Fitness

En fitness måltidskasse er til dig, som træner og lever sundt, og til dig som ønsker at kickstarte en sundere livsstil. Ofte glemmer folk, hvor vigtigt det er at supplere sin træning med en sund og proteinrig kost i hverdagen. Det er derfor yderst vigtigt at få sammensat den rigtige kost, der passer specifikt til dig og din træning.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

En fitness måltidskasse er til dig, som træner og lever sundt, og til dig som ønsker at kickstarte en sundere livsstil. Ofte glemmer folk, hvor vigtigt det er at supplere sin træning med en sund og proteinrig kost i hverdagen. Det er derfor yderst vigtigt at få sammensat den rigtige kost, der passer specifikt til dig og din træning.

Sunde og nærende fitness måltidskasser

Fitness måltidskasseDer er forskellige leverandører, som tilbyder sunde fitness måltidskasser. De henvender sig til alle, som ønsker at leve sundt i hverdagen. Det er både til enlige, ældre, kærestepar, travle familier og til dig som træner fitness, eller blot ønsker at tabe dig og leve sundere i hverdagen.

Fitness måltidskasserne er spækket med spændende og sunde retter, som indeholder alle de vigtige grundsten, til at bygge kroppen op efter en hård træning. De professionelle kokke og de skarpe ernæringseksperter sammensætter tilsammen en spændende og smagfuld ret. Med friske råvarer og sprøde grøntsager, sommetider hentet fra gårde i Danmark, vil du med sikkerhed få en god madoplevelse.

Fitness trender

Det er efterhånden blevet en trend at gå efter det sundere alternativ, når det kommer til måltider. Men i en travl og stressende hverdag, kan man nemt skippe de værdier, til fordel for noget andet.

Ved at købe en fitness måltidskasse, vil du spare meget tid i hverdagen, og kan derfor fokusere 100% på din træning. Tag eventuet et kig på Fitness Boksen.

Alle de fitness måltidskasser, som er præsenteret her på siden, er kreeret af dygtige fagfolk, som er top professionelle og veluddannede. Ernæringseksperterne ved præcis hvor meget protein, fedt og kulhydrater du bør have ved hvert et måltid, for at få det bedste ud af din træning.

Der findes forskellige fitness måltidskasser, men i de fleste tilfælde er maden allerede lavet, og du skal blot varme den. Du vil derfor spare en masse tid på indkøb og madlavning, og kan bruge energien på at fokusere på din træning og dine mål.

Protein

Proteiner er alfa omega, når det kommer til opbyggelse, træning og restituering af muskler. Proteiner er selve musklernes byggesten. Du kan ikke vedligeholde og opbygge muskelmasse uden protein. Mængden af protein, man skal have, afhænger af den individuelle person. Både højde og vægt har en afgørende faktor for dit daglige proteinbehov.

Fedt

kost med omega 3

Ofte forbinder vi fedt med noget negativt, men din krop har faktisk brug for essentielle fedtsyrer, for at kunne fungere optimalt. De essentielle fedtsyrer har en lang række positive indvirkninger på din krop. Der findes hormoner i kroppen, som ligefrem kræver essentielle fedtsyrer for at kunne bygge din muskelmasse optimalt. Derfor kan det ofte bedre betale sig at skære ned på kulhydrater og sukker, frem for fedt.

Et godt eksempel på sundt fedt, er det klassiske omega 3.

Desuden findes der en række vitaminer som ikke kan optages i kroppen uden essentielle fedtsyrer. Disse vittaminer er følgende:

  • Vitamin A
  • Vitamin D
  • Vitamin E
  • Vitamin K

Hvis kroppen skal fungere optimalt, er fedt derfor en vigtig del af kosten. Dette er dog ikke ensbetydende med, at man bare skal spise fedt, som det behager en. Man skal selvfølgelig sørge for at få den korrekte mængde essentielle fedtsyrer, så kroppen kan opretholde en god balance.

Kulhydrater

Kroppen kan ikke fungere uden kulhydrater, da det er den primære brændstofskilde. Derfor er det vigtigt, at du har den korrekte mængde kulhydrater, når du træner.

Hvis du ikke har indtaget den korrekte mængde kulhydrater, vil dit energiniveau falde drastisk, og din motivation til en god træning vil være lille.

Ligeledes vil din præstation i træningscenteret eller på løbebanen falde, og det vil i sidste ende forringe din træning og dens resultater.

Fitness måltidskasser via. danskemåltidskasser.dk

Herunder har vi samlet de bedste eksempler på fitnesskasser, som du kan bestille online. Alle udbyderne som nævnes herunder, laver lækre fitnesskasser, spækket med al den næring du skal bruge efter en god træning.

Derudover bør du holde nøje øje med tilbud fra de forskellige leverandører, da de ofte giver rabat til førstegangskunder, med en online rabatkode. Det er også muligt at finde leverandører, som tilbyder gratis levering, hvilket er perfekt til en løbende aftale.

Er en måltidskasse bindende?

Der er absolut ingen form for binding på en måltidskasseaftale. Så du kan trygt bestille en måltidskasse, hvis du ønsker at prøve spændende fitnessretter.

De fleste leverandører har dog et lille krav om at annullere aftalen et par dage før din levering, så maden ikke går til spilde, og koster dem penge i sidste ende.

Disse leverandører laver sunde og varierende fitnesskasser:

FitnessBoksen

FitnessBoksen er utroligt stærke på markedet, hvad angår sundhed og ernæring. Leverandøren specialiserer sig udelukkende i kost der gavner træningen.

Hos fitnessboksen sammensætter du selv dine egne retter og kan derfor skræddersy måltiderne efter dine smagspræferencer og krav. Du slipper også for at bruge tid på at købe dagligvare ind i hverdagen, og samme er gældende for tilberedning af maden. Du undgår også madspild, da du ikke skal købe store mængder mad, som ender med at blive et spild.

FitnessBoksen tilbyder også gratis levering i hele landet og til øer med fastlagte broer. Du betaler derfor ingen penge til transport og skal blot betale for din måltidskasse.

FitnessBoksen tilbyder 3 forskellige pakkeløsninger, og du kan læse mere om dem her.

Aarstiderne

Som en af de største leverandører tilbyder aarstiderne ”LowCarbKassen”, som er til dig der lever sundt og dyrker fitness. Aarstiderne har desuden et nøje udvalgt team bestående af dygtige kokke og erfarne ernæringseksperter, som skaber nærringsrige retter.

Lowcarbkassen har fokus på kød, fisk og grøntsager, og holder sig væk fra koncentrerede kulhydrater. Du skal derfor ikke forvente ris, pasta, linser og kartofler med stivelse i, da de indeholder mange kalorier.

FitnessFood

Hvis du ønsker nem og sund mad til vægttab eller træning, bør du undersøge fitnessfood. Som navnet indikerer, er de gået all-in hvad angår indspark til den sunde livsstil og daglige træning. FitnessFood har som de eneste skabt 3 forskellige pakker, til 3 forskellige mål.

Get Lean

Hvis du ønsker at se et par kilo rasle af kroppen, bør du undersøge denne måltidskasse nærmere. Kassen er lavet til et enkelt formål, og det er vægttab. Med færre kalorier, og spændende lette retter, vil maden glide ned.

Get Fit

Hvis du ønsker at stå skarpere end nogensinde, bør du overveje get fit pakken. Denne pakke er skabt til folk, der træner og har en aktiv hverdag.

Myaddon

Hvis du selv ved hvor meget du skal indtage i forhold til protein, kulhydrater mm., har du mulighed for at sammensætte din helt egen pakke. Denne pakke er blandt andet også til den kræsne type, som blot ønsker retter med ingredienser, som de spiser i forvejen.

Mad leveret til døren

En af de største fordele ved en fitness måltidskasse, er leveringen direkte til egen dør. Når du bestiller en fitness kasse hos en af de mange leverandører, skal du blote oplyse din adresse. Efterfølgende vil måltidskasserne blive leveret direkte til din dør, hvor det kan stå ude til kl. 21.

Levering af fitnessmad er intet problem for de forskellige leverandører, og du slipper endda også for at tage ned og handle ingredienser ind i hverdagene.

Økologiske måltidskasser

Hvis du er fan af økologiske produkter, har du også mulighed for at finde måltidskasser som er 100% økologiske. Du kan selvfølgelig også få økologisk mad ud af huset. Hvis du ønsker at læse mere om økologiske måltidskasser, kan det gøres lige her. Se mere på fødevarestyrelsen.

Spørgsmål og svar

Herunder finder du de mest hyppige spørgsmål, som folk har stillet løbende.

Hvor kan jeg finde en fitness måltidskasse?

Hvis du ønsker at finde fitness måltidskasser, skal du blot kigge forbi www.danskemaaltidskasser.dk.

Hvad koster en fitness måltidskasse?

Prisen på en fitness måltidskasse afhænger af den individuelle leverandør. Ydermere har leverandørerne også flere forskellige pakker, hvor prisen afhænger af, hvor mange retter der ønskes per uge.

Hvis du ønsker en fuld oversigt over alle måltidskasser, skal du blot klikke her.

Hvordan bestiller jeg en fitness måltidskasse?

Hvis du ønsker at bestille en måltidskasse direkte til din dør, skal du blot kigge vores oversigt igennem, og finde en måltidskasse, som du finder interessant. Efterfølgende vil du blive ført direkte til deres website, hvor du kan bestille din måltidskasse.

Hvor lang er bindingsperioden?

Der er ingen bindingsperiode på måltidskasserne fra de forskellige leverandører, så du har mulighed for at opsige dit abonnement når som helst.

Hvordan tilbereder jeg maden?

I dine måltidskasser vil du finde en opskrift, som er ganske nem at følge. Hvis du har bestilt en færdiglavet måltidskasse, skal du blot varme din ret i ovnen eller som angivet.

Findes der alternativer til fitness måltidskasser?

Der findes et hav af forskellige måltidskasser, og du kan bl.a. tjekke sense aftensmad, som er ganske nyt blandt leverandørerne.

Desuden kan du også få vegetar måltidskasser og veganske måltidskasser, hvis du ønsker at leve sådan, eller blot ønsker et par sunde hverdage i ugens forløb.

Ydermere kan du finde de bedste måltidskasser lige her, hvor du kan vælge mellem 300 forskellige måltidskasser, som bliver leveret direkte til din dør.

4 nemme sunde opskrifter

Mange tror, at det tager lang tid og masser af talent i køkkenet, at lave sundt og velsmagende mad. Det kan sagtens laves nemt, hurtigt og lækkert med din måltidkasse, som bliver leveret lige til døren. I videoen bliver det vist, hvor nemt det er at lave 4 sunde måltider, som indholder alt hvad kroppen har behov for.

Bedømmelse 4.73 / 15