Fitness Boksen

FitnessBoksens måltidskasser er gode til dig, der er aktiv, og som går op i at have en sund livsstil. Men priserne på deres måltidskasser er meget høje. Vi anbefaler dig derfor, at du vælger nogle af måltidskasserne herunder, som også er velegnet til dig, der går op i fitness. Start med at søg herunder.

Vi kan ikke vise måltidskasser fra FitnessBoksen, men kan anbefale måltidskasser fra Aarstiderne, som kan findes herunder.

Opdater søgning


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Din kost er langt vigtigere end selve træningen, uanset om du skal bygge muskelmasse eller tabe dig. FitnessBoksen hjælper dig til en sundere og mere velsmagende livstil. 

Hvis du har brug for hjælp til et vægttab eller blot en sundere livsstil, kan det være en god investering, med hjælp fra FitnessBoksen. De måler og vejer alle retter så du får lige præcis hvad din krop har behov for.

Med mulighed for en række forskellig valg af sund, lækker og velsmagende retter kan du bygge din helt egen måltidskasse, så den passer bedst til dig og dine behov. Din sunde livstil bliver leveret lige til døren, så du kan bruge din tid mere fornuftigt, end at bruge flere timer i køkkenet.

FitnessBoksen?

FitnessBoksen er en leverandør, som går 100% op i sundhed og ernæring, med deres professionelle sammensatte team bestående af dygtige kokke og veluddannede ernæringsekspert.

Sundt og varieret måltiderFitnessBoksen ønsker at skabe perfekte retter til den individuelle person, som er skræddersyet fra punkt til prikke. Hos FitnessBoksen ved de at maden skal være sund og have en lækker smag, for at være attraktiv for deres forbrugere. Derfor tilbyder de færdiglavede måltider som både er sunde, men også spækket op med smagfulde oplevelser.

Ved at sammensætte dine egne måltider hos FitnessBoksen, skal du ikke tænke på at købe ind i dagligdagen, og dermed ende med at lave et par impulskøb i ny og næ. Tilberedning af maden skal du heller ikke bruge tid på og du vil derfor have mere kvalitets tid i din fritid.

Du skal blot opvarme din ret, med den anvisning som FitnessBoksen har sendt med i måltidskassen.

Gratis levering

FitnessBoksen gør alt for at behage deres forbrugere, og derfor tilbyder de gratis levering i hele landet. Du betaler ikke for nogen form for transport, og skal derfor blot betale for dine sammensatte retter.

Ingen binding

Ved at abonnere på måltidskasser fra FitnessBoksen, skal du ikke bekymre dig om en bindende periode. FitnessBoksen ved hvad deres kunder ønsker, de gør derfor hvad de kan for at opfylde deres krav.

Stort set alle kender til bindende perioder fra et abonnement, hvor man har betalt i dyre domme for et produkt eller en service man ikke ønskede mere.

Derfor har du mulighed som forbruger at annullere dine måltidskasser, til hver en tid. Det eneste krav fra FitnessBoksen, er at du skal annullere din måltidskasse 4 dage før levering.

Hvis du annullere dagen før en levering vil du modtage den første levering da der ikke vil gå de 4 dage som er en del af aftalen. Dog vil dine fremtidige leveringer blive annulleret, og du kan til hver en tid fortsætte på din periode.

Vælg mellem 3 forskellige pakkeløsninger

Som en af de få leverandører i Danmark, tilbyder FitnessBoksen deres kunder selv at sammensætte deres måltider i en komplet pakke.

7 valgfrie måltider

Denne pakke er til dig, som ønsker 7 valgfrie måltider indenfor hovedretter og morgenmåltider. Der er desuden også gratis levering.

61,- / måltid 430,- / ugen

9 valgfrie måltider

Denne pakke er til dig, som ønsker 9 valgfrie måltider, indenfor hovedretter og morgenmåltider. I denne pakkeløsning får du også gratis levering.

59,- / måltid 535,- / ugen

12 valgfrie måltider

Denne pakke er den største som FitnessBoksen tilbyder, og du vil få 12 valgfrie måltider indenfor hovedretter og morgenmåltider. Der er selvfølgelig også gratis levering på denne store pakke.

56,-/ måltid 675,- / ugen

Din kost er vigtigere end din træning

Grøntsager og kød FitnessBoksen giver udtryk for at din kost er vigtigere end din træning. F.eks. hvis du skal tabe dig, findes der statistiske tal som viser at kosten udgør 90% af dit vægttab, hvor træningen i sig selv kun udgør 10%. Du kan derfor gøre nemmere for dig selv, ved at lade FitnessBoksen stå for din kost, med deres professionelle ernæringseksperter og entusiastiske kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du selv vælge dine måltider?

Svaret er ganske enkelt ja. FitnessBoksen opdaterer deres måltidskasser hver eneste måned. Og de tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad, som du selv kan vælge imellem.

Du kan derfor selv lave en skræddersyet madplan som fungerer bedst for dig.

Er måltiderne frosne?

Måltidskasserne bliver altid leveret friske, aldrig frosne. Alle måltiderne er pakket i specielle kølebokse, med tilhørende køleelementer som holder maden frisk i flere timer.

Du skal blot tømme køleboksen og varme din mad – velbekomme.

Skal man være hjemme for at modtage sin levering?

Nej, du skal ikke være hjemme for at modtage din måltidskasse. Maden er opbevaret sikkert i en køleboks med tilsvarende køleelementer, som holder din mad frisk indtil du er hjemme.

Du skal blot pakke maden ud og smide den på køl eller tilberede den.

Hvordan får FitnessBoksen sund mad til at smage så godt?

FitnessBoksen stiller sig selv et simpelt men også et alt afgørende spørgsmål. Hvordan laver vi sund mad som også er lækkert?

Derfor har FitnessBoksen skabt et professionelt hold af talentfulde kokke, som går op i deres håndværk med liv og sjæl. Samme er gældende for deres ernæringseksperter, som skaber den perfekte balance imellem sunde fedtstoffer, mineraler og kalorier, som tilsammen skaber det perfekte sunde måltid.

Ydermere som forbruger hos FitnessBoksen, har du indflydelse på de kommende månedsbokse, og kan derfor være med til at sætte dit personlige præg på din egen boks.

Skal man selv lave maden og dermed også anrette den?

Nej, man skal aldrig selv lave maden fra bunden af. Alle måltiderne fra FitnessBoksen er klargjort og skal blot varmes efter anvisning. Du skal kun bekymre dig om hvilket måltid du vil spise på hvilken dag.

FitnessBoksen tager sig af indkøbet, madlavningen og rengøringen. Alle måltiderne er anrettet, og gjort klar til at blive varmet på ganske få minutter. Ydermere får du også en ingrediensliste, ernæringsinformation og opvarmingsinstruktioner, så din mad kan blive tilberedt perfekt.

Er det muligt at springe en levering over?

Ja, du kan sagtens springe en levering over, pause din måltidsplan eller annullere den, hvis det er hvad du ønsker. Du binder dig aldrig til en fast aftale hos FitnessBoksen, du skal blot informere dem 4 dage før næste levering, så maden ikke bliver klar gjort.

Hvad hvis jeg ønsker en speciel diæt eller har allergier?

FitnessBoksen imødekommer deres kunder med en bred vifte af ernæringsmæssige præferencer, hvor eksperter kan hjælpe dig med dine allergier mm. Desuden er hele menuen fri for gluten og jordnødder, som er de mest almindelige allergier.

FitnessBoksen giver udtryk for at det ikke er 100% sikkert at de kan imødekomme kundens ønsker, dog vil de gøre alt hvad de kan. Du har mulighed for at tage kontakt til dem på info@fitnessboksen.dk, for yderlige assistance.

Hvis de ikke kan hjælpe dig med dine ønsker, bør du løbende holde øje med nye retter og menuer, da FitnessBoksen opdaterer jævnligt.

Hvor og hvornår leverer FitnessBoksen?

FitnessBoksen leverer altid deres måltidskasser onsdag og fredag. Når du bestiller din måltidskasse, har du selv mulighed for at vælge en af de 2 dage, som passer dig bedst.

FitnessBoksen leverer rundt i hele Danmark, og til tider leverer de faktisk maden selv fremfor at sende det med PostDanmark. Det er ikke muligt at troppe op på adressen for at hente maden selv.

Bedømmelse 4.88 / 24