Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges’ måltidskasser kan vi ikke længere vise på hjemmesiden. Vi anbefaler i stedet for Aarstiderne. Se herunder.

Det er lige meget hvor i landet du bor, Den Grønne Asparges leverer måltidskasser til din dør, helt gratis.

Den Grønne Asparges er mere end bare en måltidskasse. For at gøre din madoplevelse helt unik, giver de dig muligheden for at tilkøbe vine og ekstra grøntsager til dit aftensmåltid.

Som en hjælpende hånd i din alt for travle hverdag, giver de dig de bedste råvare så du, alene eller med familien, nemt kan tilberede aftens smagsfyldte måltider. Med friske råvarer fra de lokale leverandører er du altid sikret en vidunderlig smagsoplevelse i god kvalitet.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Hvem er Den Grønne Asparges?

Den Grønne Asparges er en anerkendt virksomhed, som laver mad til danske husstande. Den Grønne Asparges har en del år på bagen, da virksomheden startede tilbage i maj 2011. Siden den gang har deres mål været at lave god, sund og nem mad til danskerne. Virksomheden har i mange år lavet måltidskasser til enhver smag, hvor du blandt andet kan få måltidskasser såsom Familiekassen, Inspirationskassen og Lightkassen.

Den Grønne Asparges har i mange år også leveret friske råvarer hjem til private familier. Virksomheden har i en del år arbejdet på at gøre det lettere for travle familier at lave god og sund mad med nemme opskrifter, så der er mere tid til at bruge tiden på noget, som skaber værdi for hele familien.

Opskrifter til inspiration

Den Grønne Asparges har mange gode opskrifter, som gør det lettere for familier at tilberede. Virksomheden bestræber sig blandt andet efter at lave opskrifter, der ikke er for tidskrævende at lave. Ved køb af Weekendkassen fra Den Grønne Asparges, vil du få nogle opskrifter med i købet, som du kan bruge som inspiration.

På Den Grønne Asparges hjemmeside, kan du ovenikøbet tilmelde dig deres nyhedsbreve og få en masse gratis opskrifter, gode råd og tilbud.

Når du modtager måltidskassen, vil der tydeligt stå, hvor meget du skal bruge af ingredienser per måltid, så du ikke ved en fejltagelse kommer til at bruge for meget. Den Grønne Asparges støtter sagen om at stoppe madspild, og derfor er alle retter nøje målt og vejet.

Økologi

Mange af Den Grønne Asparges grøntsager bliver høstet på et økologisk gartneri. De forsøger at være så økologiske som muligt, men det er primært grøntsagerne du får økologiske. Når du får din måltidskasse, vil der være skrevet, hvilke af råvarerne der er økologiske.

Økologi i fokus

Lokale råvarer

Råvarerne er valgt med omhu, primært fra nogle af de bedste lokale leverandører, for at opnå den bedste kvalitet som muligt. Fisken er fra Danmarks ældste fiskehandel ved navn Clausens Fiskehandel, som er kendt for deres gode kvalitetsfisk og store udvalg. Kødet kommer fra Danmarks førende leverandør til mange af Danmarks største restauranter og brødet kommer direkte fra en lokal bager.

Få mere tid i hverdagen

Ved hjælp af måltidskasserne, kan du få meget mere tid med det, som rent faktisk betyder noget for dig. Det vil spare dig for utrolig meget tid i køkkenet, da det hele i måltidskasserne er nøje målt og vejet, så det er nemt for dig at lave mad til dagene på ugen.

Mange danskere bruger rigtig lang tid hver dag på at stå og tilberede mad i køkkenet til familien. En familie bruger i gennemsnit 60 minutter i køkkenet om dagen. Med måltidskaserne, kan dette tal halveres og du vil have mulighed for at gøre det, som du ellers ikke vil kunne have gjort, hvis du stod i køkkenet.

Leveringen

Når du bestiller en måltidskasse, kan den leveres i hele landet, dog kan der ikke leveres til steder som Den Grønne Asparges ikke kan komme til på fire hjul. Måltidskasserne bliver leveret i lastbiler flere gange om ugen. Du kan se meget mere om leveringen af måltidskasserne hos Den Grønne Asparges.

Måltidskasser

Den Grønne Asparges, bestræber sig efter at gøre madlavningen enklere og lettere for danske familier. I disse måltidkasser vil du kun få friske råvarer, så du vil ikke få noget som helst taget op af en fryser eller færdiglavede retter. Du har mulighed for at få en måltidskasse uanset, hvor i landet du befinder dig, og der er ingen bindingsperiode, så du kan blot bestille og afmelde dit abonnement, som du ønsker.

Familiekassen

I denne kasse har du mulighed for at nyde god og sund mad med hele familien. Der er forskellige retter inden for denne Måltidskassekategori, som du kan se mere om på Den Grønne Asparges hjemmeside. Med denne kasse, kan du gøre madlavningen sund og lækker på ganske kort tid.

Denne måltidskasse har også en masse gode børnevenlige opskrifter, så de små i familien også kan være med. Mængden af mad i denne måltidskasse er fra 2 – 6 personer og til 3 – 4 dage.

Inspirationskassen

Inspirationskassen er til dig, som har en bred smag inden for forskellige retter. I denne kasse får du en masse forskellige lækkerier fra hele verden med en masse råvare du med stor sandsynlighed aldrig nogen sinde har smagt før. Smagsoplevelserne i denne måltidskasse skiller sig ud på en lækker og delikat måde, som er værd at begive sig ud i. Oplever du nogle råvarer som du ikke er bekendt med, vil du blive vejledt godt igennem opskrifterne, så det hele bliver, som du ønsker og forventer.

Denne måltidskasse er fra 2 – 6 personer og strækker sig over 3 – 4 dage.

Lightkassen

Er du stor fan af grøntsager og økologi, vil denne kasse være noget for dig. Her får du nemlig et glimrende udvalg af forskellige sunde retter med en masse forskellige grøntsager og gode opskrifter. Med denne måltidskasse er der en kort tilberedningstid, så du hurtigt kan få lov til at nyde din mad.

Der er mad til 2 – 6 personer i denne måltidskasse og den strækker sig ud på 3 – 4 dage.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se en række af de mest ofte stillede spørgsmål vedrørende måltidskasserne og få svar på det du ønsker. Finder du ikke svaret kan du besøge Den Grønne Asparges, og læse flere ofte stillede spørgsmål.

Hvordan logger jeg ind på min side?

For at logge ind på din side, skal du klikke oppe i højre hjørne af skærmen, hvor du vil se ”Min side”. Denne klikker du på, hvorefter du har mulighed for at indtaste dine oplysninger, som du indtastede, da du oprettede dit abonnement.

Hvordan kan jeg sætte mit abonnement på pause?

Befinder du dig på startsiden, skal du klikke på ”Min side” under fanebladet ”Mine abonnementer”. Dernæst klikker du på ordrenummeret, hvorefter du skal klikke på tandhjulet i højre hjørne, og dernæst kan du enten klikke på ”Sæt abonnement på pause” eller ”Afmeld abonnement”.

Hvordan ændrer jeg min adresse?

Logger du ind på ”Min side”, vælger du undersiden ved navn ”Mine oplysninger”. Her kan du blandt andet ændre din adresse samt andre oplysninger. For at disse kan træde i kraft til næste uge skal du senest opdatere dine oplysninger torsdag kl. 23:59.

Hvordan kan jeg se et overblik over mit abonnement?

Log ind på ”Min side”, og dernæst under fanen ”Mine ordre”, kan du se din aktuelle kasse og under ”Mine abonnementer” kan du se dine kommende kasser.

Hvornår skal mine ændringerne senest oplyses?

Ønsker du at lave ændringer i dit abonnement eller ordrer, skifte adresse eller pause dit abonnement, bør du gøre dette inden den kommende torsdag kl. 23 59, for at dine ændringer kan blive registreret og træde i kraft. Du kan gøre dette ved at logge på ”Min side” og under fanen ”Mine abonnementer” på Den Grønne Asparges.

Bedømmelse 4.82 / 22