FAQ

FAQ

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en pakke, spækket med madvarer eller færdigretter. For et lille beløb kan du få en nem og hurtig aftensmad, bragt direkte til din dør. Denne løsning er til dig, som har travlt i hverdagen, og knap kan finde tid til at handle.

Du har mulighed for at finde leverandører, som laver færdiglavet mad eller sender separate ingredienser med tilsvarende opskrifter.

Hvad skal vi have til aftensmad?

Dette er det typiske spørgsmål, som hver dag stilles af mange familier i Danmark, og som kan få den enkelte til at gruble hele eftermiddagen lang.

Aftensmaden er familiens samlingspunkt, og derfor også en vigtig begivenhed at holde styr på. Det kan være svært at finde ud af, hvad aftensmaden skal lyde på, uden at det bliver for banalt og foe kedeligt. Desuden kan det være tidskrævende at skulle tænke på madlavning, når man blot ønsker at nyde sin fritid.

Ved at vælge en måltidskasse fra en af de mange leverandører, har i mulighed for at finde noget som hele familien kan lide. Desuden kan man selv vælge, hvor mange personer der skal bestilles til – om man er en enkelt person eller en hel familie, skal ikke sætte en stopper for en madplanlægningen.

Hvad indeholder måltidskasserne?

Måltidskasserne består af adskillige ingredienser, som tilsammen bliver til en lækker ret. Du vil både modtage ingredienser og en opskrift, til at lave den specificerede ret med. Nogle retter kommer næsten så godt som færdige, hvor der ved andre retter skal lidt mere tilberedelse til. Det vælger du selv.

Udover indholdet af måltidskassen, har du rig mulighed for at krydre retten, som du selv ønsker.

Hvilken måltidskasse er den bedste?

Der findes over 400+ forskellige måltidskasser i Danmark, fra mere end 30 leverandører, som bringer ud. Du kan læse denne måltidskasse test og blive klogere på de 10 bedste. Men svaret afhænger af dine behov. Hvis du er en familie som ønsker vegansk mad, kan det være Simple Feast. Hvis du er en familie der ønsker lidt af hvert fra hele verden, kunne RetNemt være svaret.

Hvor meget koster en måltidskasse?

Det er ikke muligt at angive en specifik pris på en måltidskasse her, da der er 2 væsentlige faktorer, som afgør prisen på din måltidskasse.

Først og fremmest skal der vælges, hvor mange personer der skal være mad til. Dernæst skal man vælge, hvor mange dage på ugen, som der skal leveres mad til. Ydermere varierer priserne selvfølgelig også en smule fra leverandør til leverandør.

Koster en måltidskasse ikke mere end egen indkøb?

Måltidskasser er ofte billigere end individuelle indkøb, da virksomheden køber større partier hjem, og dermed får priserne i bund.

Ydermere sparer du tid på indkøb, og kan dermed også undgå de farlige impulskøb som slik og spotvarer.

Hvor lang er bindingsperioden?

Der er ingen bindingsperiode på måltidskasser, og du vil altid have mulighed for at annullere dine fremtidige ordre. Ofte har leverandørerne en regel der hedder, at du skal annullere 3 dage inden levering, da processen allerede her går i gang for dem.

Hvad hvis jeg er på ferie?

Du vil altid have mulighed for at sætte dit abonnement på standby i en kortere periode, f.eks. hvis du skal på ferie eller andet.

Hvis du skal på ferie i Danmark, har du mulighed for at informere leverandørerne om den midlertidige adresse, hvorefter de vil levere den til den nye adresse.

Jeg er veganer?

Adskillige leverandører har lavet skræddersyet måltidskasser med spændende og lækre veganske retter.

Jeg er vegetar?

Hvis du er vegetar, vil du også have mulighed for at vælge måltidskasser fra mange forskellige leverandører, og du vil ikke føle dig begrænset på nogen som helst måde. Der er masser af muligheder for vegetariske måltidskasser i dag.

Jeg ønsker et vægttab?

Ofte kan det være svært at vælge det sundere alternativ. Men ved at bestille en sund måltidskasse, skal du ikke tage en beslutning overhovedet. Der findes mange leverandører som laver måltidskasser der er gode til vægttab.

Jeg dyrker meget motion?

Hvis du dyrker meget motion, så ønsker du måske nem mad i dagligdagen, giver dig den korrekte næring. Om du skal tage på i muskelmasse eller blot ønsker at smide de sidste kilo, vil du have mulighed for at få skræddersyet en måltidskasse.

Kan man få økologiske måltidskasser?

De fleste leverandører har enten 100% økologiske ingredienser eller består overvejende af økologiske produkter, råvarer og ingredienser.

Kan man få børnevenligt mad?

Langt de fleste leverandører tilbyder en bred og komplet vifte af børnevenlige retter, som vil falde i god jord i hjemmet.

Det er bl.a. muligt at få måltidskasser, som inddrager børnene i den daglige madlavning, hvis man ønsker et fællesskab i køkkenet.

Hvor og hvornår bliver måltidskasserne leveret?

Måltidskasserne bliver leveret efter aftale mellem den individuelle virksomhed og kunden. Hvis du er i tvivl, bør du undersøge leverandørens hjemmeside for mere specifik information.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme til leveringen?

Hvis du ikke er hjemme på det givende tidspunkt, er dette ikke et problem. Alle måltidskasserne er pakket solidt, så de kan stå ude i flere timer, uden at tage skade.

Hvad hvis min opgang er låst?

Hvis du bor i et lejlighedskompleks med en låst opgang, er dette som regel ikke et problem. Du skal dog kontakte din leverandør og lave en aftale, så der ikke opstår en dum situation for leverandøren.

Du kan f.eks. give leverandørerne en nøgle til opgangen, eller aftale at måltidskassen skal stå et andet sted nær dit hjem.

Kan jeg få leveret mad til hele ugen?

De fleste leverandører tilbyder måltidskasser til 3-6 dage afhængig af leverandør. Der findes få leverandører, som tilbyder mad alle ugens 7 dage.

Kan jeg få færdiglavet mad bragt til døren?

Ja, flere leverandører tilbyder varm og frisk mad, bragt direkte til din dør.

Hvordan bestiller jeg en måltidskasse?

Først og fremmest er det vigtigt at finde en måltidskasse, som passer til dine behov. Her hos Danskemaaltidskasser.dk har du rig mulighed for at se alle måltidskasser, der bliver tilbudt i Danmark.

Ydermere kan du finde leverandører, som leverer specifikt til din adresse.

Efterfølgende bestiller du dine måltidskasser på den valgte leverandørs hjemmeside.