Smartbake

Vi viser ikke længere kasser fra Smartbake. Søg blandt danske måltidskasser herunder:

Opdater søgning

Smartbake er kommet med den geniale ide, hvor de laver kvalitetsdej baseret på de bedste råvarer, bragt lige til din hoveddør med en måltidskasse.

Med Smartbake kan du nemt lave friskbagt morgenbrød til dig og din familie. Det skaber en dejlig stemning med duften af nybagt brød i hele hjemmet, så alle kommer godt fra start.

Smartbake.dk gør det nemmere at lave friskbagt morgenbrød, madpakkebrød, rugbrød og meget, meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du mestre dit bagværk med Smartbakes dej.

Elsk dine morgner, middage og aftener med friskbagt kvalitetsbrød i din måltidskasse.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Historien bag Smartbake

Smartbake blev skabt af fire bage entusiaster, der hver især har flair for at bage kvalitetsbrød. Ideen bag Smartbake, var at gøre op med bølgen af de forskellige bake-off-produkter, du kan finde i supermarkederne.

Desuden ønskede de 4 entusiaster at skabe en løsning, så det ville være nemt og smart at bage uden at skulle tænke på oprydning og unødvendigt tidsspild. Du vil derfor have tid til at fokusere på hyggen blandt dig og dine nærmeste.

Smartbake er gået sammen med nogen af landets dygtigste bagere, for at skabe kvalitetsprodukter som giver høj kvalitet i dit hjemmebageri. Smartbake giver udtryk for, at det hele handler om glæden ved kvalitetsfriske råvarer, der sammen med gode oplevelser, skaber velsmagende brød – nemt. Smart og uden alt det rod, der normalt følger med.

Mission

Bag lækker kvalitets brødSmartbake ønsker at skabe dig og dine nærmeste, fantastiske bage oplevelser uden nogen form for spektakler. Kvaliteten skal være i top med gode og sunde råvarer, der tilsammen knytter de danske familier tættere sammen i form af bagværk i fællesskab.

Værdier

Smartbake har yderst høje værdier, hvor de bestræber sig efter at opnå den højeste kvalitet muligt, samtidig med at priserne skal være i bund.

Smartbake har kvalitet, vækst, omtanke og bæredygtighed i tankerne og arbejdet hver eneste dag. Hvilket er grunden til at de kan holde kvaliteten i top hver eneste dag.

Værdierne udgør fundamentet af samarbejdet mellem kunder og leverandører, og samme gældende for samarbejdet mellem kollegaerne og leverandører.

Levering

Din Smartbake-kasse vil blive leveret på faste leveringsdage, og kan leveres i næsten hele landet samt bro-faste øer.

Hvis du ikke er hjemme under leveringen, har du ingen grund til at bekymre dig. Smartbake leverer deres produkter i kølebokse, så de kan stå ude i timevis uden at tage skade. Dejen kan holdes nedkølet til kl. 21 på selve leveringsdagen.

Kassen vil som regel blive stillet ude foran din hoveddør, medmindre du har en bestemt aftale med leverandøren.

Jeg bor i en aflåst opgang hvad gør jeg?

Hvis du bor i en opgang, hvor døren normalt er låst, skal du tage kontakt til Smartbakes kundeservice og lave en aftale.

Det kan f.eks. være at du har mulighed for at give en nøgle til opgangen, eller at de kan give kassen til en af dine naboer.

Spørgsmål og svar

Brød af god kvalitet Hvorfor vælge Smartbake?

Ved at vælge Smartbake sparer du tid på planlægning og indkøb – og dine produkter vil blive leveret direkte til døren.

Du vil få tonsvis af inspiration til din bagning og råvarerne bliver udskiftet jævnligt, så du kan kreere spændende brød. Ydermere får du bagevejledninger, så du har mulighed for at følge bagernes helt egne opskrifter.

Der er heller ingen bindingsperiode på aftalen, og du kan derfor annullere en uge op til den kommende pakke.

Hvad indeholder kasserne?

Smartbake har forskellige typer af kasser og som udgangspunkt vil basispakken have nok til at dække en hel uges forbrug af rugbrød og boller til en familie bestående af 2 voksne og 2 børn.

Forpligter jeg mig til noget under bestillingen?

Hos Smartbake har du mulighed for at stoppe din orde eller sætte den på pause når som helst. Du skal blot logge ind på din profil på www.smartbake.dk, hvor du kan pause din ordre.

Smartbake sender desuden en mail afsted 5 dage før din næste ordre skal leveres. Og du vil derfor have mulighed for at pause en levering eller ændre leveringsdagen, hvis du ønsker det.

Skal emballagen retur?

Emballagen skal ikke retur, og du opfordres til at smide dem på forbrændingen. Kasserne er lavet af 98% luft, og er ikke skadelige for miljøet.

Fryseelementerne kan bortskaffes sammen med dit normale skrald.

Bedømmelse 4.78 / 18