Coop

Måltidskasser fra Coop er lukket, og ingen ved, om det starter op igen. MEN! Der findes mange andre måltidskasser, som er både billigere og bedre end Coop’s. Blandt andet måltidskasser fra Aarstiderne, HelloFresh og RetNemt. Se nogle af dem herunder.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Coop

Coop er en helt ny spiller på markedet for hvad gælder måltidskasser. Med over 1200 butikker, er de en af Danmarks førende inden for dagligdagsvare. Eftersom markedet har udviklet sig i sådan grad, har Coop udviklet en række smagskasser som passer til alle de behov du måtte have.

Noget af det helt unikke Coop kan tilbyde i forhold til andre, er muligheden for at bestille dagligdagsvare ved siden af sin måltidskasse. Det betyder at du har mulighed for at bestille produkter til resten af dagen, så du helt slipper for den trælse indkøbstur.

Coop er en af de første detailkæder som er begyndt at levere måltidskasser. Valgmulighederne for måltidskasser er få i forhold til andre leverandører, men de er vanvittig gode og lidt anderledes i forhold til deres konkurrenter.

Måltidskassen kan bestilles til at indeholde mad til 3 eller 4 aftener og kan rumme 2-4 kuverter.

Råvaren er det vigtigste

Friske lokale råvare Hos Coop er mad et af de største fokusområder. Coop tror på, at alle der elsker mad og gode råvare, kan gøre en forskel.

Med glæde, smag og nydelse er maden et af de vigtigste punkter på agendaen, også selvom det er på en onsdag. Udvalget er derfor forøget, så du har mulighed for at finde de råvare og produkter du elsker. Baren for madkvalitet er højnet og deres konkurrenter har svært ved at følge med.

Fællesskabet er hvad der gør en god oplevelse til en unik oplevelse, og det er hvad Coop har i tanke med deres produkter. Glæden til at inspirere til samvær og nærvær, er med til at hjælpe familier til mere fælles tid ved madlavning eller bare generel hygge. Madglæden har altid været stor hos mange, men aldrig har den været så meget i fokus som den er nu.

Når råvaren er i fokus, spiller økologi en stor factor for mange. Coop har derfor valgt at implementere en række økologiske produkter, så du selv har muligheden for at vælge om du ønsker økologiske produkter og råvarer.

Prisen for økologi har altid været højere end ikke-økovarer. Coop har fokuseret på at sætte priserne til mere overkommelige priser, for at gøre valget af økologi mere attraktivt.

Med en måltidskasse hos Coop, har du muligheden for at se næste uges menu. Dette giver dig muligheden for at vælge om måltidskassen er noget for dig. Når du får maden, har du mulighed for at give feedback, om maden lever op til dine forventninger. Maden skal både se lækker ud og smage mindst lige så lækkert.

Coop udvikler derfor løbende deres måltidskasser, for at tilfredsstille dine behov. Ikke mindst gør de det for at give dig et sundere og nemmere alternativ, til en ellers travl hverdag. Flere råvare vil blive optimeret, og der vil blive lagt vægt på flere krav for ordentlige forhold for både miljøet, dyrenes forhold og menneskets arbejde.

Danmark er et land med fokus på landbruget, mangfoldighed og lækre råvare. I Danmark byder sæsonen på fantastiske muligheder for at dyrke sine egne afgrøder. Coop støtter derfor den danske fødevareproduktion, og tilbyder dig flere lokale vare i din Coop butik.

Sundhed for din skyld

Coop er begyndt at fokuserer på en sundere hverdag. Travlhed kan være en stor synder, som gør at du tager det usunde valg, det vil Coop hjælpe dig med at løse. Med en måltidsløsning igennem Coop, er du garanteret en sund, lækker og anderledes smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Sundhed kan betegnes som mange ting. Hos Coop fokuserer de på dig og din travle hverdag. De ved hvor stresset det kan være at holde en balance mellem en god karriere og et familieliv. Derfor udviklede Coop måltidskasser af de bedste råvarer til dig.

En stresset og travl hverdag er bestemt ikke sundt, det er vigtigt du passer på din krop. Du kan derfor kigge efter C mærket når du vælger produkter hos Coop. Dette mærke har fire mulige indikationer,

 1. Rød betyder, retten er klar til varme
 2. Blå betyder, klar til at spise
 3. Grøn betyder, klar til salatskålen
 4. Orange betyder, klar til madlavning

Mærket er lavet for at gøre din hverdag nemmere og på sammentid hjælpe dig til at tage de rigtige beslutninger i forhold til sund- og nem kost.

Hvorfor vælge Coop måltidskasser

Du kan igennem Coop, bestille din måltidskasse sammen med dine dagligvarer. Du behøver derfor ikke bruge unødvendig tid på lange køer i indkøbscentrene, transport og madplaner. Du har bedre mulighed for mere kvalitets tid med familien. Coop sikre dig en mere varieret aftensmad ved at vælge deres måltidskasser.

Du får en ny menu hver uge, hvor nogle af retterne vil overraske dig. Du kommer derfor til at få flere ideer til lækre retter du, familien og dine venner kan nye i weekenden.

Økologi for os alle

Økologiske råvare af god kvalitetØkologien flytter sig i den rigtige retning. Som en af verdens førende indenfor økologi, støtter Coop landmændene såvel som resten af Danmark, i målet om at blive verdens førende. Du vil derfor hele tiden se nye produkter og råvare, som både du og din omgangskreds har råd til.

Coop har altid været med til at hæve omtale og salg af økologiske produkter. Da de første gang solgte deres første økologiske produkt, var det ikke noget alle ville betale for. Coop har siden dengang arbejdet på at være de førende indenfor salg af økologi, og prøvet at gøre det til et hvermandseje.

Coops fokus på økologi har gjort, at de er en af de førende inden for salg i Danmark, med hele 50% fra Coops egne butikker. Dette havde ikke været muligt uden Coops faste- og almindelige kunder, investorer og partnere. Sammen vil Coop gøre Danmark mere miljø bevidst. Det vil de gøre ved at gøre danskerne mere bevidste på landets fordele.

Når vi handler økologisk, er det ofte prisen der afgør om vi køber et økologisk produkt. Derfor arbejder Coop hver dag på at sænke prisniveauet yderligere, så økologi bliver til en første prioritet. Planen holder ikke kun i dag eller i morgen, men i stedet arbejder de for at fremtidssikrer det danske miljø og dyrevelfærdet.

For at kunne hjælpe os i hverdagen har Coop lavet tre mål de ønsker at gennemfører for at gøre Danmark mere økologisk:

 1. I løbet af 5 år, skal alle økologiske produkter samlet reduceres med 200 millioner kroner per år. I alt 1 milliard kroner.
 2. Udvidelse af økologiske produkter, så du har muligheden for at finde de produkter du elsker trods din lokation.
 3. Udvikling og gennemførelse af kampagne, omhandlende økologi, for at gøre folk opmærksomme på hvilke fordele der er ved økologi, og hylde dem som vælger økologisk.

Måltidskasser

Hjemmelavet måltiderNår du besøger Coop, har du mulighed for at vælge 4 forskellige måltidskasser. Alle 4 har deres helt eget unikke tema der kan ses og smages til fulde.

Coop arbejder til hverdag med at gøre hverdagen nemmere for dig, uden så mange dikkedarer. Du har derfor ingen bindingsperiode og skal heller ikke betale for levering af dine måltidskasser

Alle opskrifter bliver lavet af Coops egen kokke, som arbejder hver dag på at forbedre og simplificere alle opskrifter, så du ikke skal tænke på så meget.

Ved 3 ud af 4 måltidskasser har du mulighed for at tilføje ekstra kød. Når du logger ind og bestiller din måltidskasse, kan du supplere din bestilling med ekstra produkter som mælk, havregryn, sukker osv.

Den populære

Den populære måltidskasse er til dig som altid ser frem til sine favorit retter, og ikke kan få nok af dem. Måltidskassen indeholder nemlig velsmagende favoritretter, uden andet pjat og gøgl. Alle retter skriger af ”less is more” konceptet, hvor du får alt det du elsker og holder af.

Du har mulighed for at bestille måltidskassen til dig og resten af familien, dog med et max antal på 4 personer per bestilling. Opskrifterne du får er nemme og overskuelige, som gør det nemt for dig at spise alle dine livretter.

Nedenfor ses et udsnit af måltidskassens menu for uge 34. Kokken bag ugens menu er Anne Larsen, som har en stor succes med retter som disse. Hendes fokus er på en kraftig smag og simpelt hed ses og smages tydeligt i retterne. Alle opskrifter er opsat til det antal kuverter du laver. Derfor passer den givne tilberedningstid.

 1. Bagt laks med aspargesbroccoli, kartofler og citronsauce
 2. Frikadeller med grydestegt blomkål, krydderurtecreme og basmati ris
 3. Casablanca gryde: Pasta med kylling og karry
 4. Stegt flæsk med stuves spidskål, persille og kartofler

Den børnevenlige

Hvis du nyder at lave mad med børnene og ser frem til at dine børn udvikler sine kulinariske køkkenevner, så er dette den rigtige boks for dig. Denne måltidskasses retter fokuserer på nye og gamle livretter. Der fokuseres på hvad der vil falde i hele familiens smag, også de små med nye mælketænder.

Opskrifter er designet til at i alle kan være med til at lave aftensmaden. De ugentlige maddage bliver til en fest. Måltidkassen kan bestilles til 2 eller 4 personer, og til 3 eller 4 dages mad. Kuvertprisen er skarp, og du skal derfor kun af med 41 kroner per måltid. Levering igennem Coop er gratis, så det skal du ikke tænke på.

Vi har nedenfor oplagt en madplan for den børnevenlige måltidskasse, så du kan se hvilke lækre og kreative sammensætninger der er blevet lavet. Kokken bag retten er Benedicte Aasberg Thrane, og hendes retter afspejler samvær og simpelhed hele vejen. Du kan trygt bestille denne måltidskasse, dine børn vil elske den.

 1. Fiskefrikadeller med bacon hertil kartofler med dild- og citrondressing
 2. Burger med nachos og guacamole
 3. Daniels australske BBQ
 4. Kylling og bacon i cremet sauce med pasta

Den nysgerrige

Hvis du selv er en livsnyder og elsker at udfordre dine smagsløg, så er det denne måltidskasse du skal bestille. Denne måltidskasse springer normerne for hvad du normalt ville sammensætte i dine retter. Overraskelser og smagsnuancer fra hele verden er temaet for denne måltidskasse, mums!

Selvfølgelig kan denne måltidskasse ikke overraske dig hvis du allerede lever det eventyrlystne liv, med kulinariske smagsoplevelser. Men hvis du ikke gør, vil denne måltidskasse hjælpe dig til et mere interessant liv. Du vil hurtigt opdage hvor stor smag enkelte retter kan have, når du sammensætter nye eksotiske krydderier.

Kokken bag denne lækre og eksotiske måltidskasse, er Carsten Kyster. Carsten har rejst lande tynde, for at kunne sammensætte de bedste råvarer, så dine smagsløg bliver udfordret på den gode måde. Madplanen nedenfor er en af de mange ugemenuer som kunder har haft stor glæde.

 1. Panderistet kylling med selleri, chili, koriander og æbler
 2. Hakkebøf med jordskokker, bønner, bacon og persille
 3. Tomattortilla med svampe, ricottaost, basilikum og oliven
 4. Spicy græskartærte med rejer og salat

Den grønne

Hvis du er en af dem, som ikke kan få nok af økologi, og kødfrie retter, så er denne måltidskasse lige noget for dig. Coop kan med stolthed præsenterer, måske en af Danmarks bedste måltidskasser. Den grønne måltidskasse er fuldstændig kød fri, og fokuserer på alt det gode fra naturen.

Økologiske måltidskasser er noget der er bliver vægtet højt hos Coop, men de har ikke rigtig kunne slå igennem før denne. Råvarerne er fulde af smag, og så er der mulighed for vanvittige flotte anretninger. Med denne måltidskasse vil du hurtigt ændre syn på det grønne køkken og forhåbentlig forny din horisont for hvad angår mad.

Kuvertprisen for denne måltidskasse er billigere end de øvrige bokse, på trods af alt er økologisk. Kokken bag disse fantastiske retter er, Irene Pasby. Irene er en rigtig livsnyder og elsker den grønne verden. Hun arbejder til hverdag med at videreudvikle menuer som blæse hatten af dig.

Du kan nedenfor se hvilken retter Irene har sammensat, for at hjælpe dig til en grønnere hverdag.

 1. Tortellini med broccolisauce og salat af tomat, agurk, basilikum og kapers
 2. Omelet med broccoli og salat af squash og ristede solsikkekerner
 3. One pot med kikærter, rød peber og salat
 4. Pizza af gulerod med æble og rødløg
Bedømmelse 4.8 / 20