Salt og Peber

Vi samarbejder ikke længere med Salt og Peber, fordi kvaliteten af måltidskasserne blev for ringe. Du kan herunder sammenligne måltidskasser hos vores øvrige samarbejdspartnere.


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Vil du helst selv bestemme hvad du skal have til aftensmad, måske med lidt inspiration, med du gider alligevel ikke helt at gå i det lokale supermarked og handle efter en lang arbejdsdag.

Med Salt & Peber måltidskasser kan du selv skræddersy dine måltider, så du kan være sikker på at få alle dine livretter leveret lige til døren. Med mulighed for at få leveret din måltidskasse alle ugens dage, er du altid klar til middag med familien.

Slip for at bruge flere timer på at lave mad til familien. Med Salt & Peber får du leveret færdiglavet måltider til døren, det eneste du skal gøre at varme dine retten og snitte salaten. Velbekomme!

Salt og Peber

Cateringfirmaet Salt og Peber er hoppet med på bølgen og tilbyder et nyt aftensmadmad koncept. Det er både spændende og lækkert, i form af de populære og indbydende måltidskasser. Salt og Peber har mange års erfaring indenfor madbranchen. Aftensmad konceptet er udarbejdet af deres professionelle kokke og ernæringseksperter. Med mange års erfaring skaber de lækre og indbydende retter af højeste kvalitet, som leveres til dig og din familie direkte til døren.

Hvad indeholder kasserne fra Salt og Peber?

Hjemmelavet spagetti med kødsovs Med en måltidskasse fra Salt og peber, finder du alle de ingredienser og råvarer som du skal bruge, for at sammensætte en lækker aftensmad til dig eller familien. Hvad måltidskassen indeholder afhænger af den valgte ugepakke fra deres hjemmeside. Salt og Peber har et bredt udvalg, og du vil med sikkerhed kunne finde en måltidskasse, som dine smagløs vil elske.

Det er ikke bare 100% færdiglavede måltidskasser som bliver leveret til din dør. Du vil få en måltidskasser med ingredienser og råvarer som tilsammen skal skabe en ret. Salt og Peber ønsker at holde på de gamle værdier, hvor man er sammen i køkkenet og hygger med aftensmaden.

Alle ingredienserne er hakket og snitter, så det tager ingen tid at skabe et lækkert måltid fra Salt og Peber. Du skal følge den tilsvarende opskrift, som er kommet med i måltidskassen. Dette betyder at maden er helt frisk lavet og skal blot tilberedes. Dig og din familie vil stadig kunne hygge i køkkenet, da i kan tilberede maden sammen.

Som tidligere nævnt følger der let-udførlige menu vejledninger, som guider dig igennem tilberedningen af din mad. Det vil sige at alle har mulighed for at lave et vellykket måltid uanset hvor erfaren man er i et køkken.

Et eksempel på tilberedning af en ret fra Salt og Peber

Tilberedningen kunne for eksempel inkludere at koge ris i en gryde, tilberede kylling på en pande, samt. blande grøntsager på panden med kyllingen.

Salt og Peber ønsker at gøre hverdagen mere overskuelig for dig og din familie, med en unik mulighed for at få lækre aftensmåltider med friske og lækre råvarer, leveret direkte til jeres dør, en eller flere gange om ugen.

Krydderier giver god smagI forhold til indholdet i retterne vil det være meget varierende og spændende. Da Salt og Peber’s kokke og ernæringseksperter er nøje udvalgt, vil de sammen skabe en balanceret menu som skaber balance i kroppen. Alle råvarer og ingredienser udvælges nøje, og for det meste sæsonpræget, da Salt og Peber benytter sig meget af det danske landbrug.

Travl i hverdagen?

Alle måltidskasserne fra Salt og Peber er skabt perfekt til de travle hverdage, hvor man knap har tid til at handle nede i det lokale supermarked. Hvis man har børn, kan det være svært at finde tid til det hele. Det har Salt og Peber taget højde for, med deres måltidskasser bragt lige til døren.

Der er taget højde for singler, kærestepar og moderne familier, som ønsker at tilbringe mere kvalitetstid sammen, eller bare ønsker mere tid til sjovere arrangementer.

Det kan f.eks. være dage hvor man kommer senere hjem fra arbejde, eller man skal til et teaterstykke på skolen og se sit barn optræde. Her er det skønt at vide, at maden står klar ude foran døren. Man skal hverken tage højde for indkøb eller idegenerering hver eneste dag. Ofte kan det være svært at finde ud af, hvad der skal spises til aftensmad. Du skal ikke strejfe dette en tanke, da der venter spændende ingredienser og råvarer klar til dig og familien lige ude foran døren.

Mad ud af huset med god samvittighed

Hvor ofte har man ikke stået i givende situation, og tænkt at det ville være nemmere at bestille en pizza eller en burger?

Med en måltidskasse fra Salt og Peber, vil du få mad ud af huset, leveret direkte til din dør ganske simpelt. Dig og familien slipper for det usunde junkfood, og kan sammen skabe en fyldig og sund ret. Du bør derfor glemme alt om takeaway food, da det er usundt og alt for dyrt.

Muligvis billigere end dine egne indkøb

Det kan være svært at tro på at mad bragt direkte til døren kan være billigere i forhold til at gå ned i det lokale supermarked. Dette er ganske enkelt korrekt, da der ikke vil opstå nogen form for madspild, når der tilberedes mad fra Salt og Peber’s måltidskasser.

Undgå impulskøb

Derudover undgår du også alle de såkaldte impulskøb, hvor man bruger penge på snacks og andre ting som ikke er nødvendige. Impulskøb kan koste meget på længere sigt, så hvorfor ikke undgå dem?

Høj standard og ingen binding

Salt og Peber har mange års erfaring i madbranchen, og du er derfor garanteret en høj standard. Salt og Peber sætter en stor ære i at skabe sunde og lækre måltider som er en fryd for dine smagsløg. Om du er ny- eller trofast kunde hos Salt og Peber, vil du altid blive tilbudt den højeste kvalitet af ingredienser og råvarer som tilsammen skaber din aftensmad.

Bedømmelse 4.87 / 23