Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad har en mission om at give dig et sundt og varieret aftensmåltid, og ikke mindst give dig muligheden for mere fritid. 

Med 50 års erfaring indefor catering, kan du være sikker på at få leveret mad der er i en ordentlig kvalitet, samt lavet på de bedste råvarer. De ved at mange danske familier har præferencer, og derfor er de super fleksible, hvis man ønsker at skifte måltidskasse.

I måltidskasserne finder du smagsfyldte lækre genkendelige retter, dog med et lille tvist, som du eller en større familie kan få glæde af ved middagsbordet.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Kokkens Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du, hver mandag få levereret 4 komplette, lækre og børnevenlige måltider, som netop er tilberedt af professionelle kokke der stræber efter god, sund og varieret kost til hele familien. Forberedelsestiden på de fleste måltidskasser er kun på 20 minutter, hvorfor du får mere tid i hverdagen.

Gode råvarer

Kokkens Hverdagsmad ønsker at lave god og sund mad til befolkningen. Derfor er det vigtigt for dem, at råvarerne er gode med masser af næring. Derfor vælger Kokkens Hverdagsmad grøntsager, der passer til sæsonen. På den måde vil der altid være friske grøntsager i måltidskasserne og ingen spor af frost grøntsager eller frugt.

Måltidskasserne

Kokkens Hverdagsmad tilbyder en masse lækker mad i løbet af ugen. Der er altid nye retter, som du kan få alle de dage du har bestilt mad. Kokkens Hverdagsmad har en række måltidskasser, som kan skræddersys til dig og din familie.

  • Single Måltidskasse, er til dig, som ønsker mad til en enkelt person. Du kan læse meget mere om måltidskasser for 1 person lige her.
  • Lille Familiekasse, er til 1 voksen og 2 børn eller til 2 voksne.
  • Familiekasse, er til 2 voksne og 2 små børn, eller 2 voksne og 1 lidt større barn.
  • Stor familiekasse, er velegnet til 2 voksne og 3 børn, eller 3 voksne og 1 lidt større barn.
  • Sund Balancekasse, er en måltidskasse, som passer til 2 voksne. Denne kasse kan også fås til 4 voksne.
  • Se alle de lækre menuer til måltidskasserne hos Danske Måltidskasser.

Leveringen

Kokkens Hverdagsmad leverer til hele landet, og du vil med garanti modtage råvare i højkvalitet, trods den lange leverance.

Selvom du tager på ferie kan du stadig modtage din måltidskasse. Du skal blot oplyse Kokken Hverdagsmad om den midlertidige adresse, også klarer de resten så længe det er inden for Danmarks grænser.

Leveringen er omkostningsfri, du skal derfor ikke betale ekstra for leveringen af dine måltidskasser. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis du vælger en fast aftale med måltidskasseleveringen. Det vil sige, at du skal modtage måltidskasserne enten, hver uge, hver anden uge, hver tredje uge, eller hver fjerde uge.

Du kan til en hver tid opsige dit abonnement når du har lyst.

Bestilling af måltidskasserne

Ved bestilling af måltidskasserne, skal du blot vælge en måltidskasse du ønsker. Dernæst skal du tilpasse måltidskasse til størrelsen af din familie, så alle kan få en del af kagen. Måltidskassen vil derfor blive leveret om mandagen.

https://youtu.be/4U2YGETEGE8

Det mest ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du se det spørgsmål som oftest forekommer hos folk. Ønsker du at få svar på flere af dine spørgsmål, kan du blot kontakte Kokkens Hverdagsmad for yderligere forespørgsler.

Hvor meget skal jeg selv lave ud af måltidskasserne?

Når din måltidskasse ankommer, kan det variere lidt fra måltidskasse til måltidskasse om, hvor meget du selv skal lave. I de fleste måltidskasser er maden altid tilberedt, så du blot skal varme og anrette den. Vil du se mere kan du finde din næste færdiglavet mad her.

I andre kasser har du mulighed for at gøre lidt mere selv ved maden. Det vil være angivet i de forskellige måltidskasser om, hvor meget du skal lave selv.

Bedømmelse 4.89 / 27