg og stegt torskefisk
 2. Albondigas med squash, tomat, chili og grøn citron
 3. Ovnbagt kylling med fennikel, grape og broccoli i chili og ingefær

Den Veganske måltidskasse

Hvis du selv er veganer, er denne måltidskasse lige noget for dig. Den veganske måltidskasse indeholder vanvittig lækre aftensmåltider, som er fyldt med smag og masser af variation. Denne kasse lever 100% op til den veganske livsstil, og er et grønt alternativ.

Måltidskassen indeholder opskrifter der kan inspirere dig til nye retter i hjemmet. Derudover indeholder måltidskassen grøntsager, krydderier, lækkert tilbehør og nemme proteiner. Der er fokus på grøn energi igennem hele måltidskassen. Tilberedningstiden for denne måltidskasse er i gennemsnit 45 minutter.

Denne måltidskasse indeholder også specialiteter som, falafelfars, pizzadej og gnocchi.

 1. Falafler i wraps med sprøde grøntsager og tahin dressing
 2. Hummus, stegt aubergine og tabbouleh
 3. Quinoa bowl med stegte svampe, majs og avocado
 4. Pasta Caponata med aubergine, squash og kapers

Kvik-KvikKassen

Hvis du altid er på farten og dårlig nok har tid til madlavning, kan Kvik-kvikKassen hjælpe dig. Denne måltidskasse indeholder enkle og lækre simre retter, hvor næsten alt er forbedret på forhånd. Du skal ofte bare opvarme maden, og den er klar til servering.

Tilberedningstiden for denne måltidskasse er helt nede på 15 minutter, du skal opvarme retten og skære/snitte det ellers klargjorte tilbehør.

 1. Fiskefrikadeller med rugbrød, remoulade og snackgrønt
 2. Kylling i karry med kikærter og spidskålssalat
 3. Ungdyr i svampefrikassé med polenta og salat med mormordressing
Bedømmelse 4.82 / 17