Laktosefri Måltidskasser

Ønsker du smagfulde måltidskasser uden laktose?

Hvis du lider af laktoseintolerans, og er begrænset i forhold til vores store udvalg af måltidskasser, så er du havnet det helt rette sted. Danskemaaltidskasser.dk har samlet alle landets måltidskasser som er 100% laktosefri. Du vil med sikkerhed kunne få sunde og velsmagende retter, hvor du ikke skal bekymre dig af laktosen.

Desuden kan man let føle sig begrænset i forhold til variationen af aftensmåltiderne, og der har du ingen grund til at bekymre dig. Alle vores leverandører har en bred vifte af spændende og varierende måltider, som med sikkerhed kan give dig mere variation i hverdagen. Selvom markedet er forholdsvis begrænset, har du stadig mulighed for at få måltidskasser, uden du skal bekymre dig om din laktoseintolerans.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Hvorfor bør du overveje en laktosefri måltidskasse?

Med en laktosefri måltidskasse vil du kunne få en bekymringsfri hverdag, i forhold til din daglige kost. Du skal ikke tage højde for dine ingredienser som befinder sig i måltidskassen, da de er 100% laktosefri. Desuden skal du heller ikke tage den trivielle tur ned i forskellige supermarkeder, for at finde specifikke produkter, som du kan tåle.

Du vil med sikkerhed få kulinariske smagsoplevelser, som er ganske nemme at skabe. Med hjælp fra de brugervenlige opskrifter, vil du med sikkerhed, kunne kreere et lækkert og hurtigt måltid, som du kan nyde, uden nogen form for bekymring.

Der er selvfølgelig taget højde for om du er single eller en større familie, og derfor kan du bestille måltidskasserne til det antal personer som du ønsker. Ofte tilbyder leverandørerne laktosefri måltidskasser op til 6 personer.

Laktosefri måltidskasse direkte til døren

Med en laktosefri måltidskasse, fra en af vores leverandører, vil du få kassen leveret direkte til døren. De fleste leverandører leverer rundt i hele landet, samt. ø’er med broforbindelser. Du har også mulighed for at vælge hvilke dage du ønsker leveringen, så du selv er herre over hvilke dage du ønsker at få færdiglavet måltidskasser.

Hvis du f.eks. bor i en aflåst opgang, bør du kontakte leverandørens kundeservice og få lavet en aftale, så din måltidskasser stadig vil blive leveret uden nogen form for besvær.

Hvad er laktoseintolerans?

Hvis man lider af laktoseintolerans betyder det i bund og grund at man ikke kan tåle at indtage mælkesukker. For at kroppen kan optage mælkesukker, skal det spaltes i 2 dele. I tyndtarmens slimhinde findes der et enzym ved navn laktase, som står til ansvar for at spalte mælkesukkeret. Hvis man ikke har enzymet laktase vil man ikke kunne spalte mælkesukkeret, og derfor vil det binde vand, som desværre giver diaré. Mælkesukkeret vil derefter komme uspaltet ned til tyktarmen, hvor det vil blive forbrændt af tarmbakterierne. Under forbærndingen vil der blive dannet luft,  som efterfølgende vil skabe maverumlen og prutter.  Du kan blive klogere på laktoseintolerans hos netdoktoren.

Laktosefri produkter

Alle måltidskasserne på denne side indeholder ingen form for mælkesukker, som vil skade din krop, da kroppen ikke har mulighed for at spalte mælkesukkeret, grundet manglen på enzymet laktase. Der er selvfølgelig krav til produkterne som de forskellige leverandører indordner sig efter, i form af mærkningsordningen fra Fødevarestyrelsen.

Bedømmelse 4.73 / 15