Familie Måltidskasser

Mangler du en måltidskasse til familien?

Lav mad med hele familien

Når man er på udkig efter den rette måltidskasse, kan der være et hav af udbydere at vælge imellem, men hvem er den rigtige at vælge. Det er et spørgsmål vi selv har tænkt på. For at hjælpe dig på nemmeste vis, har vi lavet en sammenligningstjeneste, som hjælper med at sortere i alle de mange måltidskasseudbydere.

Kender du det, når du kommer sent hjem fra arbejde og børnene er hentet, men ingen har handlet ind endnu. I denne hverdagssituation er en måltidskasse guld værd. Mængden af mad er perfekt til og måltidskassen bliver leveret lige til døren.

Se kasserne herunder.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Du vælger selv din leverandør som alle køre med deres egen gennemgående tema for alle retter. Skagenfood har selvfølgelig fisk som tema, hvor selv børrnefamilien vil elske det, hvorimod RetNemt har fokus på de nemme familieretter, alle kan lide.

Når du er på udkig efter en måltidskasse, kan der være mange beslutninger at tage. Det afhænger ofte af hvilken smag du bedst synes om, eller din generelle livsstil. Nogle går meget op i dyrevelfærd, hvor en måltidskasse med økologi i fokus, vil være det bedste alternativ.

Afhængig af den type mad du foretrækker, kan en måltidskasse komme helt ned på 35kr. pr. kuvert. Man kan nogle gange ikke gøre det billigere selv, medmindre man finder et vanvittigt tilbud hos sin lokale købmand.

Hvis du har en eller flere intolerancer eller allergier, har i også mulighed for at bestille en måltidskasse der passer lige til jeres behov.

Måltidskasse test

Når man som familie kigger efter en måltidskasse, er det vigtig, at børnene kan lide maden. Vi har derfor lavet en test hvor vi prøver en masse forskellige måltidskasser. Alle måltidskasser er blevet testet af forskellige familier som alle mindst har 1 barn.

Vi har nedenfor testet 3 måltidskasser fra nogle af de største distributører i landet.

Retnemt

Hos Retnemt er det nemt og ligetil. Du får muligheden for at bestille tre forskellige måltidskasser, Xtra nem som har en tilberedningstid på under 20 minutter, Ret børnevenlig som er specielt designet til børnene, både ved madlavning og spisning, og Familie ret som er de retter vi laver i hverdagen.

  1. Sprød rødspætte på salat med ærtepuré (Xtra nem).
  2. Vagabondens livret (pasta med kødboller og tomatsovs) (Ret børnevenlig)
  3. Karrykylling i ovn med ris (Familieret).

Råvarerne i denne måltidskasse var i god kvalitet, selv grøntsagerne var sprøde efter både transport og ophold i køleskab. Mængden af mad var overraskende stor og der kunne sagtens have været til to dage.

Børnenes dom af måltidskassen kan kun siges at være god. Der blev lavet mad i fællesskab og maden var noget de alle kendte til. Den samlede vurdering af denne måltidskasse er, at familien helt sikkert gør dette igen. Maden var lækker, børnene havde mulighed for at hjælpe til, og appetitten blev kun større.

Aarstiderne

Når man kigger på Aarstidernes hjemmeside, er den nem og ligetil. Der hvor det bliver svært, er når man skal vælge en af de mange mulige måltidskasser fra aarstiderne. Der er måltidskasser til alles behov, lige fra børnevenlig til gluten intolerant. Bestillingen hos Aarstiderne faldt på en kvikkasse samt. frugt.

  1. Fiskefrikadeller med nye kartofler, blomkål og creme frais
  2. Kalkun-chili med bladbeder og sprøde tortillachips
  3. BBQ-svinekoteletter og linsesalat med porre og æbler

Råvare og kvalitet er ikke noget de går ned på. Ligeledes er sortering af diverse fødevare opsat perfekt og giver god mening når man pakker ud. Opvejningen er perfekt og intet af maden er gået til spilde. Hvis der har været rest mad er det blevet brugt til madpakke dagen efter.

Tilberedningstiden er desværre langt over de 30 minutter som de reklamerer for. Denne måltidskasses største hit var fiskefrikadellerne. Både børn og vokse fandt denne ret mest interessant.

Den samlede vurdering af retterne er fantastisk. Noget af det forældrene bed mest mærke i, var menuens store variation af de forskellige retter. Muligheden for at fravælge var der, men var ikke nødvendig.

Skagenfood

Med hele 8 valgmuligheder kan det godt være svært at finde den måltidskasse du bedst synes om. Valget faldt dog på heat and cook. Valget faldt på denne grundet muligheden for den varierede menu og det var 100% økologisk. Læs mere om de økologiske krav hos fødevarestyrelsen.

  1. Rødspættefileter med kartofler, persillesovs og frugtsalat
  2. Spaghetti med tomatsauce og kødboller, som bare skulle varmes op
  3. Chili con carne

Kvaliteten af råvarerne var fantastisk og mængden var lidt i overkanten. Intet blev smidt ud men hver ret kunne sagtens laves over to dage. Selvom alle retter var nogle man kendte fra tidligere, var det anderledes fremgangsmetoder der skulle gøres. De forskellige kombinationer som fisk og pære var fantastiske.

Tilberedningen af de forskellige opskrifter var nemt, men den anslåede tid for dem var desværre for lavt sat. Vurderingen af selve menuen er, vanvittig god. Til trods for de yngste ikke kan lide fisk, var retten med fisk den dag de spiste mest. Hele familien er enige om, at denne måltidskasse skal bestilles igen.

Måltidskasser – nemt

Mange grøntsager er godtMed måltidkasser kan du spare utrolig meget tid når du bestiller mad online. Alle de lange indkøbsture efter arbejde hvor maven knurrer af dig. Med måltidskasser slipper du for at lave en masse impulskøb. Leveringen er også super nem, du behøver ikke engang at være hjemme til at modtage den.

Når du skriver dig op til en måltidskasse, opgiver du på samme tid et sted hvor fragtmændene skal sætte din bestilling, det kan være ved fordøren, i skuret eller på terrassen, valget er dit.

Som du nok kender til, så tager det ofte lang tid at lave den helt store kulinariske oplevelse i køkkenet. Mange bruger flere timer på at lave det perfekte måltid og ofte har vi ikke tid til det. Heldigvis har mange af vores måltidskasseudbydere lavet en kasse som indeholder alle de rette ingredienser til en perfekt aften.

Enkeltheden for at lave mad har aldrig været nemmere, så hvorfor ikke udnytte det. Mange kunder er netop glade for ikke at skulle bruge unødig tid hos den lokale købmand eller unødigt impulskøb man alligevel får smidt ud.

Bedømmelse 4.73 / 15