Vegetar Måltidskasser

Vælg en vegetar måltidskasse

Hvis du er vegetar eller ønsker at prøve kræfter med en ny livsstil, hvor der er fokus på de grønne aspekter, er en vegetar måltidskasse lige noget for dig. En vegetar måltidskasse er spækket med friske og naturlige råvarer der tilsammen danner en lækker ret med en storm af spændende og orientalske krydderier fra alle 7 verdens hjørner.

Med en vegetar måltidskasse vil du aldrig få den trivielle aftensmad, da alle opskrifterne har variationer som gør, at hver enkelte ret er spændende på hver sin måde. Desuden kan en måltidskasse også give dig inspiration til nye grønne retter, som du kan implementere til dine daglige retter.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Hvad er en vegetar?

Vegetar måltidskasseGenerelt har folk en tendens til at have en forkert definition af en vegetar, da der både findes vegetarer og veganere.

En vegetar lever af planteføde og afskyr alle former for animalsk kød. En vegetar spiser følgende:

 • Frugt & Grønt
 • Korn
 • Bælgfrugter
 • Nødder
 • Mælkeprodukter, æg og honning

Når man lever som vegetar, spiser man ingen former for kød, fisk, skaldyr eller biprodukter fra slagtning af dyr.

Hvorfor leve vegetarisk?

Hvorfor folk vælger at leve som veganer, kan skyldes mange forskellige grunde og personlige holdninger. Og vi vil komme ind på de primære grunde til, at folk vælger at blive vegetariske.

Dyreetik

Dyretik er en af de store grunde til at folk vælger at blive vegetariske, da de afskyr alle former for mishandling af dyr. Ved at være solidarisk og spise kød, støtter man de folk, som har slået dyrene ihjel, hvilket er forkert i en veganers øjne.

Ydermere kan det skyldes forholdende i det industrialiserede landbrug, hvor dyrene ikke har meget plads eller slet ingen plads at bevæge sig på.

Bæredygtighed

Bærdygtighed er også en af de store syndere, da animalsk produktion er en af hovedårsagerne til vores globale miljøproblemer. Herunder mener der CO2, unødvendigt vandforbrug, vandforurening og afskovning.

Sundhed

Plantebaserede kost er et sundere valg i forhold til animalsk kød. Ved at indtage planteføde kan du undgå en lang række folkesygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og kræft.

Religiøse spirituelle og filosofiske årsager

Egne private tanker og holdninger som går op i en højere enhed for den individuelle.

Æstetiske årsager

Det kan f.eks. være fordi at man ikke kan lide smagen af kød, eller fordi at man føler at det er unaturligt at spise kød, da mennesket er skabt til at spise plantebaserede produkter.

Hvad indeholder en vegetarisk måltidskasse?

En vegetarisk måltidskasse indeholder alt hvad hjertet begærer for at leve og ånde som en veganer. Du vil med sikkerhed kunne skabe en bred vifte af forskellige måltider med friske råvarer og pikante krydderier som får dine smagsløg til at danse af glæde.

Kassen er til dig som er erfaren veganer eller som ønsker et sundere alternativ til hverdagene.

Hver og enkel vegetarisk måltidskasse indeholder spændende opskrifter som er nemme at følge, og friske råvarer som er skåret og snittet. Dine måltider vil derfor aldrig blive for trivielle og kedelige.

Desuden er kasserne spækket med følgende:

 • Vegetabilske proteiner
 • Mineraler og vitaminer
 • Frugt & grøntsager
 • Spændende krydderier
 • Eventuelt mælk, honning og æg

Som forbruger af en vegetarisk måltidskasse vil du altid have mulighed for at få et lækkert måltid mad indenfor ganske kort tid. Alt du skal gøre, er blot at følge den tildelte opskrift som er sendt sammen med ingredienserne.

Med et stort fokus på bæredygtighed, økologi, velsmag og sundhed vil du med sikkerhed som vegetar kunne tilfredse dig selv med en måltidskasse fra en af de mange leverandører som tilbyder vegetariske måltidskasser.

Hvad indeholder den individuelle måltidskasse?

Det vil altid være forskelligt i forhold til den individuelle leverandør, og derfor anbefaler vi at du kigger den vegetariske liste igennem, og finder en leverandør, som tilbyder produkter som falder i god jord. Alle kasser som vi anbefaler, er 100% vegetariske, og derfor har du intet at frygte.

Danskemåltidskasser.dk anbefaler dig alle vores leverandører som tilbyder vegetariske måltidskasser, da kvaliteten er i top blandt de mange leverandører. Leverandørerne har entusiastiske og vel uddannede medarbejder som tilsammen skaber de perfekte retter som både du og jeg kan sidde hjemme og nyde.

Erfaren vegetar

Vegetar tærte af gode råvarerHvis du har været vegetar i langtid, vil du formentlig stille dig selv spørgsmålet ”Hvordan kan en måltidskasse gavne mig?”

Leverandørerne har ernæringseksperter og professionelle kokke som skaber forskellige retter med en bred variation. Du vil med sikkerhed, kunne finde en eller flere retter, hvor du kan hente inspiration til dine egne retter.

Desuden vil du også få et bredt sortiment af mineraler, vegetabilske proteiner mm. der vil give dig en sund og varieret kost.

Kosttilskud til vegetarisme

Som vegetar vil du desværre have mangel på forskellige tilskud fra animalske produkter da kroppen både har brug for Vitamin 12 og animalsk protein.

Disse vigtige tilskud er med til at holde kroppen i balance og derfor er det vigtigt at finde et sundt alternativ som kan erstatte disse tilskud.

Som veganer vil du nemt kunne dragefordel med en måltidskasse, da de har følgende fordele:

 • Sunde plantebaserede måltider som er spækket med variation i alle afskygninger
 • Friske og sunde plantebaserede ingredienser
 • Undgå madspild og gør planeten mere bæredygtig
 • Undgå lange køer i dit supermarked, og få mere fritid
 • Få maden bragt direkte til døren

Hvad er forskellen på vegetarisme og en veganer?

Ofte har folk svært ved at skelne mellem forskellen, og det kan være svært at forklare folk hvad forskellen lige præcis er, da både veganere og vegetarer ikke spiser kød, og stort set går ind for samme sag.

Vegetarisme

En vegetar spiser ingen former for animalsk kød, men kan godt spise få animalske produkter som mælk, æg og honning.

Veganer

En veganer spiser hverken animalsk kød eller animalske produkter som honning, æg og mælk. Alt føden er 100% plantebaserede, og der er ingen form for undskyldninger.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en vegetarisk måltidskasse?

Prisen afhænger af den individuelle leverandør som tilbyder vegetariske måltidskasser. Ydermere afhænger prisen også af antal dage og antal måltider.

Hvilke leverandører tilbyder økologiske måltidskasser?

Der findes mange leverandører som tilbyder vegetariske måltidskasser, og du har derfor rig mulighed for at finde den perfekte leverandør på denne liste.

Desuden kender vi til 4 leverandører som tilbyder 100% vegetariske måltidskasser.

 • Aarstiderne tilbyder vegetarkassen, som er perfekt til dig som ønsker en bred vifte af forskellige måltider til den banale hverdag.
 • Coop tilbyder Den grønne, som er en måltidskasse bestående af lækre og smagfulde vegetar retter.
 • Simple feast tilbyder deres anerkendte måltidskasse Green feast.
 • Sundtakeaway tilbyder vegetarkassen, som er spækket med spændende retter.

Du skal ikke snydes for BBQ

Selv som vegetar er der mange gode alternativer, også når det kommer til BBQ, som ellers er noget man forbinder med kød. Du kan lade dig inspirere af videoen, så du er klar til at tilberede dine råvare fra din vegetariske måltidskasse.

Bedømmelse 4.75 / 16