Mad Til Døren

Med Mad Til Døren slipper du får at rende ned i det lokale supermarked, som er flydt med stressede mennesker, der er sultne efter en lang dag på arbejdet.

Vi kan ikke finde nogle måltidskasser fra leverandøren. Men søg og sammenlign over 300 måltidskasser herunder i søgebaren:

Opdater søgning


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Siden 2003 har Mad Til Døren bestræbt sig på, at lave gode og sunde opskrifter samt finde rigtig gode råvarer til deres kunder, så de kan få den bedste kulinariske oplevelse muligt.

Få en god smagsoplevelse med en af de 6 forskellige måltidskasser, som du kan vælge imellem. Du har mulighed for at vælge antallet af personer der skal nyde godt af kassen, samt hvor økologisk du ønsker kassen. Se en af de populære måltidskasser her

Hvem er Mad Til Døren

Mad Til Døren er det første firma i Danmark som leverede måltidskasser ud til familier i Østjylland i 2003. Ved køb af måltidskasserne hos Mad Til Døren, får du en række opskrifter til fire måltider og kasserne bliver leveret direkte til din hoveddør. Virksomheden og store tilhængere af at passe på miljøet. Derfor genbruges al materiale, så miljøet ikke tager skade af emballage spild.

Dette kan lade sig gøre, fordi virksomheden bruger deres egne biler og chauffører til levering af produkterne. Disse chauffører, vil komme og hente emballagen efter brug, uden ekstra omkostninger for dig.

Anbefalet af autoriseret klinisk diætist

Mad Til Døren er blevet anbefalet af den berømte kliniske diætist Jane Agergaard. Når du bestiller en måltidskasse fra Mad Til Døren, får du god, sund og nærende mad, til en passende sum penge. Virksomheden ønsker at gøre det lettere for danskerne at lave mad. Samtidig får de meget mere tid til familien, Da dagligdagens indkøb ikke er nødvendig.

Økologi og dyrevelfærd

Mad Til Dørens måltidskasser har mange forskellige retter, hvor alle kasserne har noget økologisk i sig. I standardkassen, er der 10% -30% af økologi og i ØKO80 kassen er der 70% – 90% økologiske produkter. Svinekødet og oksekødet er altid økologiske og bliver leveret af Johannesminde økologiske gårdbutik ved Skanderborg. Mad Til Døren stræber efter god dyreetik og dyrevelfærd. Derfor viser de dig, hvor godt dyrene bliver behandlet hos de leverandører de har.

Dette kan du se meget mere om på deres hjemmeside under ”Menu”, hvorefter du går til afsnittet om ”ØKO-produkter”, hvor du kan følge de to links, der handler om dyrenes levevilkår.

Du kan læse mere om økologi og se, hvordan økologien gavner din hverdag ved at klikke her.

Måltidskasserne

Hos Mad Til Døren, har du mulighed for at tilmelde dig, så du kan få bragt mad til døren. Du kan derfor vælge hvilke uger du ønsker, hvor du kan se hvad der er på menuen på de forskellige ugedage. Ønsker du ikke at oprette et abonnement, kan du blot bestille Prøvekassen og få bragt den direkte til døren.

Af måltidskasser kan du blandt vælge imellem Standard Smallkassen, Standard Basiskassen, Standard XL-kassen og de samme, men blot i ØKO-udgaver. Vil du vide mere om disse produkter kan du læse mere om alle måltidskasserne og finde din måltidskasse lige her.

To uger efter, vil bilen med prøvekassen returnere til din adresse og hente den emballage du modtog i første omgang for at undgå miljøsvineri og emballage spild.

Opretter du et abonnement vil bilerne fra Mad Til Døren komme ud til dig og hente det gamle emballage fra Måltidskasserne, når du får din næste måltidskasse leveret. På den måde er du også med til at passe på miljøet og gøre en forskel ved at få mad fra Mad Til Døren.

Mad Til Døren

Leveringen

På nuværende tidspunkt kan Mad Til Døren kun levere i Østjylland. Der bliver dog arbejdet på sagen, så der vil komme leveringer til større dele af Danmark i fremtiden, hvis alt går som forventet. Du kan undersøge om Mad Til Døren leverer til din adresse, ved at klikke på fanen ”Levering” i topmenuen på hjemmesiden. Der skal du blot indtaste dit postnummer og hjemmesiden vil straks svare dig med det samme, om leveringen til dit postnummer kan lade sig gøre.

Er det ikke muligt at få leveret maden, har du altid mulighed for at kontakte Mad Til Døren, og høre om i kan lave en individuel aftale til dig. Du vil finde kontaktoplysningerne i venstre hjørne øverst på hjemmesiden.

Leveringen bliver leveret til stedet du har angivet på din tilmelding. Ønsker du en anden leveringsadresse, skal du blot indtaste dette ved bestillingen.

Er du blevet lidt småsulten, kan du finde din næste måltidskasse og sortere i priserne, hvad du ønsker, at der skal være i dem og, hvad du ønsker at spise. Alt dette kan du undersøge nærmere ved at klikke her.

Mangler du mere information angående leveringen, eller har du yderligere spørgsmål, kan du besøge hjemmesiden og finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Bedømmelse 4.81 / 26