Måltidskasser med fisk

Måltidskasser med fisk er sundt

Hvis du ønsker at spise sundt og varieret igennem din daglige kost, er fisk et rigtigt godt supplement. Sundhedsmyndighederne anbefaler, at man spiser fisk mindst 2 gange om ugen, hvilket kan være nemmere sagt end gjort.

Fisk anses sommetider for at være dyrt, og derfor er de fleste påpasselige med at købe fisk i supermarkederne. Desuden kan det være svært at finde inspiration til lækre opskrifter, som ikke kræver en masse tid og kokkekundskaber. Ved at bestille måltidskasser med fisk, vil du kunne drage fordel af sund mad, som booster din krop og giver dig mere variation i din aftensmad.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Fisk kan være nemt

Det har aldrig været nemmere at få fisk 2 gange om ugen. Med måltidskasser skal du ikke tænke på at handle ind til den specifikke ret, kokkerere, tilberede og anrette retten. Fiskeretter kan være tidskrævende og kræver ofte, at man sætter sig ind i en opskrift, før den lykkedes. Dette er en af mange grunde, som du bør overveje, når du skal finde den rette måltidskasse for dig.

Med en måltidskasse med fisk, skal du blot følge opskriften, som er tilknyttet til dagens fiskemåltid. Du kan derfor fokusere på at servere din lækre fiskeret, da du ikke skal bruge tid på at købe ingredienser i supermarkedet.

Din måltidskasse vil blive leveret direkte til din dør, på den aftale dag, og maden er opbevaret i kølebokse som kan stå ude til kl. 21. Du kan derfor trygt påbegynde tilberedningen af din ret, når du kommer hjem.

Ydermere vil du modtage fisk, som er friskere end den du finder i supermarkedet. Fisken fra vores leverandører har nemlig ikke været igennem en længere transportproces.

Fordelene ved en måltidskasse med fisk

I den trivielle hverdag, hvor man ofte laver den samme ret igen og igen, vil en måltidskasse altid give dig en masse spændende opskrifter og råvarer.

Der er ingen bindingsperiode på en måltidskasse, så du kan trygt tage springet, og prøve en måltidskasse. Hvis du fortryder aftalen mellem dig og leverandøren, skal du blot tage kontakt til leverandøren, og få annulleret de fremtidige bestillinger.

Derudover vil en måltidskasse med fisk gøre din hverdag nemmere, da du med sikkerhed ved, hvad du skal spise i 2 ud af ugens 7 dage. Derfor kan du nemmere planlægge de resterende dage og få et bredere sortiment på spisebordet. Med denne fleksibilitet, kan du nemt sammensætte en spændende uge med forskellige retter, som falder i god jord hos alle.

Drømmer du om en sund og ny livsstil?

frisk laks Hvis du går med drømmen om at starte på en ny og sund livsstil, er en måltidskasse med fisk et rigtigt godt valg. Du vil nemlig få mere tid til at fokusere på dine ærinder i hverdagene. Hvis du f.eks. skal i fintesscenter, så kan det virke uoverskueligt at skulle huske på både træning, proteiner, øvelser og aftensmad.

Ved at implementere fisk i din hverdag, vil din krop optage en masse sunde Omega 3 fedtsyrer. Du vil derfor formindske risikoen for hjertekarsygdomme og styrke dine knogler, som er med til at holde dine led i kroppen sunde og raske.

Boost dit humør med fisk i hverdagen

Hvis du er en af de personer som virkelig higer efter mere fisk i hverdagen, og som altid er på udkig efter frisk fisk til dine retter, så er du kommet til det helt rette sted. Du kan med fordel investere i en måltidskasse med frisk fisk, som bliver leveret direkte til din adresse.

Det er ganske simpelt og ligetil, når der skal bestilles en måltidskasse med fisk. Danskemåltidskasser.dk har samlet en dejlig og overskuelig liste af leverandører, som tilbyder friske måltidskasser i første klasse.

Du vil også kunne sammenligne de forskellige leverandører med hinanden på kryds og tværs.

Fisk har utrolig mange sundhedsmæssige fordele, som din krop sind vil værdsætte. Fisk er godt for hjernen, og din bedste ven når du vil undgå blodpropper. Desuden er fisk let optageligt for kroppen, og er derfor den perfekte kur imod dine ekstra kilo.

Der findes en del leverandører, som tilbyder fisk i deres måltidskasser og det kan derfor være svært for dig, at finde den kasse der passer bedst. Derfor sammenligner vi hos danske måltidskasser de 2 største leverandører med hinanden, for at skabe et overblik for vores kunder.

Retnemt – Fisk bragt til døren med kærlighed

Retnemt er en af de helt store leverandører på det danske marked. Retnemt er specialister i at sammensætte menuer til familier, studerende og singler. RetNemt inkluderer også fisk og skaldyr i deres ugentlige retter.

De tilbyder blandt andet torsk, laks, kuller, kulmule og mange andre fisk, så din aftensmad aldrig vil indeholde den samme fisk eller blive kedelig.

Ved en bestilling af en måltidskasse hos Retnemt, vil du kunne vælge imellem mange forskellige måltidskasser, og du kan derfor med sikkerhed finde en kasse, som du vil værdsætte.

Retnemt tilbyder disse forskellige måltidskasser:

 • RET ØKNOMISK
  Som er til den økonomisk bevidste, som blot ønsker lækre retter, der er til at betale og simple at lave.
 • MIDDELHAVSRET
  Hvis du er til lækre retter som har fokus på alt godt fra havet og de sydeuropæiske lande som Italien og Grækenland, så er denne pakkeløsning lige noget for dig.
 • RET EKSOTISK
  Hvis du har en svaghed for det orientalske hjørne, er denne pakke et must at prøve.
 • RET BØRNEVENLIG
  Hvis du har børn i hjemmet og ønsker retter som falder i god jord hos børnene, er denne en klar favorit.
 • XTRANEM
  Hvis du ønsker lette og spændende måltider, som laves på under 20 minutter, er dette den perfekt løsning.
 • FAMILIERET
  Hvis du ønsker smagen af de helt klassiske og traditionsrige retter, så skal du bringe denne måltidskasse hjem til spisebordet.
 • BYCOFOCO
  Hvis du er til klassiske retter, men med et lille twist og uden trivialitet, er denne måltidskasse perfekt til dig.
 • RETSUND
  Hvis du ønsker at følge den sunde livsstil, kan du trygt bestille denne nærrende måltidskasse.
 • RET LUKSURIØS
  Hvis du er til kvalitet i topklasse og ønsker eksklusive råvarer med et touch af gourmet, så vil du med sikkerhed elske denne pakke.
 • RET HURTIG
  Hvis du ønsker økologiske måltider på under 20 min, så anbefaler vi ret hurtig måltidskassen.
 • FISKERET
  Hvis du er til spændende og lækre fiskeretter, som vil booste din krops sundhed, så er den populære fiskeret fra Retnemt et sikkert valg.

AARSTIDERNE – Økologisk mad til folket

Denne leverandør er kendt i hele landet, og var faktisk den første leverandør i Danmark, som tilbød deres kunder måltidskasser. Aarstiderne sender måltidskasser rundt i hele Danmark, så alle har mulighed for at bestille nem og sund mad hjem i spisestuerne.

Ydermere er aarstiderne kendt for deres måltidskasser med fisk, som indeholder en bred variation af fiskeretter til de forskellige uger. Mange mennesker forbinder fisk med dyre råvarer, men aarstiderne tilbyder konkurrencedygtige priser. Derfor vil de som oftest være billigere end dine private indkøb i det lokale supermarked.

Aarstiderne tilbyder følgende måltidskasser:

KVIKKASSEN

Hvis du ønsker skønne og lækre måltidskasser, som du kan tilberede på under 30 minutter, er dette en god kandidat.

BØRNEFAMILIEKASSEN

Lækre og spændende børnevenlige retter, som dine børn vil takke dig for.

VEGETARKASSEN

Grønne måltider med kant, som vil få vegetaren og dyreelskeren, til at tigge om en bid mere.

LIVRETTER

Velkendte livretter med et grønt twist, der gør hverdagen en tand sundere.

SLANKEKASSEN

Hvis du ønsker aftensmåltider med færre kalorier, er slankekassen et oplagt valg.

SENSEKASSEN

Hvis du vil have aftensmåltider som er baseret på senseprincipperne, skal du ikke lede videre, da aarstiderne formentlig er den eneste leverandør som tilbyder dette.

SLANK MORGEN

Ønsker du et boost af sundhed og fornyet energi til morgenstunden og et spændende alternativ til havregrynene, er dette et godt valg.

SLANK 24/7 – 5 DAGE

Hvis du ønsker at tabe dig gennem sund mad, er dette den ideelle løsning.

FLEXITARKASSEN

Ønsker du mere grønt i hverdagen men værdsætter du stadig et godt stykke kød i ny og næ, så er dette den perfekte kombination af begge verdener.

VERDENSKASSEN

Ønsker du en bred vifte af forskellige retter og spændende smagsoplevelser fra hele verden, så er verdenskassen lige noget for dig.

LOWCARBKASSEN

Lowcarbkassen er til dig som ønsker at skrue ned for dine kalorier, samtidig med at du får den optimale næring gennem dine måltider.

DENVEGANSKE MÅLTIDSKASSE

Hvis du er 100% veganer eller ønsker at leve efter deres principper i ny og næ, er denne kasse perfekt, da den er 100% vegansk.

KVIK-KVIKKASSEN

Denne måltidskasse er den absolut hurtigste måltidskasse at tilberede, da du blot skal varme retten op i en gryde, og lade den simre i 5 minutter.

Bedømmelse 4.73 / 15