Osuma

Måltidskasser fra Osuma er lukket. Det vides ikke om de starter op igen i fremtiden. Men det betyder heller ikke noget for dig! Der findes nemlig 100-vis af andre måltidskasser, som du kan vælge imellem. Blandt andet fra Aarstiderne, HelloFresh, RetNemt og Simply Feast. Se nogle herunder:


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Osuma.dk startede tilbage i 2007, og har sidenhen spredt sig til at være tilgængelig i det meste af Danmark. De startede med at levere friske råvarer, hvilket de stadig gør, men har sidenhen tilføjet to måltidskasser til deres sortiment.

Osuma

Osuma.dk bestræber sig på at give deres kunder muligheden for at få leveret så mange produkter som muligt, til døren. Dette gør de uden at gå på kompromis med kvaliteten, eller den proces som er nødvendig for at holde de høje standarder.  Deres syn på service og grønt fodaftryk afspejler en moderne tilgang til spild og håndtering af råvarer, som viser et selskab med gode værdier.

De er et selskab med en ekstrem fokus på diversitet, som giver kunden rig mulighed for at vælge og vrage mellem et stort sortiment af produkter. Disse produkter lever alle op til Coop og Kvicklys krav om kvalitet, da de er er deres leverandører. Osuma.dk har primært fokus på råvarer. Osuma.dk har aftaler med lokale købmænd rundt omkring i Danmark, som står for deres varer.

I forlængelse af dette, tilbyder Osuma.dk ikke blot den traditionelle måltidskasse, hvor man selv skal tilberede det, de tilbyder alt hvad købmændene ville sælge i butikken. Dermed er fokusset for Osuma.dk både på den kunde som ønsker at tilberede deres egen mad, men også den kunde som mangler hverdagsprodukter, lige fra shampoo til chokolade.

Osuma.dk er til den travle hobby kok, hvor hverdagens strabadser har skubbet traditionelt indkøb ud af rutinen, men som stadig vil have plads til individuel kulinarisk udfoldelse.


Stor fokus på økologiske varer


Variation er blevet ekstremt vigtigt for den danske indkøber. Denne trend er naturligvis også bredt sig indenfor økologi, og i takt med dette har Osuma.dk gjort det til et hovedfokuspunkt at tilbyde så meget økologi, som kunden kan forestille sig.

Grundet deres tætte samarbejde med Kvickly og Coop, så kan de tilbyde en bred vifte af produkter. Samarbejdet med Coop og Kvickly gør at Osuma.dk kan tilbyde økologiske varer til en billigere pris, end konkurrenterne i forlængelse af Coops fokus på at drive priserne på økologiske produkter i bund.

Økologiske varer er i højsædet blandt kunder, da det øger muligheden for at kvalitetssikre, ikke bare produktet, men også arbejdsprocessen, da varerne dermed kan bekræftes som produceret på dansk jord.

Desuden er alle produkter som bliver leveret af Osuma.dk, håndplukket af de ansatte i butikken. Det øger selve værdien af produktet, da man kan have tillid til at der er blevet valgt fra øverste hylde, når man bestiller sine varer.

Osuma måltidskasser

Sådan fungerer Osuma’s friskhedsgaranti

I forlængelse af at varerne er håndplukkede af de ansatte i Coop og Kvickly, så stiller Osuma.dk en friskhedsgaranti. Denne fungerer på sådan så hvis man modtager et produkt, som ikke lever op til dets standard, så har man ret til at få sine penge retur.

I kraft af at Osuma.dk tilbyder en bred vifte af produkter, så har de specificeret hvor lang holdbarhed der som minimum loves, på hvert enkelt produkt.

Dette gør at man som kunde kan skelne mellem de lovede holdbarhedstider, og dermed opnå et bedre overblik af, hvis det skulle ske, hvilke produkter der ikke var tilfredsstillende.

Dette betyder naturligvis at deres initiativer er i overensstemmelse med fødevarestyrelsens retningslinjer indenfor behandling, bearbejdning og levering af råvarer. 

 

Discountvarer til spotpriser

Ikke nok med at Osuma.dk tilbyder alle varer fra Coop og Kvickly, så begår de sig også aktivt i at give rabatkuponer til deres kunder, som yderligere øger værdien af deres ydelser. Disse kuponer kan give reduktioner på indkøb helt op 30% og bliver frigivet med jævne mellemrum.

Udover direkte reduktioner på køb, så lover de gratis levering ved ens førstekøb, ved køb af Osuma.dk produkter som gave eller ved køb for over 1200,-

 

Høj grad af fleksibilitet i leveringen

Som nævnt tidligere, tilbyder Osuma.dk både to forskellige måltidskasser og råvarer, som er at finde i Kvickly/Super Brugsen. Som noget unikt tilbyder de at man kan kombinere ens køb af en måltidskasse og råvarer, uden at det skal koste ekstra i fragt eller gebyrer.

Dette øger attraktiviteten gevaldigt for kunder der ønsker at købe stort ind, og har interesse i at gøre brug af en måltidskasse. Derudover leverer de lige fra 06:00 om morgenen til 17:00 om eftermiddagen. Skulle disse tidspunkter ikke passe ind i kundens skema, garanteres det også at varerne leveres i en kasse, som kan holde dem kølige og friske indtil 21:00.

Det giver kunden en stor mængde af fleksibilitet i håndteringen af deres bestilling. Hvis man er interesseret i at planlægge rundt om leveringstiden, så garanterer deres sms-service, at man får en notifikation op til en time før leveringen sker.

Service i topkvalitet

Som fastslået tidligere i artiklen, så har Osuma.dk stor fokus på service indenfor deres levering, samt høje standarder for deres produkter. Der er derfor en stor mængde af initiativer som gør, at de kan kalde sig selv for et selskab med fokus på deres CRS.

Kasserne som anvendes til levering af deres varer, kan anvendes mere end 1000 gange per kasse, uden at tabe holdbarhed. Udover det, så tager de også imod den pant som man skulle ende med at hobe op hjemme hos kunden, for et servicegebyr på 20%. Det eneste krav de stiller til kunderne, er at de pantflasker man sender retur, er nogle som bliver udbudt i de butikker som de har samarbejde med.