BetterFeast

Det kan være svært at fremfinde viljen til at lave sund og velsmagende mad i en travl hverdag. Ofte bliver man fristet af den nemme løsning. BetterFeast hjælper dig til et bedre valg af den nemme løsning. 

Det er vigtigt for dem at du bliver inspireret, får nye smagsoplevelser og oplyst omkring næringsstofanbefalinger. De ligger stor fokus i råvaren. Får man det rigtige, og ikke mindst de rigtige mængder. 

Modtag helt op til 5 måltider om dagen, 6 dage om ugen i en hel måned, så du kan få en hverdag spækket med delikate og kulinariske sunde oplevelser, som vil gøre din hverdag mere velsmagende med en måltidskasse fra Suntakeaway


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er BetterFeast?

BetterFeast arbejder på at blive den fortrukne leverandør inden for måltidskasser. De arbejder til hverdag på at optimere den sunde løsning, så du nemt kan få en sundere hverdag. Det kan ofte være svært at fremfinde viljen til sund og velsmagende mad, og den nemmere løsning træder i kraft.

Med BetterFeast som leverandør, slipper du for den usunde nemme løsninger som ofte er smagløst og skuffende. Det kan være svært når man har vigtigere prioriteringer i hverdagen og en barriere som stopper dig i at gå op i maden, men også lysten til at lave den. Hvis du også har ledt forgæves, kan BetterFeast være noget for dig.

Konceptet bag BetterFeast baner vejen frem for innovative muligheder for dig. De giver dig muligheden for at blive inspireret, nye smagsoplevelser og oplysning af næringsstofanbefalinger.

Anderledes fra andre leverandører kan du få leveret helt op til 5 måltider om dagen, 6 dage om ugen i en hel måned. Det betyder at du kun selv skal stå for aftensmad den sidste dag. Du vil derfor bruge minimalt tid på madlavning og indkøb, hver måned. Nedenfor har du mulighed for at se hvad nogle af de forskellige måltidskasser indeholder.

Selve leveringen er bestemt til hele landet, og der er levering lige til døren. Selvom du har en travl hverdag uden så meget tid til overs, har du mulighed for at få mad med de helt rigtige næringsstoffer. Måltidskasserne er inspireret af de nordiske næringsstofanbefalinger. BetterFeast går forrest i kampen mod en nem løsning til en sundere livsstil.

Kvaliteten i fokus

Sunde friske grøntsager og urterBetterFeast er meget kvalitets beviste på deres produkter, hvilket også er grunden til de har opstillet 4 kvalitetsparametre.

Når BetterFeast arbejder med råvare, er kvalitet, økologi, sundhed og smag en del af deres koncept. De arbejder hver dag på at efterleve disse 4 kvalitetsparametre, for at kunne skabe et produkt i høj klasse.

Kvalitet og sundhed er to faktorer som godt kan gå hånd i hånd. Med den rette kost og god ernæring er du på vej mod et sundere liv, hvor du selv kan være tilfreds.

Råvare i fokus

Hos BetterFeast er der en rød tråd imellem kvaliteten af deres produkter og økologien. Så vidt det er muligt fokusere BetterFeast på økologiske råvare. De tror på økologi da der i økologiske produktions metoder er færre pesticidrester end ved almindelig dyrket landbrug.

Der bliver ligeledes fokuseret på hvordan kosten bliver bygget op, med udgangspunkt i frugt, grønt og fuldkornsprodukter, som et gennemgående tema i alle måltidskasser. Kvaliteten er ligeledes et stort emne hos BetterFeast. Tilberedningen af kød kan være med Sous vide for at opnå den bedste tilberedning inden du modtager produktet.

Før produktionen af råvarerne bliver igangsat, bliver der nøje udregnet og testet for at kunne optimere smag og fremgangsmetode. Som få inden for faget, går de meget op i sammensætningen af maden, og ikke mindst guldsmagende. Her ligges der fokus på sødt, salt, bitter og umami i tilberedningen.

Maden som du får tilsendt skal stimulere dine sanser og giver dig nye indtryk. Den skal rykke dine grænser for næste gang du selv kaster dig ud i madlavningen. Måltidsoplevelsen er vigtig og hovedelementerne i retterne er korrekt brug af krydderurter og krydderier for at give dig lysten til en sund livsstil på en nyfortolket sjov måde.

Disse måltidskasser tilbyder BetterFeast

Hos BetterFeast kan du vælge mellem en række forskellige måltidskasser som kan forenkle din hverdag. Maden i måltidskasserne er af naturlige produkter. Den indeholder en masse grøntsager som bidrager til kroppens behov for mikronæringsstoffer. Produkter som brød, energibarer og kager er lavet efter egen opskrift.

Under alle måltider anbefaler de hvilke dage du spiser de forskellige måltider. Hvis der bestilles mellemmåltider til måltidskasserne, kan det typisk være hjemmelavet kage, energibarer, chokokugler, nødder, frugt osv.

Når du bestiller en måltidskasse med mad til mere end tre dage, vil der blive leveret mad til dig 2 gange om ugen, for at kunne opretholde kvaliteten af råvarerne. Maden du modtager er klar til at blive spist med det samme, du skal hverken skrælle, snitte eller skære, det anbefales dog at maden bliver varmet for en bedre smagsoplevelse. Levering holder hver onsdag og lørdag, og de leverer selv deres måltidskasser ud.

Når du bestiller din måltidskasse, skal du vælge hvilket køn du er. Portionerne er anrettet så du i gennemsnit får det helt rigtige mængde kalorier i din hverdag.

Den typiske dagsmenu, hvis der bestilles en heldags kasse er,

 1. Morgen: Skyr med hindbær
 2. Mellemmåltid, Energibar
 3. Middag: Kyllingebryst med paprikamos og bagte rodfrugter
 4. Mellemmåltid, Nøddemix
 5. Aften: Kalkunfrikadelle og pasta med tomat

Måltidskasser 3 dage

Når du køber en måltidskasse til tre dage, kan du vælge hvor mange personer du gerne vil bestille til. De tre pakker appellerer til familier og deres størrelse. Du kan bestille alt efter størrelsen af familien. Kuvertprisen per dag falder også herefter. Jo flere du bestiller til, desto billigere bliver det.

Prisen for denne måltidskasse varierer, alt efter hvilken mængde der ønskes. Prisen er mellem 495-720kr. og gælder for 2 voksne og 1-3 børn.

Måltidskasser 1 uge

Med en måltidskasse på 1 uge, har du mange muligheder for at vælge hvordan du gerne spise. Ønsker du frokost og aftensmad dagligt med mellemmåltider eller alle måltider, er helt op til dig.

Prisen for denne måltidskasse er pr. person, og kuvertprisen er markant billigere end tidligere måltidskasse. Prisen varierer mellem 600-900kr., afhængig af størrelse og mængde.

Måltidskasser 4 uger

Har du travlt i hverdagen, og har du ikke tid til at lave sunde måltider – Så er denne måltidskasse din løsning. Du har mulighed for at dække dig selv ind, så du får alle de rigtige måltider hver dag, også selvom du er på farten.

Prisen på disse måltidskasser er i den høje ende, men hvis du omregner al den tid du bruger på madplan, indkøb osv, vil du hurtigt opdage hvilken investering det er. Prisen for 4 ugers mad varierer mellem 2.050-3.195kr.

Slanke pakken

Noget af det sværeste ved en slankekur, er at fortsætte efter de første 7 dage. Ofte falder mange i fælden, da nogle måltider tager lang tid at forberede. Denne måltidspakke hjælper dig til en nemmere hverdag, med fokus på din sundhed og livsstil.

Med denne måltidskasse behøver du ikke bekymre dig om tiden bag produkterne, du skal blot bære dem inden for din egen dør og opbevare produkterne i rette omgivelser. Du vil komme til at modtage to måltidskasser i løbet af ugen, for at alle produkter lever op til dine og BetterFeast standarder.

Slanke pakken kan købes i to varianter, en heldags pakke med alle måltider i en uge eller i 4 uger. Prisen varierer mellem 900-3.195kr.

Vegetarpakken

Vegetarret i højeste kvalitetSom et nyt tiltag har BetterFeast optimeret deres måltidskasser og forsøger at ramme en bredere målgruppe. Du vil som udgangspunkt stadig følge den almindelige kostplan, dog i stedet kød vil du få vil du få lækre vegetariske retter.

Du kan derfor læne dig tilbage og se frem til et lækkert forløb med lækre vegetariske måltider i sigte.

Vegetarpakken koster 3.100kr., og indeholder mad til hele dagen, 6 dage om ugen i en måned eller 24 dage.

Detox Juice

Hvis du går rundt og overvejer at starte på en detox kur, har du mulighed for at vælge den igennem BetterFeast. Med en Detox kur har du mulighed for at modtage 15 juice som alle hjælper dig til at forbrænde bedre.

 1. Klare øjne – Bladselleri, Ingefær, Æbler, Lime, Æbler, Agurk & Spinat
 2. Lynet – Gulerødder, Æbler, Appelsiner & Chili.
 3. Go’ Forbrænding – Gulerødder, Rødbeder, Appelsiner, Æbler, Citroner & Ingefær

Alle juice er på 450 ml. og du vil på samme tid modtage en plan for hvornår du skal drikke diverse juice for at få det optimale indtag.

Juicekuren holder en varighed på 3 dage og har en værdi af 1.250kr.

Sommerpakken 2018

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, kører BetterFeast en kampagne hvor de har skruet helt ned for prisen. Du har mulighed for at købe 4 uge med fuld forplejning og en detox kur. Med denne kur har du mulighed at rense både krop og sind.

Hvis du overholder denne kur, vil du med garanti tabe dig i vægt, da du får slanke kassen som forplejning resten af måneden.

Med denne måltidskasse får du den bedste pris på markedet, så skynd dig inden det er for sent.

Fun facts om BetterFeast

 1. Hos BetterFeast ligger de vægt på at tilføje så mange grøntsager som muligt. Din krop har et behov for mikronæringsstoffer hvilket grøntsager indeholder.
 2. Den ugentlige menu er ikke tilfældig hos BetterFeast. Hver uge researcher BetterFeasts kostvejledere om nye officielle anbefalinger og vigtighed for kosten vi indtager. Du vil derfor altid være sikker på du får det mest optimale måltid.
 3. Brød, snacks, kager osv. er lavet ud fra egen opskrift, for at gøre dine mellem måltider mere lækker.
Bedømmelse 4.75 / 20