HelloFresh Måltidskasser

HelloFresh er en måltidskasse, der leverer friske råvarer og gode opskrifter direkte til din dør. Med pålidelige leverandører og international succes er HelloFresh en af verdens største udbydere af måltidskasser!

Denne tyske spiller er ny på det danske marked, men har allerede leveret sund og lækker mad til et utal af mennesker verden over! Hvad end du bestiller som single eller familie kan HelloFresh levere et hurtigt og lækkert måltid til dig. Der er lidt for en hver smag – og et hvert prisleje.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er HelloFresh?

HelloFresh er en måltidskasse, der stammer fra Tyskland, og er nu den største spiller på måltidskassemarkedet. HelloFresh blev startet i 2011 med et ønske om at gøre måden, vi spiser på, både nemmere og mere fornøjelig.

HelloFresh blev startet af motivation og passion for god mad og høj kvalitet af råvarer, og blandt andet i USA er HelloFresh blevet en kæmpe succes. Man skal dog ikke lade sig skræmme af ord som ”Gigant” eller ”Stor”, for HelloFresh leverer de samme gode ingredienser, de altid har.

Tilmed skal man ikke være bekymret for, at HelloFresh’ ingredienser er masseproducerede eller sendt fra udlandet. HelloFresh går op i at skaffe råvarer så tæt på dig, som muligt, og med filialer i forskellige lande kan du være sikker på, at du indirekte handler indenlands.

HelloFresh leverer ikke kun ingredienser og opskrifter – de ligger inde med årevis af erfaring og et overskud, der ikke kan matches af nogen af deres konkurrenter. Med HelloFresh vælger du en sikker leverandør, der har rutiner og procedurer, som sikrer dig den bedst mulige oplevelse.

Det kan du få hos HelloFresh

HelloFresh leverer friske ingredienser lige til din dør i en skræddersyet måltidskasse, der kan opfylde lige netop dine behov. Hvorvidt det skal være den klassiske, hvor du kan sammensætte din egen ugemenu, den familievenlige med børnevenlige retter, den vegetariske eller den hurtige, så kan du stille din sult med HelloFresh.

De fire forskellige kasser varierer lidt, når det kommer til munde, de kan mætte, men 2-4 er det typiske antal.

HelloFresh’ mission er at hjælpe dig med at spare. Det gælder både tid, besvær og penge, så du kan få mere overskud i hverdagen. Du kan vælge mellem 12 forskellige opskrifter, og væk er bekymringerne om indkøb eller planlægning – dét klarer HelloFresh! Dermed leverer HelloFresh ikke bare madvarer, men tid: Brug mere med dine venner, din familie, dine børn, eller brug tid på dig selv og få et afbræk fra hverdagen, som du fortjener. Maden er der taget hånd om. Alt du skal gøre, er at klargøre den.

Med HelloFresh’ hurtige måltidskasse kan du have en lækker og sund middag klar på mindre end 25 minutter.

Nye, kulinariske oplevelser

Når man har en travl hverdag, kan kreativitet med madlavning blive svært. HelloFresh sørger for, at du kommer ud af din comfort-zone hvad gælder madlavning, og tillader dig at vælge alt fra hakkebøf med bløde løg til lækre, fremmede retter, du måske ikke selv ville have tænkt på.

Når du bruger HelloFresh måltidskassen, bliver du desuden automatisk introduceret til en lang række forskellige produkter. Måltidskasser som HelloFresh er ideel for dem, der ønsker at udforske den kulinariske verden, men ikke selv ved, hvordan de skal starte. Her bliver du taget i hånden og ledt ad sted med linser, halloumi og søde kartofler, der inkorporeres i deres respektive retter til dit aftensmåltid.

Også børn kan blive introduceret til nye smagsoplevelser, og HelloFresh tilbyder selvfølgelig familievenlige kasser – det betyder ikke, maden er de samme, kedelige retter, men blot at smagene er mere fokuserede på barnets mindre trænede pallette. Sagt på en anden måde, så er HelloFresh’ børnemåltidskasse klassiske eller nye måltider, justeret og tilpasset til børnehøjde, hvor kærlighed og friske ingredienser giver den bedst mulige smagsoplevelse.

Selvom du vælger af aflyse dit abonnement på HelloFresh, bliver du introduceret til nye madlavningsmuligheder, og udvider dermed din horisont. Hvis du har børn, kan HelloFresh hjælpe dem med at få sundere vaner og komme hurtigere ud af den karakteristiske kræsenhed, der huserer i barndommen.

Hvorfor HelloFresh?

Hvorfor skulle du vælge HelloFresh, når der er så mange andre måltidskasser? Jo, HelloFresh har et kvalitetsstempel fra over 14 andre markeder verden over, blandt andet vores svenske naboer, og har siden 2011 arbejdet med en passion for mad. Lige fra sin ”fødsel” har HelloFresh været et produkt af lidenskab, og den lidenskab bæres videres af resten af firmaet, når din måltidskasse plukkes, pakkes og afsendes.

I dag leverer HelloFresh over 100 millioner måltider til sine mere end 4 millioner kunder, og dermed er HelloFresh den største leverandør af måltidskasser. Med over 9 års erfaring og en kæmpe virksomhed har HelloFresh styr på deres brand, og for dem er det en selvfølge at levere sunde opskrifter og gode råvarer.

Så tænker man måske, ”jamen, der er et større udvalg af måltidskasser ved andre firmaer?”. Det er også rigtigt; HelloFresh leverer ”kun” 4 forskellige måltidskasser. Men kvalitet kommer over kvantitet, og med sit begrænsede udvalg af måltidskasser kan HelloFresh stå inde for, at hver opskrift, de udvælger, og alle råvarer, der sendes ad sted, er af højeste kvalitet!

HelloFresh og miljøet

HelloFresh lover IKKE økologiske råvarer, men udvælger tværtimod så lokalt som muligt. Derudover er HelloFresh den første, og dermed verdensledende, CO2-neutrale virksomhed, der leverer måltidskasser. HelloFresh støtter desuden både globale såvel som lokale miljøprojekter.

Så ved at bestille din måltidskasse hos HelloFresh støtter du altså en virksomhed, der bekymrer sig om miljøet. Dine råvarer bliver udvalg efter bedste evne og med de bedste intentioner, både på dine og naturens vegne.

Det er HelloFresh’ mission at hjælpe folk med at spise bedre. Det gælder både smag og smagsoplevelser, men også sundhed.

Hvis du stadig er i tvivl
Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt HelloFresh er det bedste valg for dig, kan det være, HelloFresh’ praktiske opbygning kan vinde dig over:

HelloFresh har konkurrencedygtige priser, der alligevel sørger for de bedste opskrifter og den højeste kvalitet af råvarer. Du kan faktisk spare penge ved at bestille HelloFresh, frem for at handle ind selv – og så får du mere tid til dig selv og dine nærmeste.

HelloFresh leverer til alle steder i landet, så længe det er forbundet til resten af Danmark via bro, fra søndag til tirsdag. Du kan vælge dit leveringstidspunkt, så din pakke ikke skal udsættes for det danske vejr, men kan blive taget imod med åbne arme. Hver måltidskasse leveres dog med både isolering og ispose, så du skal ikke bekymre dig om at være hjemme, hvis tiden bliver knap.

HelloFresh’ måltidskasser er uden binding – du køber et abonnement, så du ikke behøver at bekymre dig om genbestilling, men kan til alle tider sætte abonnementet på pause, hvis du for eksempel skal på udlandsferie, eller aflyse det helt. Dermed skal du kun betale for det, du faktisk modtager.

Er du på ferie i det danske land, hvad end det er sommerhus eller byferie, kan du stadig modtage din HelloFresh måltidskasse lige til døren, som om du var derhjemme. Alt, du skal gøre, er at ændre leveringsadressen, så den leveres til din feriedestination og ikke din hjemmeadresse. Det er dog ikke muligt at få leveret HelloFresh, hvis du er på ferie på en dansk ø uden broforbindelse.

Bedømmelse 4.89 / 19