Det Italienske Køkken

Vi kan ikke vise måltidskasser fra Det Italienske Køkken, men kan anbefale måltidskasser fra Aarstiderne, som kan findes længere nede. Ellers kan du søge blandt danske måltidskasser herunder:

Opdater søgning

Italien er landet som byder på et væld af fantastiske råvare og en række lækre retter du kender. Men der er også mange som du ikke har stiftet bekendtskab med endnu. Italien tilbyder det hele, og alt sammen i fantastiske kvaliteter.

Med høj fokus på fødevare i en god kvalitet, giver Det Italienske Køkken dig muligheden for af opdage nye smage i gode kvaliteter til en overkommelig pris når du bestiller din måltidskasser. Alt sammen for at vise dig hvor vigtigt det er af lave sin mad af kvalitets råvare.

Dine aftensmåltider vil være spækket med delikate og kulinariske oplevelser, som vil krydre din hverdag med spænding og overraskelser. 

Få smagen af Italien bragt direkte til din dør med en måltidskasse.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Det Italienske Køkken

Det Italienske Køkken er en lille virksomhed, som stræber efter at lave simple og lækre retter med råvarer af en meget høj kvalitet. Man kan få en masse gode italienske produkter i Danmark, men ifølge Det Italienske Køkken følger kvaliteten ikke helt med.

Derfor laver virksomheden dejlig italiensk mad, med den rigtige autentiske smag af Italien. Du kan smage deres specialiteter i Måltidskasserne, som du får bragt lige til døren. Du kan blandt andet få Gør det selv-kvalitets-kassen, Håndplukket økologisk kasse, Italiensk kasse til tapas bordet og mange flere delikater måltidskasser hos Det Italienske Køkken.

Råvarer valgt med Italiensk passion og kærlighed

De forskellige måltidskasser indeholder de bedste italienske råvarer, og mange af dem kan du ikke få i Danmark. De bliver nøje udvalgt hos forskellige gartnerier, så du kan få den fulde smagsoplevelse af Italien. Det Italienske Køkken vil aldrig nogensinde gå på kompromis med kvaliteten, så hver gang du tager en bid af din mad med produkterne fra diverse måltidskasser, vil du kunne høre englene synge.

Opskrifter

Du kan finde en masse gode opskrifter på Det Italienske Køkkens hjemmeside. Der kan du blandt andet finde inspiration til hvad du kan lave med dine måltidskasser. Der er opskrifter til enhver smag, som du kan benytte dig af ganske gratis.

Måltidskasserne der smager af Italien

Det Italienske Køkken har en lang række med fremragende måltidskasser til enhver smag. Der er stort set ikke grænser for, hvad du kan finde af lækre råvarer og italiensk mad. Du kan se et par eksempler af de mange måltidskasser herunder.

På Det Italienske Køkkens hjemmeside, kan du finde en masse lækre opskrifter, som kan inspirere dig til, hvad du kan lave med dine måltidskasser.

Italiensk kasse til tapas-bordet

I denne kasse får du alt hvad du mangler til tapas-bordet. Her får du blandt andet traditionelt økologisk grissini, Pesto Ligure med basilikum Genoverse og meget mere. Så ønsker du at feje benene væk under dine gæster med en smagsoplevelse der siger spar to, så er kassen til tapas-bordet et godt valg for dig.

Denne forret er til 6 personer og det er en glimrende forret til hele familien og den er samtidig ikke en, som vælter budgettet.

Håndplukket økologisk kasse

Denne kasse har råvarer som alle er nøje udvalgt hos de dygtigste madhåndværkere der findes i Italien. Du kan blandt andet finde den prisvindende økologiske ekstra jomfruolivenolie der er fra topproducenten Marfuga i Umbrien. Kassen giver dig mulighed for at tune din med nogle af de lækreste råvarer fra Italien.

Kassen indeholder 8 økologiske italienske specialiteter, som du kan bruge til dine italienske retter. Mangler du lidt inspirationer kan du finde en masse opskrifter på Det Italienske Køkkens hjemmeside.

Gør det selv-kvalitetskassen

Dette er kassen til dig, der ønsker at lave din egen mad fra bunden. I kassen vil du blandt andet finde frisk italiensk pasta, risotto ris, olivenolie og meget mere. Kassen giver dig mulighed for at lave ægte autentisk italiensk mad med en masse nøje udvalgte kvalitetsprodukter, som du kan få glæde af med denne kasse.

Kassen har mad til omkring 3 måltider og er til 4 personer.

Leveringen

Køber du for over kr. 499,-, kan du få dine produkter leveret fuldstændig gratis. Køber du for under, er prisen omkring kr. 29,- i fragt. Leveringen tager 1 – 2 hverdage, hvorefter du vil have lækre autentiske italienske råvarer foran dig og klar til brug.

Har du øvrige spørgsmål kan du besøge Det Italienske Køkkens hjemmeside, hvor du kan finde ofte stillede spørgsmål.

Bedømmelse 4.81 / 21