Økologiske Måltidskasser

Hvorfor vælge en økologisk måltidskasse?

Er du en af dem som går meget op i økologiske produkter? – Så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige måltidskasse. En sundere hverdag med fokus på økologi er noget mange af os drømmer om, men meget få af os lever op til det.

Hos Danske måltidskasser hjælper vi dig med at finde den helt rigtige måltidskasse der lever op til dine behov. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet alle de forskellige måltidskasse udbydere som sælger økologiske måltidskasser.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Når du vælger en økologisk måltidskasse, får du leveret danske råvare som er nøje udvalgt til dig, så du kan få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Vores leverandører leverer din måltidskasse lige til døren, og med fryse elementer i flamingokassen, holder de dine råvare friske til du kommer hjem til at sortere det.

Med opskrifter hvor alle kan hjælpe med madlavningen og ikke mere end 30 – 45 minutter tilberedningstid bliver det ikke nemmere. Vores måltidskasser skal inspirere dig til nye vaner og på samme tid ændre din families syn på sundhed og en nemmere hverdag.

Mange vælger også økologisk grundet den øgede dyrevelfærd. Du kan se på kvaliteten af din råvare når et dyr har levet under økologiske forhold.

Hvilke leverandører

Vi har et hav af måltidskasse udbydere som levere økologiske råvare, og de har sammensat en kasse som passer perfekt til kostvaner for store og små. Hos nogle af vores udbydere har de sammensat en måltidskasse for børnefamilien, i denne måltidskasse er der noget både for store og små.

Den indeholder alle de velkendte retter med grøntsager som man laver i hverdagen, og enkelte nye for at hjælpe jer til at udvikle jeres smagsløg. Du er derfor garanteret at du og din familie får de vitaminer i skal bruge i hverdagen.

Aarstiderne

Aarstiderne er en leverandør som har det danske ø mærke. Det betyder at, de produkter og råvare de sender ud, er statskontrolleret. Det betyder også at de en gang årligt bliver kontrolleret i hvordan de behandler deres råvare og om de er i overensstemmelse med de kriterier EU stiller.

Aarstiderne har lavet en måltidskasse som er målrettet til børnefamilierne. Disse retter passer perfekt til dig som har travlt i hverdagen og ikke har tid til indkøb. Alle retter kan være færdige efter 30 – 40 minutter, og hele familien kan være med til at hjælpe.

RetNemt

Muligheden for at vælge 100% økologisk er muligt hos RetNemt. Afvekslende aftensmad er noget RetNemt prioriterer højt. Når RetNemt fokuserer på økologi, er nye smagsoplevelser også en stor post. De elsker at overraske danskere med anderledes mad som jambalaya med pølser eller Laos kylling i karry.

Inden du bestiller næste uges madplan, har du mulighed for at se madplanen. Måltidskasserne er inspirerende og anderledes på en god måde. Derudover har RetNemt et nyhedsbrev hvor de sender inspiration til nemmere hverdagsretter samt. gode tips uden det koster dig noget.

Salt og Peber

Salt og Peber er en ny spiller på denne front. De tilbyder nem og lækker mad, til dig som sætter pris på kvalitet. Konceptet er enkelt, deres egne kokke sammensætter lækre menuer som bliver målt og vejet for at gøre det nemmere for dig.

Med fokus på økologi, sundhed og levering lige til døren, har Salt og Peber gjort det nemt for dig. En sammensat menu som selv imponere børnene og som ikke er færdigretter. De giver dig alle de rigtige værktøjer for at lykkes. Du skal bare følge opskriften og du er blevet en mesterkok.

Dit niveau i et køkken afhænger ikke af kvaliteten af maden. Du får ligeledes her en nem og forståelig menu vejledning med, så både du og din familie kan lave mad sammen. Tilberedningen er enkelt og kan eventuelt være, koge kartofler, pochere et æg og meget andet. Alt har en vejledning til hvordan det nemmest gøres.

Find den økologiske måltidskasse der passer perfekt til dine behov

Økologiske høns Hos Danske måltidskasser gør vi vores for at hjælpe dig til en økologisk måltidskasse, der passer til dine behov. Vi har derfor samlet alle måltidskasseudbydere og viser hvem du har mulighed for at få i dit område. Med vores samarbejdspartnere kan du helt sikkert finde en måltidskasse som både du og familien vil blive glad for.

Mulighederne er mange når du vælger måltidskasser, og hvis du vil have økologiske vare og på samme tid er gluten intolerant, kan vores samarbejdspartnere stadig hjælpe dig med at få mere frihed i hverdagen. Måltidskasserne er designet til dig uanset hvilke allergier eller tolerancer du måtte have.

Alle måltidskasser har nemme opskrifter og fantastiske råvare, så du bør absolut prøve det.

For at bruge vores sammenligningstjeneste indtaster du dit postnummer og hvor mange personer i er til aftensmad. Vores sammenligningstjeneste hjælper jer med at opliste hvem i har mulighed at bestille hos. Der er rigtig mange udbydere så husk at kigge dem alle igennem.

Hos Danske måltidskasser går vi meget op i økologi og særligt danske råvare. Vi elsker at gøre alting nemmere og skabe mere tid i jeres hverdag med alt fra nemmere og velkendte retter til nye og spændene retter. Læs mere om økologi hos Fødevarestyrelsen.

Drop indkøbsturene og forkæl dig selv med levering til døren

Kender du det når, du har været på job hele dagen, børnene skal hentes, men lige inden skal du handle ind. Du kan ofte kun lige nå det, og når du ankommer hos din lokale købmand, ser du køen er lang som altid. Med en Måltidskasse, slipper du for lange kedelige køer i supermarkedet og planlægningen for bag en madplan.

Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage, nyde tilværelsen, hente børnene bruge den ekstra tid på dig selv eller familien. Når du bestiller en måltidskasse, kan vi garantere at maden vil falde i din og familiens smag.

Du er garanteret et sundt og lækkert aftensmåltid hverdag, med økologi og friske råvare i fokus. Du sparer tid hver dag og kan fokusere mere på din karriere eller frihed fremfor spildtiden ved indkøbsturene. Så læn dig tilbage og bare afvent dine indkøbsvare bliver leveret lige til hoveddøren.

Desuden er alle de økologiske produkter nøglehulsmærket.

Derfor skal du vælge økologi, frem for alt!

Når du vælger at købe økologiske råvare til din madlavning støtter du ikke kun din egen krop, du er også med til støtte landbruget og ikke mindst gør du en god gerning for klimaet. Alt i alt et godt valg.

Bedømmelse 4.73 / 15