MenuBoxen

MenuBoxen leverer måltider til din hoveddør, så du ikke skal tænke på indkøb 3-4 dage om ugen, efter dit valg.

Vi kan ikke finde nogle måltidskasser fra leverandøren. Men søg og sammenlign over 300 måltidskasser herunder i søgebaren:

Opdater søgning


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem griber ikke chancen, når der er en mulighed for at skippe turen ned i det stressede supermarked.

Friske, lokale råvarer og en opskrift til dit aftensmåltid lige foran hoveddøren, gør det nemt at leve et sundere. Bedst af alt skal du ikke tænke på at stresse ned i supermarkedet uden du ved hvad du skal have, inden de lukker.

Alle råvare bliver håndplukket og nøje udvalgt når din måltidskasse bliver pakket. Du får varieret smagsoplevelser, med lækkert kød, fisk og friske grøntsager.

Hvem er MenuBoxen?

Hos MenuBoxen tror de på at, friske og nøje udvalgte råvarer er vejen frem til deres målgruppe. Når de udvælger de råvarer der er i kasserne, bruger de lokale leverandører, og håndsorterer for at sikre dig den gode kvalitet. De får stor ros for dette.

Som hovedregel tilbyder MenuBoxen 3-4 dages aftensmad, med varierede opskrifter til alle dage. Opskrifterne er sammensat på forhånd, du skal bare åbne kassen og bruge mellem 30-45 minutter i gennemsnit på at tilberede dagens måltid. Det er nemt at tilberede og opskrifterne er sunde og varieret, så du får det din krop har behov for.

En gang om ugen bliver der indlagt fisk i menuen. Hvis du ikke ønsker dette, kan du i stedet få kød som vil blive indlagt i menuen.

Det eneste der forventes af dig er, at du har salt, peber, sukker, mel, olie og en masse gå på mod til din mad. Din måltidskasse kan indeholde alt fra 1 kuvert op til 6 kuverter pr. dag.

Indhold i kasserne

Nye spænderne retter Du skal aldrig nogensinde tvivle på kvaliteten af de råvarer du modtager i din måltidskasse fra MenuBoxen. De forskellige råvarer er nøje udvalgt fra lokale leverandører, og hvis du har nogle indvendinger omkring en menu i løbet af ugen, har du mulighed for at ændre den. Du skal blot kontakte MenuBoxen pr. mail.

MenuBoxen tilbyder 2 forskellige måltidskasser som er specialiseret efter hverdagens behov. De to forskellige måltidskasser hedder, Aftenboxen og LowCarbBoxen.

Derudover har MenuBoxen 3 yderligere måltidskasser hvor du har mulighed for at tilkøbe ekstra råvarer til resten af uge. Disse er lavet til dig som gerne vil spare tid i hverdagen og slippe for de stressende indkøbsturer.

Ydermere har MenuBoxen et hav af muligheder for indkøb. Om du ønsker frisk tidevandsbrød med hvidløg, chili og ost eller vin og øl kan du bestille det igennem deres hjemmeside. MenuBoxen har alt hvad du står og mangler til din menu.

Aftenboxen

Aftenboxen er lavet, så du enten kan modtage den med mad til 3 eller 4 dage om ugen. Når du modtager dine måltidskasser, bliver de leveret i flamingokasser. I selve flamingokasserne er der blevet lagt fryse elementer så produkterne kan holde sig friske til du kommer hjem fra arbejde eller andet.

Selve måltidskassen indeholder råvarer som har forskellige holdbarhedstider. Det er derfor vigtigt at du følger madplanen, så du får de bedste resultater og smagsoplevelser når du laver mad.

Som et godt huskeråd, så sortér alle varerne samme dag som du modtager dem, specielt kølevare kan ikke holde sig i flamingokassen i så lang tid. Hvis nogle af retterne udskydes til senere på ugen end planlagt i madplanen, kan MenuBoxen ikke garanterer for holdbarhed og høj kvalitet.

Et indblik i AftenBoxen

Vi har taget udgangspunkt i madplanen for uge 33. Denne madplan er taget direkte fra MenuBoxen.dk

Med denne måltidskasse har du mulighed for at vælge imellem kylling og fisk om tirsdagen.

Mandag

Risotto med pølse

Tirsdag

Stegt sej eller kylling med pasta i cremet sauce med estragon

Onsdag

Pasta med hakket oksekød, cherrytomater og parmesan

Torsdag

Porrefad med kylling, bacon og kartofler

LowCarbBoxen

Med LowCarbBoxen er der blevet fravalgt pasta, brød, ris og kartofler. Denne måltidskasse er rettet til dig som gerne vil tabe sig. Måske er du allerede på Atkins kuren også kaldet ’High fat low carb’, enten eller, så er denne måltidskasse god til dig, som gerne vil have smagsfyldt mad uden alt for mange kulhydrater.

Hvad indeholder LoxCarbBoxen

Med udgangspunkt i en tidligere måltidskasse, har vi valgt at tage fat i uge 33.

Du har ligeledes også mulighed for at vælge imellem kulmule og kylling en af dagene

Mandag

Spidskålsalat med tranebær og hakkebøf

Tirsdag

Grøntsagsburgerbolle med kulmule eller kyllingeinderfilet og snackgrønt

Onsdag

Suppe med fars og ostecreme

Torsdag

Farsbrød i kålsvøb med blomkål og gulerodsris

FrugtBoxen

Med FrugtBoxen går du ikke ned på det du gerne vil have. En FrugtBox er et alternativ til dig som ikke gider handle ind, men som stadig ønsker lidt frugt til hverdagen. Når du bestiller, kan du enten bestille rent frugt som æbler, bananer, appelsiner osv. eller en kasse hvor der også er inkluderet dele frugt som ananas, melon osv.

WeekendBoxen

Med weekend i tankerne forbinder mange af os det med bøffer, steg, god sovs osv.
Du kan igennem WeekendBoxen bestille mørt kød som er i mange varianter og former. Denne måltidskasse er beregnet til dig som gerne vil have det bedste kød uden du behøver at tage til slagteren og betale skyhøje priser.

PizzaBoxen

Pizza med lækre ingredienser Med en Pizzabox har du mulighed for at bestille en måltidskasse hvor du modtager 2 stykker pizza dej á 300g, sovs, skinke (flere valgmuligheder. Det afhænger af hvilken topping du vælger), revet ost og en pose med pizza krydderi.

Levering

Hos MenuBoxen har du mulighed for at bestille hele ugen, med alle salgs råvarer. Hvis du bestiller din måltidskasse inden torsdag klokken 08:00 vil du have maden senest mandag klokken 17. Det betyder du er klar til en ny uge med smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Hvor i landet leverer MenuBoxen

MenuBoxen levere desværre ikke til hele landet. De sender desværre ikke til hele landet, da de ikke kan stå indenfor hvornår måltidskasserne vil blive leveret. MenuBoxen arbejder hver dag på at få lavet en bedre særaftale omkring levering. Så de fremover kan levere deres lækre måltidskasser til dig og stadig stå inde for kvaliteten af råvarerne.

Generelt stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg forvente levering?

Når du bestiller din måltidskasse første gang, vil du som udgangspunkt modtage den om mandagen medmindre andet er aftalt. Det gælder for alle måltidskasser MenuBoxen tilbyder.

Hvad består min måltidskasse af?

Når du bestiller en måltidskasse, har får du alt hvad du skal bruge til retterne i det antal dage du har bestilt til. Afhængig af boksen kan du finde kød, pasta, grøntsager, fisk og kylling. Det eneste der forventes er at du har er salt, peber, sukker, olie til stegning og mel.

Bedømmelse 4.88 / 25