RetNemt

RetNemt er måltidskasser spækket med friske og sunde råvarer, som tilsammen vil skabe en kulinarisk oplevelse på ganske kort tid. De leverer deres måltidskasser ud mellem 1-4 gange ugentligt, direkte til din adresse. Hvis du er økonomi bevidst, bør du tjekke deres økonomiske måltidskasse.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Måltidskasserne indeholder altid den perfekte mængde ingredienser, så der ikke opstår nogen form for madspild. Desuden indeholder kassen også en brugervenlig opskrift til hver enkelte ret. RetNemt laver bl.a. deres berømte familiekasse og deres måltidskasse RetSund, som selvfølgelig er et sundere alternativ.

Hvis du ønsker en måltidskasse som er børnevenlig, så kan de også tilbyde deres måltidskasse RetBørnevenlig, som er spækket med populære retter for både børn og voksne.

Med en måltidskasse fra virksomheden vil du kunne få en hverdag med mere overskud og mere tid til hygge.

Mad retnemt

Hvem er RetNemt?

RetNemt blev udviklet og lanceret tilbage i 2006 af Bjarne Marell og Klaus Toft. Virksomheden har cirka 100 ansatte, der alle arbejder intensivt på at skabe velsmagende og sunde måltidskasser med højeste kvalitet af råvarer. De har igennem mange år skabt et solidt netværk af dygtige fagfolk som hjælper med at skabe en god oplevelse for kunderne.

RetNemt direkte til adressen

Hele konceptet bag måltidskasserne er baseret på at skabe en nemmere hverdag med overskud til befolkningen i Danmark. At skabe delikate og smagsrige retter som bliver leveret direkte til døren, er en af kerneværdierne hos dem.

Du skal blot kigge oversigten igennem og finde den måltidskasse som du ønsker at få leveret til dit bopæl. Det er ganske simpelt og ligetil at bestille en kasse hos RetNemt. Du binder dig desuden ikke til noget fast abonnement med en lang bindingsperiode, da du har mulighed for at sætte din aftale på standby eller annullere den, hvis du ønsker dette.måltidskasse

Du skal blot huske at annullere dit abonnement 3 dage før den næste måltidskasse bliver sendt til din dør. Det er selvfølgelig også muligt at skippe et par måltidskasser hvis du f.eks. skal på ferie eller noget helt andet. Det er 100% op til dig at bestemme hvor og hvornår dine måltidskasser skal leveres.

Hvis du ønsker at se den fulde oversigt over brands bør du klikke lige her.

Sådan skaber RetNemt deres måltidskasser

Hele ideen bag måltidskasserne handler om at gøre måltiderne så nemme som overhovedet muligt for kunden samtidig med at kasserne er smagfulde og af højeste kvalitet. Hele teamet af professionelle kokke og skarpe ernæringseksperter bestræber sig efter at skabe måltidskasser med variation. Med et opskrift registre på over 600 forskellige retter, tilbyder RetNemt deres kunder en bred vifte af kulinariske oplevelser.

I forhold til ingredienserne af de forskellige retter som der bliver skabt, så starter deres indkøb ofte 8 uger før, så de har mulighed for at købe kvalitets råvarer. Ved at starte 8 uger før, har de mulighed for at give leverandørerne tid til at klargøre sendingen.

Deres langtidsholdbare ingredienser ankommer tidligst en uge før måltidskassen skal leveres til kundens dør. Ferskvarerne ankommer på selve dagen, hvor måltidskassen skal sendes afsted, netop for at levere en måltidskasse af højeste kvalitet.

Ved modtagelsen af både de langtidsholdbare ingredienser og ferskvarerne bliver kvalitetstjekket af følgende:

  • Temperaturer
  • Mængde
  • Kvalitet
  • Krydderurter
  • Frugt og grønt

Virksomheden har først modtaget deres sidste varer ved 12- tiden på selve pakkedagen, hvor de løbende har klargjort ingredienser til de individuelle retter. Efterfølgende kan teamet begynde at pakke måltidskasserne, hvor det skal gå stærkt, da pakkerne skal være ude ved diverse terminaler inden 18:30.

De har selvfølgelig også en specialist som tjekker måltidskasserne igennem for alle ingredienserne, og tjekker kvaliteten på råvarerne, som f.eks. løg, selleri osv.

Deres kundeservice står selvfølgelig altid klar til at hjælpe deres kunder og besøgende med at besvare på spørgsmål og notificere forslag til nye og spændende retter. At skabe et godt bånd med kunden er en af deres mærkesager.

En bred vifte af variation

Med tiden kommer der altid nye og populære retter som trender i hjemmet eller på restauranter mm. Derfor bestræber De sig efter at følge med tiden, og sørge for at implementere de nye retter med i deres sortiment. Selvfølgelig bliver retterne lavet utallige gange, så den sidder lige i huset, og skaber en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Siden 2006 har virksomheden haft fornøjelsen af at skabe over 600 forskellige retter som kunderne har haft stor glæde af. Selvfølgelig kommer de bedste retter på menuen igen løbende, muligvis med et spændende twist. De har selvfølgelig konstant nye retter under udvikling, da retten skal sidde lige i skabet, før kunderne skal have glæde af den.

Når en ret skal skabes, så er processen utrolig lang. Først og fremmest skal alle kundeønsker tjekkes grundigt igennem, for at finde retter som kan tilkobles til de allerede 600 eksisterende. Efterfølgende skal retterne drøftes med en af deres professionelle opskriftudviklere, som er selvstændige madskribenter.

Madskribenten skal efterfølgende skabe en opskrift, hvorefter markedet skal undersøges for diverse ingredienser og råvarer. Hvis det er muligt at skaffe dem alle indenfor budgettet, så kan retten blive tilføjet til samlingen.

Nu hvor der er givet grønt lys til at skabe retten, så skal madskribenten færdigudvikle retten i form af adskillige afprøvninger, næringsberegne retten, og skrive opskrifterne herunder finde billeder og skabe en overskuelig opsætning, som er simpel og lige til.

Retten bliver afprøvet i diverse køkkener hos deres eget lille testpanel som kvalitetstester retten. Løbende kan der forekomme mange ændringer til opskriften, og derfor kan madskribenten risikere at skulle beregne nye tal da der formentlig er kommet ændringer til mængden og ingredienser.

De bruger faktisk op til 3 måneder for at skabe en ret til deres måltidskasser, da der også skal læses korrektur på opskriften og tages professionelle billeder med tekster osv. Til både opskriften og hjemmesiden.måltidskasse

De forskellige måltidskasser

RetNemt er en af de største leverandører ude på det danske marked. Med 11 forskellige måltidskasser, kan det hurtigt blive svært at finde den perfekte måltidskasse til dig og din familie. Herunder har du mulighed for at danne dig et overblik over de forskellige kategorier.

Ret Økonomisk

Hvis du ønsker en økonomisk måltidskasse som er prisvenlig, så er denne kasse et fornuftigt valg. Der er skruet helt ned i prisen, samtidig med at retterne stadig er sunde og smagfulde. De har fokuseret på at lave prisvenlige retter hvor ingredienserne er billige, så prisen kan komme helt i bund.

MiddelhavsRet

Hvis du er til mere spændende mad i hverdagen fra vores nabolande, så er denne kasse uden tvivl et sikkert valg, som vil falde i god jord. Kassen er spækket med kulinariske oplevelser fra Italien, Marokko, Grækenland osv.

Med en MiddelhavsRet kan du være sikker på at få en bred vifte af variation til spisebordet hver eneste aften. Retterne er selvfølgelig testet fra top til tå, og er ganske nemme at lave, da der altid følger en brugervenlig opskrift med til måltidskasserne.

Ret Eksotiskeksotisk mad

Hvis du er en udforsker inden for den globale madkultur, og bare elsker spændende og smagfulde retter, så er denne måltidskasse det perfekte valg. Med eksotiske krydderier, og semi stærke retter, kan du være sikker på at få en oplevelse udover det sædvanlige.

Ved bare den første bid, vil dine sanser tage dig med på en eksotisk og kulinarisk rejse, hvor kun fantasien sætter grænser. Retterne er selvfølgelig krydret med en tilpasset mængde så de hverken er forstærke eller neutrale.

Ret Børnevenlig

Hvis du ønsker at finde en måltidskasse med retter som du med garanti kan servere for dine børn, så skal du ikke lede videre. Denne måltidskasse har populære retter, som børn bare elsker. Retterne er selvfølgelig også til voksne mennesker, og de er spækket med smagfulde oplevelser og sunde grøntsager.

Retterne er desuden nemme at lave, og du har derfor rig mulighed for at tilberede maden sammen med dine børn. Sammen kan i skabe familiehygge i en travl hverdag, med en familiemåltidskasse fra RetNemt

XtraNem

Har du knap nok tid til at lave forholdsvis nem mad i hverdagen, så skal du have fat i en XtraNem måltidskasse, hvor retterne kun tager 10 minutter at tilberede. Denne måltidskasse er også til dig, som ikke har de vildeste madkundskaber, og blot ønsker et lækkert måltid uden nogen form for dikkedarer.

Du skal blot kombinere de færdige ingredienser med hinanden og derefter varme dem på en pande, eller i en ovn alt afhængig af retten.  Denne måltidskasse har desuden også fokus på økologi hvor 2-5 af ingredienserne er økologiske, og derfor også et sundere alternativ.

FamilieRethurtigmad

Denne lækre måltidskasse læner sig op ad den Ret Børnevenlige, dog har den mere fokus på hele familien. Hvis i er til traditionelle retter, som har en speciel plads i hjertet blandt befolkningen i Danmark, så er Familieret

det perfekte valg.

Tilberedningen er gennemsnitlig på 30 minutter, og kan laves sammen med børnene også. Selvom retterne er klassiske og velkendte, så har RetNemt en tendens til at overraske med et lækkert twist, så retterne ikke bliver for trivielle.

Fiskeret

Hvis du elsker fiskeretter generelt, eller blot ønsker mere fisk i hverdagene, så er en måltidskasse med fisk det perfekt valg. Sundhedsstyrelsen anbefaler også at man spiser fisk 2 gange om ugen, da de er spækket med omega 3 og protein. Med en måltidskasse der indeholder sunde og smagfulde fiskeretter, vil du nemt kunne implementere fisk til aftensbordet.

I kassen finder du bl.a. danske fisk fanget i det danske farvand. Selvom fiskene primært er fra de danske farvande, så har RetNemt en bred vifte af fiskeretter, som er spækket med variation og et lækkert twist.

Ret Sund

Ønsker du en sundere kost i hverdagen, hvor retterne er spækket med sunde og velsmagende retter, så er RetSund et sikkert valg. Måltidskassen indeholder desuden 70-100% økologiske råvarer med en tilberedningstid på blot 30 minutter maks.

Måltiderne er sammensat med alt hvad kroppen skal bruge for at være i tiptop form, og de er selvfølgelig nøglehulsmærket. Med den perfekte mængde protein og sundefedtkilder samt. råvarer med en minimal fedtprocent, kan du med sikkerhed få mere energi i hverdagen, og sætte forbrændingen op.

Ret Luksuriøsmad

Hvis du ønsker måltider som har de højeste standarder og mest luksuriøse ingredienser, så er denne måltidskasse skræddersyet til dig. Du vil med sikkerhed kunne forkæle dig selv eller flere i hverdagen, med så exceptionelle retter.

Selvom der er skruet helt op for kvaliteten, så kan retterne stadig laves på 30 minutter, da konceptets kerneværdi med at det skal være RetNemt stadig skal overholdes.

Retterne er spækket med kulinariske oplevelser som er udover det sædvanlige og henvender sig desuden til feinschmeckere, som sætter pris på en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Ret Hurtig

Hvis du ønsker retter i hverdagen som er hurtige at tilberede, så er denne måltidskasse et godt valg. Selvom retterne er ret hurtige at tilberede, så er kvaliteten og smagen stadig i top. Retterne indeholder desuden bæredygtige råvarer lavet på bare 20 minutter.

By Cofoco

Hvis du ønsker mad som er fuldstændig udover det sædvanlige og er bedre end hjemmelavet og meget hurtigere at tilberede, så vil du ikke blive skuffet. Med forkælelse til hverdagen i form af klassiske retter i høj kvalitet og med et lækkert twist fra Cofoco i højeste restaurantkvalitet, vil du ikke blive skuffet.

Kassen bliver leveret 80% spiseklar, og skal blot færdigsimres på en pande. Ydermere skal grøntsagerne lige snittes, så retten tager omtrent 20 minutter at tilberede.

Cofoco er en restarutant kæde som laver mad udover det sædvanlige, som er til at betale. Cofoco står for Copenhagen Food Collective, og har desuden mange års erfaring indenfor madbranchen.

Der er skruet helt ned for filberedningstiden, da kødet allerede er stegt perfekt og saucen allerede er al dente. Arbejdstiden på retten er mellem 5-10 minutter og skal blot varmes derefter. Den råde tråd i denne måltidskasse er klassiske velsmagende retter med et lækkert twist.

Spørgsmål og Svar

Herunder finder du de mest hyppige spørgsmål og svar fra kunder og besøgende hos RetNemt.

Kan man købe enkelte retter?

Der bliver selvfølgelig også tilbudt enkelte retter, hvor det ikke er nødvendigt at lave en fast aftale. Du skal blot vælge en enkelt leverance, når du er inde på siden.

Hvor kommer råvarerne fra?

9 ud af 10 gange kommer råvarerne fra danske leverandører. De bestræber sig efter at støtte op om den danske vækst, og derfor er de fleste råvarer selvfølgelig danske.

Skal jeg selv have nogen form for ingredienser?

Måltidskasserne er stort set suppleret med alt hvad der skal bruges, men der er lige få ting som du bør have i hjemmet. Salt og Peber til at krydre maden og almindeligt fedtstof til at varme retterne med. Derudover bør du have mel og sukker.

Bedømmelse 4.81 / 26