Fitness Food

Vi har desværre ikke nogle måltidskasser fra Fitness Food, men søg efter fitness måltidskasser herunder:

Opdater søgning


Denne artikel indeholder annoncer
Vis filtre

Hvad vil du ha'?

Indhold i kassen

Opdater søgning

Arbejder...

Har du et ønske om at blive fit eller blot holde en sund livsstil, så er en måltidskasse fra FitnessFood det perfekte valg.

Det kan være svært at finde tid, til både træning og madlavning. Derfor har FitnessFood gjort det nemt for dig, ved at give dig muligheden for at få leveret måltider til 5 dage om ugen i en hel måned, så der er masserer af tid til træning og hygge.

Optimer din livsstil med lækre, sunde måltider udarbejdet af fantastiske råvarer. Som noget helt unikt får du også morgenmad med i denne måltidskasse, så du ikke går glip af dagens vigtigste måltid.

Du kan selv sammensætte hvilke retter du ønsker, således at du ved du får noget der behager dine smagsløg. Kom i form med en måltidskasse fra Fitness food

Fitness Food

Fitness Food fokuserer ganske simpelt på et koncept om at gøre din hverdag nemmere give dig mere tid i hverdagene. Hvis man både har et fuldtids arbejde og træning i hverdagene, kan det være svært at få tid til at leve livet ved siden af. Derfor ender det som regel med at folk må prioritere og eventuelt skippe træningen i ny og næ desværre.

Fitness Food havde et ønske om at give folket i Danmark, tid til arbejde, træning og kvalitetstid uden at man skal blive stresset.

Derfor har fitness Food skabt en Fitness måltidskasse, som er til dig der har utrolig travlt i hverdagen og ønsker mere energi og overskud. Fitness Food vil ikke gå på kompromis, og har derfor skabt sunde måltidskasser som er egnet til folk der går op i sundhed og træning.

De professionelle kokke og veluddannede ernæringseksperter er gået sammen om at skabe måltider som er spækket med den korrekte mængde af kulhydrater, protein og essentielle fedtstoffer. Du vil have mulighed for at tage den færdiglavede med på farten eller spise den med det samme, da maden altid er 100% klar.

Fitness maden kan holde sig i op til 8 – 9 dage, da maden er pakket optimalt. Du kan derfor altid have friske og lækre måltidspakker klar i dit køleskab, lige til at spise efter en god omgang træning. Om du skal tabe dig eller stige i vægt på den sunde måde, vil du altid kunne finde en måltidskasse der passer til dine krav.

3 forskellige måltidskasser

Lad dig ikke narre af udseendet på de 3 forskellige måltidskasser som Fitness Food tilbyder deres kunder. Billederne kan nemt indikere at, det blot er salater som Fitness Food tilbyder, men dette er ikke tilfældet. Alle 3 måltidskasser er komplette med både kød og grønt, som er klar til at spise med det samme. Alle retterne både protein- og fibre rige, i overensstemmelse med sundhedsstyrelsens anbefalinger.

På pakken vil du altid kunne se hvad hvert et måltid indeholder, i forhold til protein-, kulhydrat-, energi-, og fedtindholdet.

På deres hjemmeside hvor måltidskasserne skal bestilles, har du mulighed for at bestille mellem 3 forskellige typer måltidskasser.

Get Lean – færre kalorier

Hvis du ønsker at stå skarpere end nogensinde, og bare stå skarpt generelt selv i en T-shirt eller i en skjorte, så er denne måltidskasse perfekt til dig.

F.eks. hvis du gerne vil tage på i muskelmasse, samtidig med at du beholder dine synlige mavemuskler så er dette den perfekte løsning.

FitnessFood tilbyder en række forskellige måltider, som du kan implementere til din kostplan. Herunder finder du de forskellige produkter for kategorien Get Lean.

Eksempler på enkelte måltider:

ProduktPris
GET LEAN – Pulled Chicken50 kr.
GET LEAN – Pulled Beef50 kr.
GET LEAN – Pulled Salmon50 kr.
GET LEAN – Spicy Tuna50 kr

 

GET LEAN – Vegetar50 kr.
GET LEAN – Skyr måltid (150 g)25 kr.

 

Eksempler på større pakker

GET LEAN – 4 daglige måltider i 5 dage925 kr.
STARTPAKKEN – Start de sunde vaner540 kr.
MORGEN + AFTENSMAD i 5 dage425 kr.
Vægttabs pakken 3 måltider om dagen ( 5 dage )749 kr.

 

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du de mest hyppige spørgsmål fra kunder og besøgende.

Hvor længe skal jeg vente på fitness måltidskasse

Alle måltiderne fra Fitness Food bliver produceret hver dag, og du har mulighed for at bestille i alle hverdage. Lige pt. Er mandagslevering kun muligt på Sjælland.

Hvid du ønsker at bestille enkelte måltider, skal du bestille minimum 7 for at kunne fuldføre en ordre. Maden bliver altid tilberedt efter en bestilling, og vil derfor altid være frisklavet. Efterfølgende bliver maden pakket ned i kølebokse som holder maden kold og frisk.

Kan måltidskasserne blive sendt til min dør?

Fitness Food leverer deres måltidskasser i hele Danmark på brofaste øer. Under leveringen plejer buddet lige at give et kald eller et bank på døren. Hvis der herskes tvivl om hvorvidt Fitness Food leverer til din adresse, har du mulighed for at give dem et kald på tlf. 70 70 71 81.

Hvad sker der med måltidskasserne, hvis jeg ikke er hjemme?

I forhold til fødevaretransporten er der underlagt meget strenge regler, hvilket vil sige at buddet ikke må tage fødevarer med retur igen.

Hvis du ikke er hjemme på givende tidspunkt, vil buddet ringe dig op, på det telefonnummer du har lavet bestillingen under. Sammen har i mulighed for at aftale et sted ved din adresse, hvor buddet har mulighed for at stille pakken.

Du kan selvfølgelig også lave en fast aftale, så pakken bliver placeret det samme sted efterfølgende.

 Min mad er blevet beskadiget ved levering

Hvis du er endt i en uheldig situation, hvor emballagen eller maden er kommet til skade under leveringen, skal du tage billeder med samme og sende en mail til: info@fitness-food.dk med lidt informationer der omhandler skaden.

Er det muligt at afhente maden selv?

Fitness Food tilbyder ikke personlig afhentning af deres måltidskasser på nuværende tidspunkt. Grunden til dette skyldes deres automatiske bestillingssystem som gør alt klar, så din mad kan blive lavet med det samme og sendt afsted hurtigst muligt.

Er det muligt at fryse maden ned efter modtagelse?

Fitness Food anbefaler ikke at man fryser sin mad ned. Grunden til dette skyldes at en nedfrysning af friske råvarer kan have konsekvenser for maden udseende, samt. kvalitet og smag.

Er det muligt at opvarme maden i mikrobølgeovn?

Som udgangspunkt anbefaler Fitness Food ikke at man varmer retterne, da de allerede er tilberedte. Du styrer selvfølgelig selv om du vil varme maden alt efter personlig præference.

Hvor længe kan en måltidskasse fra Fitness Food holde sig?

De velpakkede fitness måltider som du modtager, kan holde sig i 7-9 dage fra modtagelse. Takket være atmosfærisk gas fra emballagen, kan maden holde sig frisk i lang tid.

I få tilfælde kan pakken have taget skade, og udefra luft kan ende med at sive ind. Hvis dette er tilfældet, bør du give Fitness Food besked på info@fitness-food.dk.

Er det kun salat som er i pakkerne?

Mange kunder og besøgende på websitet har givet udtryk for at det ligner måltidskasserne muligvis kun indeholder salat. Dette er ikke tilfældet da de er rige på fibre og proteiner fra kød.

Bedømmelse 4.59 / 17