SkagenFood

Der er mange undskyldninger for hvorfor man ikke spiser fisk, det for dyrt, hvordan tilberedes det, hvordan laver man en god fiske ret?

Med en måltidskasse fra SkagenFood, skal du ikke bekymre dig om den trivielle tur ned i supermarkedet. Du skal heller ikke tænke på hvilke retter du skal lave til aftensmad.

Alle råvarer i din måltidskasse vil være 100% økologiske og danske. For at undgå madspild bliver alt målt og vejet, så det passer præcist til aftens måltid.

Ved køb af din første måltidskasse, får du hele 50%, så du har muligheden for at vurdere om denne måltidskasse er noget for dig.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Skagenfood?

Med opstart helt tilbage i 2001, er Skagenfood en af de ældste måltidskasse leverandører. Deres mission var klar fra starten. De ønsker at alle skal have muligheden for friskfangede fisk og andre kvalitetsvare. Som de fleste ved, er Skagen en gammel fiskerby, hvor store sendinger ankommer hver dag.

Selvom du bor på Sjælland eller Fyn, har du stadig mulighed for at bestille en måltidskasse med friske og lækre råvarer. Med en kundebase på over 17.000 personer, kan man se at dette er en leverandør, som har styr på tingene.

Fordelene er mange ved at vælge denne leverandør, og vi har nedenfor beskrevet hvad vi mener er godt.

  1. Friske råvarer, hvor der altid er inkluderet frisk fisk.
  2. Lækker samt. afvekslende sund mad.
  3. Tilberedningstid på 10-35 minutter afhængig af retten.
  4. Kvalitets råvarer, både kød, frugt og grønt kan tilvælges som økologisk.
  5. Du har gratis levering og ingen bindingsperiode.

Når du bestiller din måltidskasse, bliver du tilmeldt et abonnement service, som leverer måltidskasser til dig hver uge, 14. dag eller hver 4. uge. Muligheden for forskellige abonnementer er mange.

Du kan se mere her, hvorfor du skal spise fisk i din hverdag samt. hvilke leverandører du kan benytte.

Råvaren i fokus

Frisk fisk i god kvalitetHos Skagenfood er kvalitet, mere vigtigt end noget andet. Alle deres fisk er fra de danske farvande. Det kan dog forekomme at der bliver købt friske fisk fra andre farvande, hvis der ikke har været en god fangst.

Når du modtager din måltidskasse med friske ingredienser, er den ikke mere end 2-4 dage gammel. Indkøb af fisk foretages typisk om onsdagen, dagen før du modtager din pakke. Hvis uheldet er ude og vejret har været dårligt, kan det påvirke fangsten. Det betyder også at indkøbet af fisk kan komme udefra, som eksempelvis Norge eller Island.

Håndteringen af de friske fisk foregår således

  1. Alle fisk bliver fileret, pakket og afsendt direkte til dig.
  2. Temperaturerne under transport er yderst optimale og holdes på 0-2 grader igennem hele leveringsperioden.
  3. Når måltidskassen bliver leveret til din adresse, bliver de produkter som du har bestilt nedkølet, ved brud af is som holder flamingokassen nedkølet i 24 timer.

Hvis du nogensinde er i tvivl om din fisk er frisk, kan du finde sporbarhedsdato her og på de produktbulids der er på selve fisken når du pakker den ud.

Indhold i måltidskasserne

Igennem tiden har Skagenfood haft mulighed for at udvikle diverse måltidskasser, så de opfylder alle de behov og krav du ønsker. Det eneste du selv skal medbringe for at kunne lave maden, er salt, peber, olie, sukker, æg, mel og olie til stegning.

Grillmåltids kassen (sommer kampagne)

Som en sommer nyhed, kan du med grillsommer kassen få lækre råvarer til 2 dage. Denne måltidskasse er tidsbegrænset, så du har kun mulighed for at bestille denne til og med uge 35. Menuen består af en grill aften med fisk og en med kød. Opskrifterne er designet til grill men kan også laves på et komfur.

Tilberedningstiden er på omkring 30 minutter, med råvarer som er økologiske og danske. Begge retter skriger af høj kvalitet samt, friskhed og vanvittig gode udskæringer i vildskab.

Skagen kassen

Skagenkassen med kvalitets fisk Med Skagen kassen har du mulighed for at tilføje en ekstra dag til din måltidskasse. Skagen kassen indeholder normalt to lækre retter med fisk, med dertilhørende tilbehør. Inspirationen til opskrifterne er fundet fra andre lande.

Med tillægsmenuen HEAT får du et økologisk færdiglavet måltid, som du kan tilberede på ca. 15 minutter. Måltidet skal kun varmes op, og dertil skal der enten koges ris, pasta eller kartofler. Retten kan typisk være høns i asparges, indisk butter chicken eller thai Panang karry.

Go green kassen

Med denne kasse får du en 100% kødfri måltidskasse, fisk er dog inkluderet. Alle råvarer i måltidskassen er bæredygtige og 100% økologiske. I denne måltidskasse er der vedlagt måltidsposer med alle ingredienser for at gøre det mere overskueligt for dig.

Pescetarkassen

Denne måltidskasse indeholder måltider til 3 dage. Når du bestiller denne måltidskasse, får du 2 måltider med fisk og en vegetar ret. Tilberedningstiden for denne kasse er 30 minutter, og du modtager vanvittige opskrifter samt. råvarer i den bedste kvalitet.

Lyn kassen

Med lyn kassen får du mad til tre dage og en stor variation på hovedretter. Dine tre måltider vil bestå af fisk, kød og fjerkræ. Denne måltidskasse er 100% økologisk.

Familie X-Lyn

Denne lækre måltidskasse består af 3 måltider som du godt kan glæde dig til. Du får to heat-måltider som er nemme og hurtige at tilberede, det eneste du skal gøre, er at varme den. Begge heat måltider består enten af kød eller fjerkræ. Tilbehøret til menuerne er børnevenligt og oftest en sund salat.

Det andet måltid er et børnevenligt måltid, som er beregnet til at du kan lave mad med hele familien. Denne rets hovedelement er fisk og dertil er der en masse grønt. Tilberedningstiden for denne måltidskasse er 15-30 minutter afhængig af hvor mange, og hvem der laver maden. Derudover er alle måltider økologiske.

Heat and Cook

Når du vælger denne måltidskasse, har du mulighed for at vælge om du ønsker den til 2 eller 3 dage. Du vil som udgangspunkt altid få en fiskeret og en kødret. Måltidet er nemt at tilberede og din tilberedningstid er mellem 15-30 minutter, afhængig af hvilket måltid du laver.

Du har yderligere mulighed for at tilvælge en frugtpose, som indeholder en masse økologiske frugter som blommer, nektariner, klementiner, æbler osv. Mængden af frugt i frugtposen vil variere, grundet størrelse af sæsonens håndfrugter.

Favoritkassen

Denne måltidskasse indeholder 2 til 3 retter, som varierer mellem fisk, kød og fjerkræ. Din gennemsnitlige tilberedningstid for denne måltidskasse er 30 minutter, og alt er 100% økologisk. Denne måltidskasse indeholder alle de kendte favoritter som vi alle elsker.

Fredags fisk

Hvis du også er en rigtig livsnyder som elsker fisk, så er denne måltidskasse lige noget for dig. Med fredagsfisk får du en lækker ret med masser af grønt og tilbehør.

Bedømmelse 4.83 / 24