Sense Måltidskasser

Tab dig med Sense

Sense måltidskasser er til dig, som ønsker at leve efter Sense principperne, samtidig med at du ikke vil skrue ned for smagen og kvaliteten af de grønne retter. Måltidskasserne er spækket med kulinariske oplevelser som hele familien kan nyde, med en bred vifte af variation, som både du og familien kan nyde hver eneste dag.

Sense kasserne indeholder desuden lækre og enkle opskrifter, som både børn og voksne nemt kan følge samt. en oversigt over hvordan du fordeler ingredienserne, så de lever op til sense principperne, i forhold til spisekassemodellen.

Længere nede på siden, finder du spændende måltidskasser som er skabt til det formål at indordne sig efter Sense principperne.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Opdater søgning

Arbejder...

Hvad er sense?

I bund og grund handler sense om at slippe for kalorietælling og vejning af din daglige kost. Det vil sige at du følger nogle simple og let overskuelige principper, som hjælper dig med at kombinere din kost, så du både bliver mæt på en optimal måde samt. hjælper med at holde dit blodsukker stabilt under hele dagens forløb.

Det er vigtigt at pointere at Sense ikke er en kur man skal følge i en periode, men derimod er Sense en livsstil som man indordner sig indefter. Livsstilen er beregnet til alle mennesker i alle aldre samt. størrelse. Om du er undervægtig, middelmådig eller overvægtig, så er Sense både egnet til folk som ønsker at tabe sig samt. til personer som ønsker vægtvedligeholdelse.

Sense er i bund og grund et værktøj eller en form for retningslinjer, som hjælper dig med at få struktur på din kost. Her er det vigtigt at nævne spisekassemodellen, som er skabelonen du bør benytte for at skabe dine Sense måltider. Spisekassemodellen består af 3 ”spisekasse”, som består af en unik måde at sammensætte dine retter på. Man sammensætter retten med 3-4 håndfulde mad og 3 spiseskefulde fedtstof.

Hvis Sense livsstilen ikke er noget for dig, kan du tage et kig på vores vegetarmåltidskasser eller vores veganer måltidskasser, som også lever efter deres egne principper.

Sense består af 3 spisekasser

I forhold til dagens forløb, så har man 3 spisekasser til rådighed. Ved at benytte dig af spisekasserne vil du kunne holde styr på dine måltider. Hvis du ønsker lidt til den søde tand f.eks. et stykke kage, så skal du blot lukke den ene spisekasse.

Der eksisterer kun 1 regel når man lever efter Sense principperne. Reglen består af at 2/3 af dine spisekasser skal være baseret på Sense principperne, så det vil sige at du har et måltids, hvor du kan spise lige præcis det du ønsker.

Derfor er Sense godt for dig!

 • Sense hjælper dig med at blive klogere på hvordan du bør spise
 • Sense er til alle – Uanset om vi snakker om vægttab eller vedligeholdelse af vægten
 • Sense er ganske simpelt at indordne sig efter

Praktiske ingredienser i hjemmet

Hvis du vælger at bestille en Sense måltidskasse fra en de danske leverandører, bør du have specifikke ingredienser i hjemme i forvejen. Bare rolig, du skal kun have de mest basale ingredienser liggende i hjemmet. Vi har selvfølgelig skabt en liste af ingredienser du bør have i dit køkken.

Ingredienser du bør have i hjemmet:

 • Salt
 • Peber
 • Sukker
 • Smør
 • Olie
 • Eddike
 • Mel
 • Krydderier
Bedømmelse 4.73 / 15