Familiemåltider

Måltidskasser fra Familiemåltider er blevet ret dyre, og vi anbefaler derfor, at du tager et kig på de andre måltidskasser, vi viser her på siden.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Familiemåltider.dk?

Familiemåltider.dk er en online leverandør af måltidskasser, som henvender sig til mange typer af familiesammensætninger. Familiemåltider.dk blev stiftet i 2009, og er derfor en af de ældste online måltidsleverandører på markedet. Fra start af ønskede de at løse det daglige spørgsmål som lyder på ”hvad skal vi spise til aftensmad?”.
Målet om at gøre det mere overskueligt for familier at lave aftensmad i hverdagen, fordi madlavning ofte er et punkt, der bliver nedprioriteret, når der også jongleres med arbejde, relationer og familieliv.

Familiemåltider.dk stræber efter at give flere familier en frihed, og ikke mindst lysten til at lave lækker mad med hele familien.

Med fokus på børnefamilie, har Familiemåltider skabt en koncept der gør din hverdag nemmere sammen med familien. De ligger stolthed i at levere inspiration i form af varierende måltidskasser til flere af landets glade familier. 

Hvis du bor i postnumrene fra 7470 – 9550 kan du få din måltidskasse leveret lige til døren.

Koncept og måltidskasser

Familiemåltider.dk har daglig kontakt til deres leverandører og bestræber sig altid på at leverer varierende og inspirerende måltider til sine kunder.
Familiemåltider.dk opdeler deres måltidskasser i to underkategorier; ”Familiekassen” og ”Den varierende kasse”.
Uanset hvilken en af måltidskasserne du vælger, forløber hver bestilling sig over 4 dage. Dette passer lige med, at du har opskrifter og råvarer fra mandag til torsdag, og i weekenden kan du slippe din vilde madkundskaber fri.

Hos Familiemåltider.dk kan du vælge i mellem 4 forskellige måltidskasser, som vil blive leveret en gang om ugen.

Small kasse

Den billigste og mindste måltidskasse, som Familiemåltider.dk udbyder er ”small kasse”, som koster 325 kr. for fire måltider med tilhørende fire opskrifter til. Denne kasse er designet til kun at skulle mætte 1 voksen.
Den er derfor skræddersyet til dig, som bor alene og ikke har tid eller overskud i hverdagen til at beslutte aftensmad, købe ind og lave den. Men man kan også altid købe en small kasse for at finde ud af, om retterne falder i god jord hos dig selv og din familie.

Medium kasse

En medium kasse koster 425 kr. for fire måltider med tilhørende opskrifter til. Denne måltidskasse er skræddersyet til at skulle mætte 2 voksne. Medium kassen appellerer til alle husstande med to personer. Det kan både være et ældre par, der måske ikke har muskulaturen til at købe ind hver eneste dag længere, men det kan også være et ungt par, der søger overskuelighed og inspiration til hverdagens madlavning.

Large kasse

En large kasse koster 525 kr. for fire måltider med tilhørende opskrifter. Large kassen er beregnet til 2 voksne og 2 børn. Måltidskassen er designet til at hjælpe de mange forældre, der jonglerer rundt med mange bolde i luften. Med denne målkasse kan de afkrydse en af de daglige bekymringer, da aftensmaden allerede er bestemt og endda bragt helt til hoveddøren.

Xlarge-kasse

Xlarge kassen koster 625 kr. for fire måltider. Det er den dyreste måltidskasse, men også den der indeholder mest mad. Måltidskassen er lavet med henblik på at mætte 4 voksne mennesker. Den er derfor utrolig relevant, hvis du har større børn i teenageårene og op efter, der har en heftig appetit.

Familiekassen

Familiekassen er en af de to kategorier, Familiemåltider.dk har udarbejdet som en del af deres koncept. Familiekassen henvender sig, som navnet antyder til hele familien, primært børnefamilien. I denne kasse vil du finde alle de traditionelle danske retter som hakkebøffer, madpandekager, frikadeller og pastaretter.
Desuden er der i disse retter også inkorporeret en masse børnevenlige grønsager, som indeholder mineraler og vitaminer, der er essentielle for at holde vores kroppe sunde og raske.
Nedenfor er vist et skema over hvor meget grønt dine børn faktisk skal indtage hver eneste dag.

Alder Grønt
1 – 2 år 50 gram
3 år 100 gram
4 – 10 år 150 – 250 gram
10 år + 300 gram

Hvis du har problemer med at få implementeret flere grønsager ind i hverdagens kost, vil en familiekasse være en måde at løse problemet på.

Den varierende kasse

Den varierende måltidskasse er den anden kategori, som Familiemåltider.dk har udarbejdet. I denne måltidskasse vil du finde mere moderne, udfordrende og spændende mad til dig og din familie. Her vil du blandt andet få opskrifter til baconsalat, kartoffelgaletta, flanksteak og blomkålsgratin. Da disse retter er en smule mere avanceret, vil de typisk også tage lidt længere tid at lave. Men retterne er stadig nogle der vil stå klar på bordet på under 1 time.
Hvis du savner at blive udfordret og ønsker inspiration til din daglige madlavning, er den varierende kasse perfekt til dig.

Hvorfor vælge familiemåtider.dk?

Kort tilberedningstid

Familiemåltider.dk bestræber sig på at minimere tilberedningstiden på retterne, når de udvælger retter for de kommende uger. Selve tilberedningstiden ligger oftest i mellem 20 til 40 minutter afhængigt af, hvor avanceret retten er.

Børnevenligt mad

Mange andre leverandører af måltidskasser har ikke på samme måde som Familiemåltider.dk børnene i tankerne, når du skal forme deres aftensmåltider. Familiemåtider.dk har et stort fokus på at udvikle børnevenlige måltider, der indeholder en masse vitaminer og mineraler, men samtidig også er let spiseligt og hurtigt at lave.

Inspirerende opskrifter

Familiemåltider.dk gør en stor dyd ud af at sikre at måltiderne forbliver varierende, spændende og lækre. Du kan derfor altid regne med, at du ikke får det samme måltid 2 uger i træk. Du kan med fordel tilmelde dig Familiemåltider.dk i nogle uger for at få inspiration til, hvordan du kan pifte din egen madlavning op. Gem opskrifterne så du altid har lækre aftensmadsideer ved hånden.

Ingen skjulte betalinger

Hos Familiemåltider.dk betaler du udelukkende for selve måltidskassen. Din levering er gratis og der er ingen bindingsperiode. Du kan nemt og hurtigt afmelde dit leveringsabonnent uden at blive opkrævet gebyrer mv.


Spar penge på madbudgettet

Familiemåltider.dk er en af de mere budgetvenlige leverandører inden for måltidskasser i Danmark, og de er derfor det perfekte valg, hvis du har planer om at spare penge på dit madbudget. Når du handler i de fysiske dagligvareforretninger, bliver man hurtigt fristet til fylde ens kurv med alle mulige ting, du egentlig ikke mangler. Disse daglige impulskøb løber op i mange penge på månedlig basis, så hvis du er en af de personer, der nemt fristes, når du er på indkøb, vil en måltidskasse fra Familiemåltider.dk både gøre dig og din pengepung glad.

Kontaktoplysninger

Østervang 8
8920 Randers NV
Telefon: 24 45 05 59
E-mail: st@familiemaaltider.dk

Bedømmelse 4.79 / 19