Det Danske Madhus

Det Danske Madhus tilbyder dig på lækre hjemmelavet retter, som helt sikkert vil elskes af alle generationer, du får rigtig dansk mad på bordet. Med en måltidskasse fra Det Danske Madhus får du nu muligheden, for at spise din livret til hver aften.

Det Danske Madhus går op i kvalitet, det kan især ses på deres måltidskasser, de bruger nemlig kun de bedste råvarer til dig måltidskasser. De viser deres kvalitet i form af råvarer men også deres hjemmelavet måltider. Derfor kan du kun glæde dig til en god portion mad som leveres færdigstilberedt lige til døren. Det er både nemt og enkelt, hvis du har en travl hverdag.

Vi kan ikke vise måltidskasser fra Det Danske Madhus, men kan anbefale måltidskasser fra Aarstiderne, som kan findes herunder.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Det Danske Madhus

Det Danske Madhus går som sagt meget op i deres kvalitet og maden skal laves på kærlighed. Derfor lægges der hver dag en masse kræfter og tid i madlavningen, så forbruger som dig kan få en dejlig, veltilberedt mad, som er lavet af de bedste råvarer. Hvis du går inden for økologi kan du se alle økologiske måltidskasser her

Det Danske Madhus levere både forret, hovedret og deserter, det bliver virkelig ikke nemmere at få god mad på en travl dag. Du får mad som er leveret varmt og lige klar til at blive serveret, det er en af tingene som Det Danske Madhus går meget op i, at du ikke skal til at tilberede maden, maden kan også nemt varmes op.

Hos Det Danske Madhus kan du vælge, om du vil lave en fast leveringsordning eller blot en engangslevering for at prøve det af. Med en abonnementsordning kan du få leveret måltidskasserne fast hver 2 eller 3. uge. Retterne leveres kølet, og de skal derfor opvarmes i ovn eller mikroovn.

Det er vigtigt – af hensyn til fødevaresikkerhed – at maden opvarmes til 75 grader. Der medfølger altid en opvarmningsvejledning, når du starter som kunde. Hvis du mister denne, kan den findes på Det Danske Madhus’ hjemmeside.

 

Det Danske Madhus mission

Det Danske Madhus mission er at skabe glæde med kvalitets mad, og deres koncept er helt enkelt: God mad der er hjemmelavet og tilberedt af de bedste råvarer på deres egne opskrifter. Se vores opskrifter

Det Danske Madhus tilbyder mad, som er kendt og elsket af alle generationer. Der er stor valgfrihed, så man kan få lige præcis de retter, man bedst kan lide. Færdiglavet aftensmad leveret til døren behøver bestemt ikke at være kedeligt.

 

 

Fordele ved at vælge Det Danske Madhus

Fordelen ved Det Danske Madhus koncept er, at man ikke behøver at være enige om aftenens menu. Du kan altid vælge de retter, der er lige præcis dine livretter, og det kan den øvrige husstand også.

Deres menukort varierer fra uge til uge, og de laver alt lige fra supper til frikadeller, oksesteg og fyld til tarteletter. Du finder altid en masse klassiske, danske retter, men du kan også finde et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som fx chili con carne, lasagne og pasta carbonara.

Bedømmelse 4.64 / 22