Simple Feast

Grønt er godt! 100% økologiske måltidskasser kun med smagsfulde plantebaseret vegetar retter, leveret lige til din dør, i bæredygtigt embelage.

Mad på kun 10 minutter, lyder som en drøm. Retterne du modtager i måltidskasserne, er lavet på forhånd, du skal kun blande, varme og anrette dit måltid. Det vil sige at du i stedet for at bruge timer på at gå i supermarkedet og lave mad, kan nyde din kvalitetstid, lige som du ønsker.

Fastfood er dyrt og ofte alt for usundt. Hos Simple Feast laver de sunde retter til dig, så du hurtigt kan få mad når sulten trænger sig på.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Simple feast

I dette århundrede er det svært at finde hoved og hale i hvilke måltidskasser som passer bedst til dine behov. Visionen om at leve mere simpelt, danner rammerne for Simple feast. Simple feast kerneværdig er at konstruere nye menuer, som giver dig muligheden for at holde din krop ren for giftstoffer.

Simple feast udvælger deres krydderurter og ingredienser ud fra sæsonen. De tilbereder kun dine retter uden tilsætningsstoffer, så du har mulighed for et velsmagende måltid, som er god for din krop. Husk på, den mad du fylder kroppen med, påvirker dig resten af dit liv.

Simple feast tror på, råvarer som er fri for sprøjtemidler og tilsætningsstoffer, er vejen frem for et langt og sundt liv. Simple feast fokuserer på plantebaseret mad, for at have et unikt produkt fremfor andre. Ligeledes er det deres mission at nedbringe klimaaftrykket, ved at vise folk plantebaseret mad.

Simple feast hjælper dig til at få mere tid, da hverdagen føles kortere end nogensinde før. Simple feast måltidskasser rammer en niche, dels grundet deres måltidskasser er 100% økologiske og 80% plantebaseret. Smagen er stadig i top, trods en så anderledes måltidskasse.

Med retter som Ungarsk Gullasch, Lan Tikka Masala, vegetarisk bolognese osv., er du klar til at give dig selv og din familie en oplevelse udover det sædvanlige. Når du spiser maden, vil du med det samme kunne smage, den kærlighed, sjæl og de mange detaljer retterne inkluderer.

Simple feast gør alt for at kundeservicen er i top. Har du derfor nogle spørgsmål, er du mere end velkommen at skive til kundeservice@simplefeast.com, eller besøge deres hjemmeside for mere information.

Økologi, miljø og råvare

Økologiske råvare fra simpel feastSimple Feast arbejder på at hjælpe miljøet fremfor at skade det. Dette ses klart hvis der fokuseres på indpakning af fødevarer. Som et led for den vedvarende smagsoplevelse, benytter Simple feast sig af mad på glas. Ved at bruge glas, er selve håndteringen mere praktisk fremfor i en vakuumpakket pose.

I Simple feast råvarer er der ikke tilsat nogle konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Du får derfor med 110% sikkerhed, sunde og velsmagende måltider hver uge. Når du bestiller, kan du vælge imellem 4-8 glas per uge, dette afhænger af hvor stor en familie du har. Hvert glas rummer mad til 2 personer.

Hos Simple feast bliver alle opskrifter udviklet af ernæringseksperter. Alle måltider er nærende og balanceret, så du kan roligt servere denne måltidskasse for din familie. 80% af alle retter der bliver serveret, er plantebaseret.

Den planterigekost vil være fyldt med næringsstoffer som din krop nemt omsætter til energi, og du vil hurtigt opdage en bedre trivsel i hverdagen. Mange er bange for de ikke får de rigtige proteiner til kroppen, men bare rolig det gør du.

Planteprotein findes i mange ingredienser, og dette er et særligt fokus når kostvejlerne sammensætter ugens menu. Den rette type fedt er også vigtig for at din krop kan yde optimalt. Fedt er med til at øge hormonproduktionen og hjælper til generering af celler. Fedt er faktisk en vigtig del af vores kost.

Hvis du kigger på dine måltider, vil du også hurtigt se måltiderne er fiberrige. En fiberrig kost hjælper dig til et stabilt blodsukker. På samme tid vil dine måltider være sammensat af sæsonens råvare som sikrer at du får et måltid fyld med næring.

Når du modtager måltidskassen, er det vigtigt at du opbevarer dem efter anbefalingerne. Hvis ikke dette gøres, falder kvaliteten drastisk.

Ugekasser og Comford food.

økologiske bagte tomaterNår vi retter blikket mod de forskellige måltidskasser, er der kun 2. Du har derfor mulighed for at vælge imellem, Green feast og Vegan Feast. Begge måltidskasser har sine egne unikke karakter, som du roligt kan vælge.

Du kan desværre ikke selv bestemme indholdet af dine ugekasser, dog kan vi garantere dig, retterne vil falde i din smag. Hvis du er i tvivl om hvad der er i retterne, har du mulighed for at besøge Simple feast hjemmeside, hvor de beskriver hvad de forskellige retter inkluderer.

Med bæredygtighed og lækre måltidskasser i øjenhøjde, vil du ikke blive skuffet. Når du bestiller din måltidskasse, får du leveret det i bæredygtige kasser. I stedet for at bruge flamingokasser og vakuumposer bruger Simple feast, glas til opbevarelse af maden samt. du får leveret din måltidskasse i pap.

Når du bestiller dine måltidskasser, skriver du dig automatisk op til et abonnement som levere hver uge, hver anden eller 1 gang om måneden. Du har også muligheden for at vælge at betale over et engangsbeløb.

Ugekasse Green feast

Med green feast får du en måltidskasse udover det sædvanlige. Har du aldrig har prøvet retter som er 100% plantebaseret, så er det vist på tide at du prøver det. Smagen er uovertruffen og måltiderne mætter ualmindeligt meget.

Denne måltidskasse består typisk af en varm ret med dertilhørende salater, brød, dip osv. Når du bestiller, får du leveret til tre aftener, hvor alle tre inkluderer nemme, sunde og lækre retter. Alle retter er vegetariske, så du har intet at frygte. I Green feast indgår der æg og ost. Så hvis du er veganer, er det ikke boksen for dig.

Ugekasse Vegan Feast

Med en Uge kasse som Vegan Feast, bliver du ikke skuffet. Denne måltidskasse indeholder ingen animalske produkter. Den er perfekt til dig som er veganer, eller til dig som har brug for at prøve nye spændene retter.

Comfort food

Comfort food måltidskasse indeholder retter der er blevet inspireret fra tidligere retter, som har fået god feedback. Selve retterne opbevares i glas, og kan holde sig i 30 dage hvis de forbliver uåbnede i køleskabet. Når du serverer disse retter, har du mulighed for at serverer ris, salat, brød osv.

Netop denne kasse danner et godt basislager, så du altid er klar til at serverer lækker mad for dine venner eller familie. Selve retterne tager 10 minutter at blive opvarmet, så derfor slipper du får spildtid når du har travlt.

Du har mulighed for at vælge hvilke retter du ønsker, og kan vælge helt op til 8 glas. Hvert glas indeholder mad nok til 2 personer, det eneste du skal have klar er tilbehør, nemmere bliver det ikke.

Bedømmelse 4.88 / 33