Veganske Måltidskasser

Hvis du er veganer eller ønsker at prøve kræfter med en ny livsstil, hvor friske råvarer er i fokus, er en vegansk måltidskasse lige noget for dig. Måltidskasserne er spækket med sundhed, grøntsager, frugt og selvfølgelig vegetabilske proteiner som er den primære erstatning for kød.

Veganer måltidskassen oser af sundhed og er fyldt med variationer af veganske delikatesser tilsat spændende krydderier fra alle 7 verdenshjørner.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Hvad er en veganer?

Vegansk måltidskasseAt være veganer er en livsstil, hvor man lever efter bestemte retningslinjer. At være veganer er ikke tvang, men er et valg man tager. Ved at være veganer fravælger man alle former for udnyttelse og mishandling af dyr til brugen af mad.

En veganer prøver så vidt muligt at undgå at spise animalske produkter, herunder kød, mælk, æg og honning.

Hvorfor folk vælger at blive veganer kan skyldes en eller flere grunde som f.eks.:

 • Dyreetik
 • Sundhed
 • Bæredygtighed
 • Religiøse eller spirituelle årsager
 • Æstetiske årsager

Veganere tilpasser ligesom andre deres indtag således de får de proteiner og tilskud mennesket har brug for. Det kan eksempelvis være vegetabilske proteiner mm.

Derfor vil en vegansk måltidskasse være perfekt til som ønsker at leve efter disse præmisser, da måltidskassen er spækket med indhold som kroppen skal bruge som erstatning.

Om du er ny eller erfaren veganer, spiller ingen rolle. Måltidskassen er 100% uden animalsk indhold, og der spækket med sunde alternativer.

Hvad indeholder en vegansk måltidskasse?

Den veganske måltidskasse indeholder alt hvad du skal bruge for at skabe det perfekt måltid med lækker smag, variation og som oser af grøn energi. Kassen er til dig som ønsker at leve som veganer eller som bare ønsker et sundere alternativ i ny og næ.

De veganske måltidskasser indeholder spændende opskrifter med variation, så dine måltider aldrig bliver trivielle og kedelige.

Desuden er kasserne spækket med følgende:

 • Vegetabilske proteiner
 • Grøntsager
 • Frugter
 • Spændende krydderier

Du vil derfor have rig mulighed for at lave et vegansk måltid på ganske kort tid, da alle ingredienserne er skæret og snittet. Du skal blot følge opskriften som er sendt sammen med dine ingredienser.

Med fokus på velsmag, sundhed, klimavenlighed vil du med sikkerhed som veganer være tilfreds med en vegansk måltidskasse, da der er taget højde for alle aspekter.

Hvad indeholder den individuelle måltidskasse?

Veganske økologiske råvarer

Det er forskelligt fra leverandør til leverandør, og derfor er det ikke muligt at give et konkret svar på indholdet i hver enkelte boks.

Vi anbefaler at du tager et kig i vores oversigt, og danner dig et overblik over de forskellige måltidskasser som er til at finde, der indeholder 100% veganske ingredienser.

Danskemåltidskasser.dk kan sikre dit at kvaliteten er i top blandt de mange leverandører, da de alle har en håndfuld kokke og ernæringseksperter, som er professionelle og veluddannede med flair for deres håndværk.

Erfaren veganer

Hvis du har været veganer i en længere periode, tænker du formentlig hvad sådan en kasse kan gavne dig med?

Du vil med sikkerhed have mulighed for at finde ny inspiration til lækre opskrifter som kan krydre din hverdag med nye og spændende retter. Måltidskassen giver dig et bredt sortiment af forskellige råvarer, der sikrer dig en varieret og alsidig kost.

Kosttilskud til veganere og vegetarer

Som veganer eller vegetar er det yderst vigtigt at få sine mineraler og vitaminer, da man er i stor mangel grund boykotning af animalske produkter. Du vil f.eks. have mangel på vitamin B-12, da det primært er fra kød.

Nogle kan formentlig have svært ved at få dine mineraler, vitaminer og proteiner igennem den daglige kost. Hvis du ikke selv ønsker at tænke over sammensætningen af måltider, så vil en vegansk måltidskasse være det perfekte valg for dig.

Du vil desuden også få følgende fordele fra en måltidskasse:

 • Sunde måltider spækket med variation
 • Friske ingredienser
 • Ingen madspild
 • Ingen tidsspild i det lokale supermarked
 • Få din mad leveret til døren

Hvad er forskellen på veganer og vegetar?

Det kan være svært at skelne mellem en veganer og en vegetar, hvilket er skrækkeligt set i en veganers eller vegetars øjne. Det er 2 hvidt forskellige livsstile, som følger hver deres love og regler.

Vegetar

En vegetar spiser aldrig kød, men kan derimod godt spise animalske produkter som æg, mælk og honning.

Veganer

Som veganer spiser du hverken kød eller animalske produkter.

Ydermere lever veganere kun af planteføde herunder:

 • Frugt & grønt
 • Korn
 • Bælgfrugter
 • Nødder & frø

Veganere fravælger mad der har med dyr at gøre i form af f.eks. slagtning.

Flexitar

En flexitar er en deltidsvegetar som har besluttet sig for at droppe kødet i hverdagene, og kun spise det i sjældne tilfælde.

F.eks. hvis man har mangel på protein i en længere periode, kan det være en god ide at få noget animalsk protein, da kroppen har brug for protein for at fungere optimalt.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en vegansk måltidskasse?

Prisen på en måltidskasse afhænger af den individuelle leverandør. Desuden har antal måltider og dage også en afgørende rolle for den endelige pris.

Hvilke leverandører tilbyder veganske måltidskasser?

Der findes forskellige leverandører som tilbyder vegansk måltidskasse. Herunder finder du b.la. aarstiderne med deres vegetarkasse.

Simple feast tilbyder også en måltidskasse kendt som Vegan feast. Deres kasser er 100% veganske, og indeholder absolut ingen animalske produkter.

Er alle varerne økologiske?

De fleste leverandører bestræber sig efter at skabe retter baseret på økologi. Nogle leverandører bruger 100% økologiske råvarer, hvor andre leverandører har økologi i tankerne.

Ved at have økologi i tankerne, bruger de økologiske ingredienser hvor de kan. Man skal huske på at økologi er dyrere end sprøjte produkter, og derfor kan prisen være højere.

Hvorfor vælge en vegansk måltidskasse?

Du bør vælge en vegansk måltidskasse hvis du ønsker variation og spændende retter, som giver kulør på hverdagen.

Du vil samtidig også slippe for at stå i køb i det lokalesupermarked for at købe ingredienser til dagens aftensmad. Ydermere undgår du de pludselige impulskøb, som er yderst fristende nu hvor man er ude og handle.

6 nemme veganer retter

For at hjælpe dig godt igang, har vi funder en video som viser 6 forskellige veganske opskrifter, så du kan se hvor nemt det er at gå til med dine ingredienser fra din måltidkasse.

Bedømmelse 4.69 / 16